امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(09-09-2015, 08:10 PM)amir23189 نوشته است: سلام یه سوال محل سیو های بازی mortal kombat x تو pc کجاست ؟؟

علیک سلام برادر

اگه از ورژن Steam بازی استفاده می کنی محتویات فولدر رو در مسیر:
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\999888\307780

اگه از ورژن های دیگه بازی Mortal Kombat X استفاده می کنی محتویات فولدر رو در مسیر:
C:\ProgramData\Steam\RLD!\307780\storage
پاسخ
یه مشکل دیگه ای هم هست اینکه وقتی یه مدت mortal kombat x رو بازی میکنم و دوباره میام تو بازی بعد از یک دو روز تا بازی کنم همه سیو هام پاک میشه راه حلی هست برای این مشکل من
[تصویر:  Serv5.jpg]
Negan
پاسخ
دوستان من داخل ی جای بت من موندم 
عکس :

http://uupload.ir/files/zpl1_812221177_79378.jpg 

93% هم از بازی رفتم
عکس:
http://uupload.ir/files/kwwe_811840571_83046.jpg

لطفا راهنمایی کنید
[تصویر:  game_of_thrones__a_clash_of_kings_by_stm...5ntv92.jpg]
پاسخ
(09-08-2015, 11:41 PM)aminheydari نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز.
من بازی ryse son of rome را تهیه کردم.یه مشکلی هست اینکه وقتی من میرم به قسمت گلادیاتور گیم گزینه اولش که start match هستش که فکر میکنم ,میگه شما باید دوستاتونو اینوایت بدید که من نمیدونم چه جوریه ,مورده دومشم custom match هست که فکر میکنم ,اونجا محیط نبرد گلادیاتور را هم انتخاب میکنم ولی داخل بازی نمیره و پایین مینویسه loading و عکس های محیط های نبرد گلادیاتور را نشون میده ولی تو بازی نمیره.لطفا کسانی که این بازی را انجام دادن پاسخ بدن :(
و میخواستم بدونم این بازی قابلیت لن شدن را داره یا نه !!!

کسی نیست ؟
پاسخ
(09-09-2015, 11:13 PM)aminheydari نوشته است:
(09-08-2015, 11:41 PM)aminheydari نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز.
من بازی ryse son of rome را تهیه کردم.یه مشکلی هست اینکه وقتی من میرم به قسمت گلادیاتور گیم گزینه اولش که start match هستش که فکر میکنم ,میگه شما باید دوستاتونو اینوایت بدید که من نمیدونم چه جوریه ,مورده دومشم custom match هست که فکر میکنم ,اونجا محیط نبرد گلادیاتور را هم انتخاب میکنم ولی داخل بازی نمیره و پایین مینویسه loading و عکس های محیط های نبرد گلادیاتور را نشون میده ولی تو بازی نمیره.لطفا کسانی که این بازی را انجام دادن پاسخ بدن :(
و میخواستم بدونم این بازی قابلیت لن شدن را داره یا نه !!!

کسی نیست ؟
سلام دوست عزیز
بابت دیر جواب دادن هم معذرت خواهی می کنم.
در مورد قسمت Lan نمی تونم چیزی بگم چون بازی رو اصلا بازی نکردم ولی در مورد قسمت گلادیاتور یادمه یک آپدیت و یک کرک برای بازی منتشر شد.
لینک های آپدیت ها و کرک بخش گلادیاتور رو براتون قرار میدم ببینید مشکلتون حل میشه.
Update 1
Update 2
Update 3
Gladiator Solo Mode Crackfix
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
[font=tahoma]سلام. آقا من خیلی وقت پیش (6 سال پیش) که تازه PC خریده بود. یک بازی فروشنده بهم داد. خیلی بازی خوبی بود. ولی الان ندارمش و اسمش یادم نیست! اگه میشه کمکم کنید ممنون[/font]

