نقلقول: برو دنباال شادی هات. به نیمهی پر لیوان فکر کن. با هیت ورزیدن به زندگی چیزی درست نمیشه.
هزاران بار خواستم ولی هردفه بدبختی های جدید جلومو گرفتن!
نقلقول: [font=tahoma]شما رو نمیدونم ولی وضعیت خودم فرق داره. بیشتر اوقات حال و حوصلهی خودم رو هم ندارم و زندگیم جوریه که ترجیح میدم بیشتر اوقات تنها باشم. توی ایران هم واقعاً کلیشهای ترین دخترها و زنها رو دیدم که حدود 90 درصدشون مثل هم هستن. توی اون ده درصد باقیمونده شاید یک صدم درصدشون یکم منو درک کنن که باز افکار بیهوده و پوچِ دیــنی وجودشون رو گرفته. کلاً خوشم نمیاد خیلی خودم رو به زن و بچه وابسته کنم و با این چیزا دلم رو شاد کنم! یا بهتر بگم، کلاً فکر نکنم دوست داشته باشم ازدواج کنم. اگه باز هم کنجکاوی و سوالایِ بیشتری داری، همینجا بپرس. با کمال میل جواب میدم. [/font]
داداش منم مثل خودتم! ولی هرکسی یه جفتی داره و روزی که تو هم جفتتو پیدا کنی هرگز نخواهی گفت که علاقه به ازدواج ندارم!
.
.
.
.
چرا دین نداری؟
بالاخره هرکی باید یه اعتقادی دینی چیزی داشته باشه دیگه!
دوس داری همسر آیندت چه ویژگی هایی داشته باشه؟
نظرت راجب امضای جدیدم؟
چرا ایرانی ها فقط حرف میزنن و هیچ وقت عمل نمیکنن؟
چرا فقط بلدن بگن به خدا توکل کن و بعد هیچ کاری نکنن؟
چرا اینا وقتی به خلیج فارس میگن خلیج عرب عصبانی میشن ولی وقتی اسم عربی رو بچه هاشون میذارن ذوق میکنن؟
چرا دوره ای که اعراب صحرا نشین بودن رو مسخره میکنن و میگن ما از شما بهتر بودیم؟و پیشرفت الان اعراب و پسرفت فجیع کشورشون رو نمیبینن؟(چه از لحاظ فرهنگ،عقل،درک،شعور و...!)
چرا نمیخوان قبول کنن که کشورشون الان از اعراب عقب تره؟و دوره صحرا نشینی اعراب تموم شده؟
.
.
.
احتمالا موج چهارم در راه است! :heart: :rolleyes: :D