موضوعها: 0
سلام، دوستان من عادت دارم قبل اینکه بازی ای رو بخرم اول تو esrb نگاه میکنم که بعدا مشکلی پیش نیاد :D در همین راستا دیدم یه بخشی تو batman arkham knight نوشته بود red light district، میخواستم بدونم مشکل سازه این قضیه یا میشه اصن تو اون بخش ها نرفت؟ پوشش هارلی کوئین و کت وومن هم مشکل داره؟
موضوعها: 0
(09-09-2015, 10:12 AM)p.s نوشته است: (09-09-2015, 10:07 AM)AMG نوشته است: سلام، دوستان من عادت دارم قبل اینکه بازی ای رو بخرم اول تو esrb نگاه میکنم که بعدا مشکلی پیش نیاد :D در همین راستا دیدم یه بخشی تو batman arkham knight نوشته بود red light district، میخواستم بدونم مشکل سازه این قضیه یا میشه اصن تو اون بخش ها نرفت؟ پوشش هارلی کوئین و کت وومن هم مشکل داره؟
تلویزیون تو پذیراییه؟ :D
batman کلا مشکلی برات نمی سازه من نشستم بتمن رو با خواهرم بازی کردم :D هیچی توش نداره خیالت راحت. مگر اینکه خانواده ات خیلی گیری باشن و بخوان به لباس ivy گیر بدن .
دقیقا تو پذیرائیه :D ممنون کهجواب دادی
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
مشکل Failed to load library Xinput1_3.dll در MGSV؟
کمک کنید
موضوعها: 5
(09-09-2015, 06:34 PM)AAROnN7 نوشته است: ![[تصویر: ckhvcyakqcc1dxhlfbuu.png]](http://*****/images/ckhvcyakqcc1dxhlfbuu.png)
کسی میدونه چطوری حلش کنم vicual و fream work و درایاکس هم نصبیدم دیگه نمی دونم چه کنم
هیچ راه حلی نداره که بتونی درست کنی فقط باید ویندوزتو عوض کنی