[font=tahoma]بازی تاریخی بود. وقتی بازی شروع میشه شخصیت اصلی داستان (فکر کنم پادشاه بود، زیاد مطمئن نیستم) با همسرش داشت صحبت میکرد. که یک شخصی با ماسک یک تیر رو زهرآگین میکنه و همسرش رو میکشه. و شخصیت اصلی میره دنبالش و...[/font]
[font=tahoma]توی کاورش هم شخصیت اصلی یک سپر بزرگ طلایی داره که دایره مدل هستش. پشت کاورش هم دریاست و با یک کشتی.[/font]
[font=tahoma]گرافیکش هم عالی بود.[/font]

[font=tahoma]پ.ن:[/font]

سال تولیدش بین 2007 تا 2009 هست. (به نظرم)

بازی شمشیر زنی بود.

[font=ICTraffic]سوم شخص بود.[/font]

[font=ICTraffic]اینم بگم تخیلی هم بود. باس های قدرتمندی هم داشت. یادمه توی یک قسمت یک باس بزرگ که بدنش اسب بود و سرش انسان. باهات مبارزه میکنه که من نتونستم بکشمش! [/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic]شخصیت اصلی بعد چند تا مرحله با یک کشتی به کشور های دیگه میره[/font][/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic]شخصیت اصلی به نظرم رومی بود.[/font][/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic]وقتی با مردم عادی صحبت میکرد. مردم یه سوالی میپرسیدن. که 4 تا گزینه میداد و باید جواب میدادی. توی جوابا نماد داشت. فکر کنم نماد کشور های خاصی بود. به رنگ های سبز، آبی و...[/font][/font][/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic]آقا یادمه یک بز که شبیه انسان ها بود و عین انسان ها راه میرفت. با شخصیت اصلی همراه بود.[/font][/font][/font][/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic]عین تصویر زیر بود با این تفاوت که سرش انسان نبود. (صحبت هم میکرد)
[/font]
[/font]
[/font]
[/font]
[/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][تصویر:  Satyr-01_1-206x300.jpg][/font][/font][/font][/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic]پ.ن 2: بازی اساسین کرید، دارک سایدر، کینگ آرتور، ویچر نیستش.[/font][/font][/font][/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic]ممنون[/font][/font][/font][/font]
پاسخ
(09-10-2015, 03:22 PM)Vikings نوشته است: [font=tahoma]سلام. آقا من خیلی وقت پیش (6 سال پیش) که تازه PC خریده بود. یک بازی فروشنده بهم داد. خیلی بازی خوبی بود. ولی الان ندارمش و اسمش یادم نیست! اگه میشه کمکم کنید ممنون[/font]

[font=tahoma]بازی تاریخی بود. وقتی بازی شروع میشه شخصیت اصلی داستان (فکر کنم پادشاه بود، زیاد مطمئن نیستم) با همسرش داشت صحبت میکرد. که یک شخصی با ماسک یک تیر رو زهرآگین میکنه و همسرش رو میکشه. و شخصیت اصلی میره دنبالش و...[/font]
[font=tahoma]توی کاورش هم شخصیت اصلی یک سپر بزرگ طلایی داره که دایره مدل هستش. پشت کاورش هم دریاست و با یک کشتی.[/font]
[font=tahoma]گرافیکش هم عالی بود.[/font]

[font=tahoma]پ.ن:[/font]

سال تولیدش بین 2007 تا 2009 هست. (به نظرم)

بازی شمشیر زنی بود.

