موضوعها: 0
(08-17-2015, 10:33 PM)0157 نوشته است: (08-17-2015, 10:28 PM)salar.mm73 نوشته است: (08-17-2015, 09:45 PM)0157 نوشته است: شوخیشم زشته با این سیستم میشه ویچر 3 رو 1080P و مدیوم رو با های زد اون وقتی فیفا رو low جا داره یه پوکر فیسم بزاریم .gif)
آخرین نسخه ی درایور کارت گرافیک فراموش نشه
قبل از اجرای بازی اتصال اینترنت را قطع کنید
روش اول: به این آدرس بروید Documents/FIFA 15 و فایل fifasetup.ini را با نوت پد باز کنید و محتویات درون آن را با نوشته های زیر جایگزین کنید.- AUDIO_MIX-MODE = 0
- CONTROLER_DEFAULT = 0
- DISABE_WINDAERO = 1
- FULLSCREEN = 1
- MSAA_LEVEL = 1
- RENDERINGQUALITY = 0
- RESOLUTIONHEIGHT = 720
- RESOLUTIONWIDTH = 1280
- VOICECHAT= 0
- WAITFORVSYNC = 0
روش دوم: در قسمت سرچ ویندوز Adjust را تایپ و جستجو کنید سپس روی گزینه ی Adjust the Apperance and Performance for Windows کلیک کنید در تب Visual Effect تیک گزینه ی Adjust for Best Formance را بزنید و روی OK کلیک کنید
مدیر کاری بهمون نداره درکمون میکنه چیکار کنم بنظرت ؟؟ بخدا اعصابم خراب شده اساسین کرید یونیتی و چندتا بازی سنگین دیگه رو اجرا کردم اما فیفا خیلی صحنه اهسته س اپدیت گرافیک و انواع کرک هارو تست کردم
این 2 تا کار رو کردی یعنی تاثیری نداشت؟
بعد این چیزایی که اقای نصر گفت چی؟
نقلقول: سلام و خسته نباشید دوست عزیز
شما از آپدیت 1 تا 4 و کرک v3 بازی استفاد کردید؟
کارت گرافیک خودتون رو آپدیت کردید؟
بله دوست عزیز انجام دادم ویچر رو هم به راحتی اجرا کردم اما فیفای لعنتی دیوونم کرده
پلتفرم های شما:
ببخشید دوستان من هرکار میکنم نمیتونم از فایلام بکاپ بگیرم
میخوام توی GTA V ماد بریزم اما میترسم همه چی خراب شه
اگه یکی یه برنامه خوب یا روش بکاپ گرفتن خود ویندوز رو واسه آموزش بزاره خیلی ممنون میشم
(08-17-2015, 11:11 PM)0157 نوشته است: (08-17-2015, 10:35 PM)salar.mm73 نوشته است: (08-17-2015, 10:33 PM)0157 نوشته است: (08-17-2015, 10:28 PM)salar.mm73 نوشته است: (08-17-2015, 09:45 PM)0157 نوشته است: شوخیشم زشته با این سیستم میشه ویچر 3 رو 1080P و مدیوم رو با های زد اون وقتی فیفا رو low جا داره یه پوکر فیسم بزاریم .gif)
آخرین نسخه ی درایور کارت گرافیک فراموش نشه
قبل از اجرای بازی اتصال اینترنت را قطع کنید
روش اول: به این آدرس بروید Documents/FIFA 15 و فایل fifasetup.ini را با نوت پد باز کنید و محتویات درون آن را با نوشته های زیر جایگزین کنید.- AUDIO_MIX-MODE = 0
- CONTROLER_DEFAULT = 0
- DISABE_WINDAERO = 1
- FULLSCREEN = 1
- MSAA_LEVEL = 1
- RENDERINGQUALITY = 0
- RESOLUTIONHEIGHT = 720
- RESOLUTIONWIDTH = 1280
- VOICECHAT= 0
- WAITFORVSYNC = 0
روش دوم: در قسمت سرچ ویندوز Adjust را تایپ و جستجو کنید سپس روی گزینه ی Adjust the Apperance and Performance for Windows کلیک کنید در تب Visual Effect تیک گزینه ی Adjust for Best Formance را بزنید و روی OK کلیک کنید
مدیر کاری بهمون نداره درکمون میکنه چیکار کنم بنظرت ؟؟ بخدا اعصابم خراب شده اساسین کرید یونیتی و چندتا بازی سنگین دیگه رو اجرا کردم اما فیفا خیلی صحنه اهسته س اپدیت گرافیک و انواع کرک هارو تست کردم
این 2 تا کار رو کردی یعنی تاثیری نداشت؟
بعد این چیزایی که اقای نصر گفت چی؟
نقلقول: سلام و خسته نباشید دوست عزیز
شما از آپدیت 1 تا 4 و کرک v3 بازی استفاد کردید؟
کارت گرافیک خودتون رو آپدیت کردید؟
بله دوست عزیز انجام دادم ویچر رو هم به راحتی اجرا کردم اما فیفای لعنتی دیوونم کرده
دیگه نمیدونم والا این روشو از تو یوتیوب در آوردم و اونجا همه گفتن درست شدش راستی v-sync رو off کردین؟
داداش همه چیز رو گذاشتم رو حداقل همه چیزم هاموش کردم بازم همینه بنظرت سی پی یو عوض کنم؟؟
08-18-2015, 02:05 AM
(آخرین ویرایش: 08-18-2015, 02:07 AM، توسط sk.nobody.)
.ba salam
man ye soall raje be witcher 3 dashtam
to dlc skellige most wanted age bazi karde bashin ye jash bayad ba ye werewolf mobareze kard vali motasefane engar agha gorge yadash rafte chejoor bemire
fixi chizi hast
???
age mishe link bedin
rasti fek mikonam behtar bashe topice joda vase witcher 3 sakhte beshe akhe belakhare 200h gameplaye
(08-18-2015, 02:08 AM)BadBoy4Ever نوشته است: (08-18-2015, 02:05 AM)sk.nobody نوشته است: .ba salam
man ye soall raje be witcher 3 dashtam
to dlc skellige most wanted age bazi karde bashin ye jash bayad ba ye werewolf mobareze kard vali motasefane engar agha gorge yadash rafte chejoor bemire
fixi chizi hast
???
age mishe link bedin
rasti fek mikonam behtar bashe topice joda vase witcher 3 sakhte beshe akhe belakhare 200h gameplaye
مشکلتون چیه ؟ جونش تموم نمیشه یا نمیتونید بکشیدش ؟ اگه کشتنش سخته از ترینر استفاده کنید
na sakhtie bazi moshkele man nist.
vaghti joonesh tamoom mishe mire ye gooshe va animatione mordanesh hey tekrar mishe vali nemimire
emtehan kardam chand bar behesh hamle kardam vali hich tasiri nadasht.
mesle inke ye bug rayeje.
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
نمیدونم والا شایدم مشکلی نباشه و باید یه ترفند خاص روش پیاده کنید
حالا تا فردا صبر کنید تا اعضای وارد تر بیان و کمکتون کنن
(08-18-2015, 02:38 AM)BadBoy4Ever نوشته است: نمیدونم والا شایدم مشکلی نباشه و باید یه ترفند خاص روش پیاده کنید
حالا تا فردا صبر کنید تا اعضای وارد تر بیان و کمکتون کنن
migan ba version 2.0.0.34 dlc hal mishe moshkel vali man hatta nemidunam in versioni ke gamefa gozashte in version hast ya na.