موضوعها: 23
پلتفرم های شما:
سلام
مقاله ی جالب و منحصر به فردی بود! به شخصه از نوع نوشتنت خوشم اومد:D کامل هم بود و فکر کنم چیزی نمونده باشه که نگفته باشی! در کل خسته نباشید
بهترین شغلش توی ایران نوشتن مقاله و خبر هستش ولی در کل خودم اگر بخوام یکدونه از این شغل هارو انتخاب کنم بازیسازی هستش. کانال های یوتوب هم واقعا عالی هست مثلا همون شخصی که گفتید من هم واکترو های رو مبینیم theRadBrad و لذت هم میبرم. بعدش من که یه اکانت کلش دارم ولی متاسفانه فروش نمیره:( (شانس نداریم :rolleyes: )
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
اینا که همشون تو ایران هم امکان پذیره چجوری می گین نمی شه؟
موضوعها: 77
(08-29-2015, 05:38 PM)0099 نوشته است: اینا که همشون تو ایران هم امکان پذیره چجوری می گین نمی شه؟
خب اینارو انجام بده، درآمدش هم نوش جونت....
نقلقول: بازی هایی که هنوز وارد بازار نشده اند را تست کنید و پول بگیرید
نقلقول: برنده شدن در مسابقات رسمی بازی ها
نقلقول: ورود به صنعت اصلی ساخت بازی ها
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
عالی بود خسته نباشی هنرمند. البته من خودم خدا را شکر در عرصه ی ساخت بازی و تا حد کمی از برنامه نویسی سر در میارم دو تا بازی توپ هم ساختم امیدوارم کارم بگیره منظورم اینه که به یک بازی ساز حرفه ای تبدیل بشم
موضوعها: 77
نقلقول: مسابقات رسمیرو که ایرانی هام توشون شرکت می کنن پارسالم یه ایرانی قهرمان فیفا شده بود بازی سازی هم که تو ایران فقط تست بازی ها نیست
مطمئنی
رسمی بود؟ چن تا از نمایندههای EA Sports اومده بودن؟
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
کل این چیزایی که گفتی رو نمیشه کرد بجز:مقاله نویسی، فروش اکانت. حالا اگه کسی شانس بیاره پیدا کردن باگ توی بازی. دیگرا هیچکدومش رو نداریم.