[font=ICTraffic]سوم شخص بود.[/font]

[font=ICTraffic]اینم بگم تخیلی هم بود. باس های قدرتمندی هم داشت. یادمه توی یک قسمت یک باس بزرگ که بدنش اسب بود و سرش انسان. باهات مبارزه میکنه که من نتونستم بکشمش! [/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic]شخصیت اصلی بعد چند تا مرحله با یک کشتی به کشور های دیگه میره[/font][/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic]شخصیت اصلی به نظرم رومی بود.[/font][/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic]وقتی با مردم عادی صحبت میکرد. مردم یه سوالی میپرسیدن. که 4 تا گزینه میداد و باید جواب میدادی. توی جوابا نماد داشت. فکر کنم نماد کشور های خاصی بود. به رنگ های سبز، آبی و...[/font][/font][/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic]آقا یادمه یک بز که شبیه انسان ها بود و عین انسان ها راه میرفت. با شخصیت اصلی همراه بود.[/font][/font][/font][/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic]عین تصویر زیر بود با این تفاوت که سرش انسان نبود. (صحبت هم میکرد)
[/font]
[/font]
[/font]
[/font]
[/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][تصویر:  Satyr-01_1-206x300.jpg][/font][/font][/font][/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic]پ.ن 2: بازی اساسین کرید، دارک سایدر، کینگ آرتور، ویچر نیستش.[/font][/font][/font][/font]

[font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic][font=ICTraffic]ممنون[/font][/font][/font][/font]
اقای عزیز این بازی های تاریخی خیلی طولانی هستن این جوری فکر نکنم کمکی از دست کسی برات بر بیاد البته دوستان از هیچ کمکی دریغ نمی کنند ولی مثلا ایا کسی با دادن اطلاعات طولانی از بازی ویچر3 ایا کسی می تونه بفهمه که اون ویچر هست قطعا خیر چون ویچر حدود 250 ساعت گیم پلی داره که شما 50 ساعتشم توضیح بدی بازم کافی نیست حداقل اسم شخصیت اصلی را بگو

(09-09-2015, 11:12 PM)Project Amir نوشته است: دوستان من داخل ی جای بت من موندم 
عکس :

http://uupload.ir/files/zpl1_812221177_79378.jpg 

93% هم از بازی رفتم
عکس:
http://uupload.ir/files/kwwe_811840571_83046.jpg

لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز شما که همه اش را رفتید برای عکس اول هم یک جایی توی بازی باید یک چیزی را درست کنی که شکل علامت سوال هست
پاسخ
نقل‌قول: اقای عزیز این بازی های تاریخی خیلی طولانی هستن این جوری فکر نکنم کمکی از دست کسی برات بر بیاد البته دوستان از هیچ کمکی دریغ نمی کنند ولی مثلا ایا کسی با دادن اطلاعات طولانی از بازی ویچر3 ایا کسی می تونه بفهمه که اون ویچر هست قطعا خیر چون ویچر حدود 250 ساعت گیم پلی داره که شما 50 ساعتشم توضیح بدی بازم کافی نیست حداقل اسم شخصیت اصلی را بگو
خداییش اسم شخصیت اصلی یادم نیست!

ولی تصویر کاورش تو ذهنمه!
پاسخ
(09-10-2015, 03:33 PM)Vikings نوشته است:
نقل‌قول: اقای عزیز این بازی های تاریخی خیلی طولانی هستن این جوری فکر نکنم کمکی از دست کسی برات بر بیاد البته دوستان از هیچ کمکی دریغ نمی کنند ولی مثلا ایا کسی با دادن اطلاعات طولانی از بازی ویچر3 ایا کسی می تونه بفهمه که اون ویچر هست قطعا خیر چون ویچر حدود 250 ساعت گیم پلی داره که شما 50 ساعتشم توضیح بدی بازم کافی نیست حداقل اسم شخصیت اصلی را بگو

من چطوری ذهن شما را بخونم
پاسخ
(09-10-2015, 03:39 PM)leonpeyman نوشته است:
(09-10-2015, 03:33 PM)Vikings نوشته است:

من چطوری ذهن شما را بخونم

میتونم نقاشیش رو بکشم. ولی نقاشیم افتضاحه در حد کلاس اول دبستان!
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,776 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,705 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,405 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,731 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,491 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان