موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
من بتل رو ترجیح میدم چون خیلی بیشتر شبیه واقعیت هست، ولی خب خاطرات سری MW کالاف کاری کرده که نمیزاره ازش بگذرم و همیشه باید بازی کنم.
خلاصه بتل یجورایی شبیه سازتر هست تا کالاف که آرکید تره
فعلا هم آرما 3 رو به اینا ترجیح میدم
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
اتفاقا بد کمپانی اون زمان که اومده بود گرافیکش 10 نسل جلوتر از زمان حال سیر میکرد مخصوصا نسخه 2ش
بتل یعنی گرافیک گرافیک هم یعنی بتل
موضوعها: 13
پلتفرم های شما:
دوستان اسپم ندید خواهشا فقط بگید گزینه انتخابی و دلیلش
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
07-28-2015, 10:34 PM
(آخرین ویرایش: 07-28-2015, 10:49 PM، توسط Moien_fr.)
(07-28-2015, 10:06 PM)Le0Nard0 نوشته است: دوستان یه چیزی به ذهنم رسیده که با اون نظر صد در صد سال دیگه بازی MW4 میاد.
بنابر این داستان: اگه دقت کنید توی MW2 تو مرحله آخر Soap چاقو رو به طرف شپرد میندازه و به صورت میخوره و بیهوش میشه نمیمیره بیهوش میشه و بعدش نیکولای میاد وشما میری حالا شما از کجا میدونید بعد از شما مکرووف شپرد رو نجات نداده باشه بخاطر اینکه باهاش همکاری که و بعد از مرگش وارث اون بشه.
چاقو میخوره تو صورتش نمیمیرهه ؟؟؟؟؟ تو مطمنی کسی واست تعریف نکرده؟ چاقو رفت تو چشه طرف یا هرجای دیگه صورتش، بعد زنده مونده؟؟؟؟ بعد اصلا گیریم که مونده باشه، تو mw3 که کلا مکاروف ریشش خشکیده میشه. اون وارث چیش بشه؟
[img=0x0]http://uupload.ir/files/cv8y_photo_2016-09-08_15-12-24.jpg[/img]
موضوعها: 11
واقعا تو گیم فا دوستان نوب یا بی تجربه زیاد دارم اونی که خودش رو میکشه و میگه کالاف بهتره شما یه تحقیق بکن ببین بالای60 درصد کیفیت بازی های مثل کالاف یا بتل رو از روی بخش مولتی میشناسن نه سینگل ،سینگل یه بخش خطی و سادست.شک ندارم که کسایی این حرف رو مزنن مولتی بتل رو بازی نکردن فقط 5 دقیقه تجربه ش کنید کافیه تا نظرتون عوض بشه..
بخش سینگل هم تکراری میشه
leepy: و بازی های اینده روی مولتی تاکید دارن و تمام نو اوری ها توی اونه پس میشه گفت
بتل بهتر از کالافه البته من به شخصه داستان عالی کالاف رو قبول دارم ولی واقعا نو اوری توش نیست. :-/
.........................
رای من بتل
موضوعها: 21
پلتفرم های شما:
توی داستان از نظر من COD ولی توی مولتی BF بهترینه