موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
سلام دوستان کسی از زیر بازی ظرفیت 2 اکبند خریده؟ میخوام با دوستم GTA V ظرفیت 2 اکانت امریکا بگیریم اگه گرفتید بگید که مطمین حاصل شم مشکلی نداشته :D
7ss2.ir
موضوعها: 37
(09-05-2015, 06:28 PM)ALIREZA A.T.A نوشته است: سلام دوستان کسی از زیر بازی ظرفیت 2 اکبند خریده؟ میخوام با دوستم GTA V ظرفیت 2 اکانت امریکا بگیریم اگه گرفتید بگید که مطمین حاصل شم مشکلی نداشته :D
7ss2.ir
اگه این سایت میخوای بخری عملا پولتو ریختی سطل آشغال
دوست من دوتا اکانت خریده بود دوتاشم قفل شدن
سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم ميكند: ابزار و دشمن.
يعني فقط يك طبقه را ميشناسند و آن هم دشمن است.
موضوعها: 0
سلام دوستان من اگه بخوام لست او اس انلاین بازی کنم فایل اپدیت بازی رو بگیرم کافیه؟ بعد من با لندن پینگم 250 هه میشه بازی کرد؟
موضوعها: 0
(09-05-2015, 10:31 PM)ERFAN RP نوشته است: (09-05-2015, 09:53 PM)تیمور نوشته است: سلام دوستان من اگه بخوام لست او اس انلاین بازی کنم فایل اپدیت بازی رو بگیرم کافیه؟ بعد من با لندن پینگم 250 هه میشه بازی کرد؟
برای این بازی علاوه بر اپدیت یک dlc رایگان هم باید دانلود شود.بله میشود بازی کرد ولی لگ زیادی ممکنه تو بازی داشته باشید یا ممکنه اصلا کسی رو تو بازی پیدا نکنید برای بازی کردن برای همین پیشنهماد میکنم با چند نفر از دوستان ترجیحا ایرانی به بازی کنید
من دوستی ندارم که تلو انلاین بازی کنه بعد دوست عزیز به نظر شما لست رو با چه بازی ای عوض کنم که انلاینش برای من خوبه و لگ کمتری داره؟