امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر
(09-24-2015, 03:26 PM)Trevor Morris نوشته است:  

مقلطه نکن

اگه واسه سرگرم شدن داری بازی میک نی خب من کتب خواندن و ورزش کردن را مثال زدم تا متوجه بشی این ها هم واسه سرگرم شدن هست

برو از گیم لذت ببر فقط خودت را بهش وابسته نکن

فقط مطمعنی که داری برای سرگرمی بازی می کنی؟مطمعنی به دلیل وابستگی نیست؟

اگه گیم بی ضرر می بود،این قدر تو تلویزیون و رسانه عمومی دربارش حرف نمی زدن و نمی گفتن که ضرر داره.

الان می خوای لیستی از کشور هایی که گیم در آنها مجاز نیست را بهت اعلام کنم

فکر می کنی مردم آن ها چه جوری سرگرم می شوند؟می زنند تو سر هم؟نه با کتاب خواندن و ورزش کردن که مثال زدم یا تفریحات سالم دیگر خودشان را سرگرم می کنند

احساس می کنم اصلاً کل مطلب را نفهمیدید.

با بازگشایی مدارس گیم را به طور موقتی کنار بگذارید زیرا وابستگی به آن که اجتناب ناپذیر است شما را به تباهی و گند زدن در درسها و امتحاناتتان خواهد کشید.

اما چیزی که دارید شما برداشت می کنید این هست:

کلاً گیم اشغاله و به درد لای جرز نمی خوره

فکر می کنید من بعد مدارس بازی نمی کنم؟مطمعن باش بعد مدارس رکورد گیم بازی کردن را می شکونم اما فعلاً وسط مدارس نباید سراغ گیم رفت

تفریحاتی که گفتم جایگزین های فوق العاده مناسبی برای گیم در فصل مدارس خواهند بود

کتاب خوندن و ورزش به اندازه ی بازی کردن سرگرم کننده نیستن. ورزش آدمو خسته میکنه و کتاب هم به اندازه ی بازی سرگرم کننده نیست. شما انصافا 8 میتونی به مدت زیاد ورزش کنی یا کتاب بخونی ؟
بله وابستگی نیست. من از تیر ماه پارسال تا روز جلسه ی کنکور هیچ بازی انجام ندادم. دلم میخواست بازی کنم ولی خودمو به آب و آتیش نمیزدم. مثل معتادی که فرش زیر پاش رو میفروشه تا بازی بخره. تونستم خودم رو کنترل کنم.

داداش یه چیزی بگو خندم نگیره S0 (42)  تلویزیون و رسانه عمومی ؟ S0 (45)  ایران ؟ کارشناسی در مورد مطالب گیم ؟ طرف هنوز نمیتونه اسم بازی رو تلفظ کنه، خودش حال و حوصله گیم نداره میاد میگه: "بله گیم خیلی بده S0 (47) "

با بازگشایی مدارس گیم را به طور موقتی کنار بگذارید زیرا وابستگی به آن که اجتناب ناپذیر است شما را به تباهی و گند زدن در درسها و امتحاناتتان خواهد کشید.

من توی کل مدت تحصیلم بازی رو کنار نذاشتم. یه دوست هم دارم اونم شبیه منه. معدلمون تا حالا از 19 پایین نیومده. یه چند وقت دیگه هم توی یکی از دانشگاه های 2لتی تهران به ترتیب شروع به تحصیل در رشته ی مکانیک و برق میکنیم.

باشه شما برو پی سایر فعالیت ها ما میریم سراغ گیم. ولی خودت میدونی کی بیشتر کیف میکنه تو این مدت ;)
[تصویر:  j7hb_59873-true-detective-cohle-quotes.jpg]
پاسخ
(09-24-2015, 03:35 PM)Be the story نوشته است: اقا هواداران بارسلونا از جمله من یه خبر جالب دارم میگوئل رینا گفته تنها راه پیروزی اسپانیا در انتخابات زندانی کردن استقلال طلبانه .
رینا گفته تعداد استقلال طلبان زیاد نیست.

یعنی با این اسپم زدی رو دست عیسی پور :D

(09-24-2015, 03:36 PM)Rasoul_76 نوشته است:

مقلطه نکن

اگه واسه سرگرم شدن داری بازی میک نی خب من کتب خواندن و ورزش کردن را مثال زدم تا متوجه بشی این ها هم واسه سرگرم شدن هست

اگه گیم بی ضرر می بود،این قدر تو تلویزیون و رسانه عمومی دربارش حرف نمی زدن و نمی گفتن که ضرر داره.

فکر می کنی مردم آن ها چه جوری سرگرم می شوند؟می زنند تو سر هم؟نه با کتاب خواندن و ورزش کردن که مثال زدم یا تفریحات سالم دیگر خودشان را سرگرم می کنند

فکر می کنید من بعد مدارس بازی نمی کنم؟مطمعن باش بعد مدارس رکورد گیم بازی کردن را می شکونم اما فعلاً وسط مدارس نباید سراغ گیم رفت

کتاب خوندن و ورزش به اندازه ی بازی کردن سرگرم کننده نیستن. ورزش آدمو خسته میکنه و کتاب هم به اندازه ی بازی سرگرم کننده نیست. شما انصافا 8 میتونی به مدت زیاد ورزش کنی یا کتاب بخونی ؟
بله وابستگی نیست. من از تیر ماه پارسال تا روز جلسه ی کنکور هیچ بازی انجام ندادم. دلم میخواست بازی کنم ولی خودمو به آب و آتیش نمیزدم. مثل معتادی که فرش زیر پاش رو میفروشه تا بازی بخره. تونستم خودم رو کنترل کنم.

داداش یه چیزی بگو خندم نگیره S0 (42)  تلویزیون و رسانه عمومی ؟ S0 (45)  ایران ؟ کارشناسی در مورد مطالب گیم ؟ طرف هنوز نمیتونه اسم بازی رو تلفظ کنه، خودش حال و حوصله گیم نداره میاد میگه: "بله گیم خیلی بده S0 (47) "

من توی کل مدت تحصیلم بازی رو کنار نذاشتم. یه دوست هم دارم اونم شبیه منه. معدلمون تا حالا از 19 پایین نیومده. یه چند وقت دیگه هم توی یکی از دانشگاه های 2لتی تهران به ترتیب شروع به تحصیل در رشته ی مکانیک و برق میکنیم.

باشه شما برو پی سایر فعالیت ها ما میریم سراغ گیم. ولی خودت میدونی کی بیشتر کیف میکنه تو این مدت ;)

من نمی گم الان گیم تو ایران حرف اول رو میزنه اما میانگینش چند صد برابر کتابخونی تو ایرانه
میدونی میانگین کتابخونی تو ایران 2 ثانیه در ساله
یعنی این همه آدم درس و مشق و دانشگاه و زندگی ندارن

استاد Rasoul_76 حرف خیلی خوبی زد:
نقل‌قول: باشه شما برو پی سایر فعالیت ها ما میریم سراغ گیم. ولی خودت میدونی کی بیشتر کیف میکنه تو این مدت ;)
پاسخ
(09-24-2015, 03:13 PM)Amir H.S نوشته است:
(09-24-2015, 03:10 PM)Trevor Morris نوشته است:
(09-24-2015, 03:00 PM)Amir H.S نوشته است:
(09-24-2015, 02:41 PM)Trevor Morris نوشته است:
(09-24-2015, 12:13 PM)Jon Snow نوشته است: این افراطه! تو مگه پیامبر خدا رو قبول نداری؟؟؟ اصا مگه خدا رو قبول نداری؟؟؟ اگه داری اون میگه افراط در هرچیزی بده حتی عبادت!

بعد دوستان راس میگن انگار زیاد با تلویزیون ایران سر و کار داری!
تو تا حالا درباره فواید گیم تحقیق کردی؟؟؟؟میدونستی فوایدش از معایبش خیلی بیشتره؟؟؟؟

بعد الان میخوام دونه به دونه این مواردی که گفتی بازش کنم!

1-اگه به نظرت همه افراد اینجوری میشن پس چرا فیلم میبینی یا کتاب رمان جذاب میخونی؟؟؟؟ اصا چرا سراغ هرچیز لذت بخشی که سرگرمت کنه میری؟

2-این بستگی فوق العاده شدیدی نسبت به محیط و خلقیات و شرایط زندگی فردا داره! بله ممکنه رو ذهن بعضی افراد تاثیر بذاره ولی قطعا در ایران تعداد این افراد کمتر از اوناییه که تاثیر نداشته!میدونستی خشونت باعث آرام شدن یه فرد افسرده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ و مطمئن باش تو ایران اکثر مردم به نوعی افسردن! گروهی به زور به خودشونو اطرافیانشون تلقین میکنن که نیستن ولی هستن!
گروهی مثل من از تلقین و بستن چشم و گوش نسبت به اطرافشون متنفرن و عاری از اینکه بگن افسرده ان ندارن!

3- تنها پاسخی که میتونم به این حرفت بدم = S0 (43)

4- این حرفت دقیقا مثل این میمونه = اگه نمی تونی دور با خانواده بودن را خط بکشی باید بگم که متاسفانه شما خودتون را خیلی وابسته کردید و الان معتاد با خانواده بودن شده اید.با عرض معذرت.
این درسته که آدم اگه با خانوادش باشه و وقت بگذرونه خیلی خوبه ولی بازم بیش از حدش افراطه و ضرر هایی رو به همراه داره درست مثل گیم!

مثال آخرت کاملاً با چیزی که گفتم فرق داره و غلط هست.
اعتیاد به بازی های رایانه ای چیزی هست که وجود داره و تایید شده هم هست اما چیزی به اسم اعتیاد به خانواده وجود ندارد.در کنار خانواده بودن امری طبیعی است که هر فردی حتی افراد مسن باید آن را رعایت کنند و دلیل آن نیز ذات فطری و درونی انسان است.انسان موجودی اجتماعی است و در صورتی که با دیگران همنشین نشود دچار افسردگی و ناراحتی های روحی می گردد.پس برای جلوگیری از این موارد و رفع برخی از نیاز ها هم چون نیاز به محبت و ... بایستی در کنار خانواده قرار بگیرد.اما شما دلیلی برای این که خودت را به گیم وبسته کنی نداری.داری؟واقعاً دلیلی برای وابستگی به گیم هست؟نه خواهش می کنم بدون تعصب جواب بده.دلیلی هست که بخوای برای انجامش یا نیازی هست که برای رفعش بخوای ساعت ها گیم بازی کنی و خودت را بهش وابسته کنی؟
بعدش هم دوست عزیز شما لطفاً مضرات بازی های رایانه ای و وابستگی به آن را بخوان.بعدش خودت نتیجه گیری کن که آیا ارزش دارد برای فواید اندک بازی های رایانه ای خودت را گرفتار چنین مضرات و معایب سهمگینی کنی؟خودت قضاوت کن.
بازی رایانه ای موجب کاهش خطر ابتلا به الزایمر می شود اما در ازای این فایده ای که دارد یک ضرر هم دارد.وابستگی به بازی رایانه ای فرد را از نظر اجتماعی بسیار ضعیف می کند.واقعیتی که خیلی از گیمر ها آن را انکار می کنند.دانشمندان ثابت کرده اند که می توان با کمک برخی از بازی های رایانه ای خاص بیماری تنبلی چشم را درمان کرد.این در حالی است که بازی های رایانه ای عامل اصلی خشک شدن قرنیه چشم،پلک نزدن در طولانی مدت و هم چنین ضعیف شدن چشم هستند.در برخی از موارد نیز بازی موجب عصبی شدن فرد به مقدار زیاد و غیر قابل کنترل شدن می شود.لطفاً انکار نکن.همه این ها اثبات شده هستند و نظر شخصی بنده نیستند.
الان واست یه سوال پیش میاد که خب خودمان را با چی سرگرم کنیم؟دانشمندان ثابت کرده اند که خواندن رمان یا کتاب های داستان بلند که شخصیت های زیادی دارند باعث فعالیت مغز و افزایش کارایی قوه تخیل و تصمیم گیری در مغز فرد می شود که بسیار مفید است.هم چنین خواندن کتاب موجب فعالیت نورون های مغز و تکثیر غیر قابل باور سلول های مرکز حافظه می شود که نتیجه آن کاهش ابتلا به آلزایمر و در نهایت افزایش حافظه شخص است.میدونستی که ورزش کردن چقدر باعث شادابی بدن میشه؟تحقیقات نشون دادهخ ورزش باعث گردش خون بهتر و شادابی سلول های پوست و مو میشه که نتیجه اش شادب و سالم ماندن بدن هست.
تو کوم این ها را تو گیم پیدا می کنی؟
من نمی تونم نظر شخصی کسی را عوش کنم و به نظر همه شما عزیزان احترام می گذارم اما یک دقیقه تعصب،فن بازی و ... را کنار بگذراید.حالا خوب فکر کنید و به سوال های زیر جواب بدهید.

تا الان چند ساعت از عمرتان را پای کنسول یا PC به بازی کردن مشغول بوده اید؟
تا کنون چند بار با MISSION FAILED یا YOU DIED مواجه شده اید؟
چند بار مراحل را با موفقیت تمام کرده اید؟
آیا سودی برایتان داشته است؟
آیا چیزی نصیبتاتن شده است؟
آیا پس از 10 میلیون ساعت بازی کردن چیزی جز از "پای اون گیم بلند شو" شنیده اید و یا تحویلتان داده اند؟

در ضمن من تا به حال این که خشونت فرد افسرده را آرام می کند را نشنیده بودم.لطفاً یک منبعی یا چیزی به من معفی کنید.خب اگر این واقعیت داشته باشد پس همه افسرده ها باید در دنیای واقعی خشن باشند و توی ایران باید همه افراد با خشونت با هم رفتار کنند اما اصلاً این طور نیست.

من برای حرف هایی که زدم مدرک دارم.(از این جا به بعد نظر شخصی بنده هست)

لذت یک دقیقه دوچرخه سواری = تا آخر عمر بازی رایانه ای کردن

از ارسال دیدگاه توهین آمیز هم خودداری کنید.

افراط در هر چیزی بده مگه من منکرش شدم

جان من بگو اینا رو از کجا کپی کردی؟

یعنی واقعا فک می کنی که ما هیچکدوم یک دقیقه دوچرخه سواری نکردیم که رفتیم سمت گیم؟ Smilie (19)

فکر می کنم متوجه نشدید منظور من را

کل اون جملات روی هم یک نتیجه اخلاقی را منتقل می کنند

"با آغاز فصل مدرسه گیم را موقتاً کنار بگذارید زیرا موجب وابستگی شما به آن خواهد شد که نتیجه ای جز گند زدن در امتحانات نخوهد داشت"

مطلب هم خودم نوشته بودم و کپی نیست

فک می کنم شما منظور من رو متوجه نشدی
من منظورم این نبود
نوشتی یک دقیقه دوچرخه سواری=تا آخر عمر بازی کردن
یعنی این همه آدم یا دوچرخه سواری نکردن یا مغزشون معیوبه که رفتن سمت گیم

ببخشید ها نوشته بودم نظر شخصی به بزرگی خودت ببخش

برو گیم بازی کن اما نه تو فصل مدارس چون بهش وابسته میشی و گند میزنی

متوجه شدی؟

اقا رسول الان شما 7 ساعت بازی را روی 30 فریم قفل یا 30فریم که افت داره قرار بده و بازی کن

اگه چشمات سر 2 ساعت درد نگرفت من حرفام را پس می گیرم

گیم توی فصل مدرسه بیچارتون می کنه.از من گفتن بود

توی تیتر هم اومده " شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر" 

اگه گیمری باشی که به فکر آیندش هست 100 درصد کاری که گفتم را می کنی و موقتاً در فصل مدارس گیم را کنار می زاری

می دونی چند تا از دوستان من تا به حال به خاطر گیم از مدرسه درجه یک استانم اخراج شده اند؟اون ها هم فکر می کردند که دارن تعادل را رعایت می کنند

فصل مدارس=پایانی برای گیمر

بعضی از وستان عزیز هم می گویند که گیم اگه متعادل باشه حتماً بی ضرر برای درس و مشق هست

نظرشون محترمه و خدا کنه به درس های آن ها لطمه وارد نشه.هیچ کس به اندازه من خوشحال نمیشه که ببینه یه گیمر تو درس هاش موفق شده.موفق باشید

کد:
میدونستید تو اکثر کشورا که دربارع بازی و مسائل مربوط به تکنولوزی سخت گیری زیاده افسردگی هم زیاده؟؟؟

نقل‌قول: میدونستید تو اکثر کشورا که دربارع بازی و مسائل مربوط به تکنولوزی سخت گیری زیاده افسردگی هم زیاده؟؟؟

پسر خوب می دونی که در آمار افسرده ترین ها ژاپنی ها پیشتاز هستند؟
می دونی که کشور ژاپن معدن تکنولوژیه؟
می دونی تو کشورشون منعی بر تکنولوژی نیست؟
دلیل افسردگی این جور چیز ها نیست
شاد نبودن هست
الان آمریکا امار افسردگی در حال افزایش داره در حالی که تکنولوژی در اونجا منعی نداره

نقل‌قول: جهان سومی

چه ربطی به جهان سومی بودن داره؟؟؟؟؟الان بازی SLEEPING DOGS به دلیل خشونت زیاد در آلمان منع شده و اجازه حتی انتشارش را هم نمی دن و میگن واسه کودکان و نوجوانان به شدت ضرر داره

یا بازی MANHUNT یا بازی سیمز در روسیه غیر قانونی شدند.اون ها جهان سومی هستند؟نه برادر من اون ها جهان اولی هستند و پیشرفته و همین باعث شده که ضرر زیاد بازی های نامبرده را بفهمن و باهاشون مخالفت بکنن

اون قانون(منع خرید و فروش بازی ها)هم کاملاً برداشته نشده هنوز برخی از آن ها غیر قانونی هستند
[تصویر:  image?url=8Oaj9Ryq1G1_p3lLnXlsaZgGzAie6M...format=jpg]
پاسخ
(09-24-2015, 04:00 PM)Trevor Morris نوشته است:
(09-24-2015, 03:13 PM)Amir H.S نوشته است:
(09-24-2015, 03:10 PM)Trevor Morris نوشته است:
(09-24-2015, 03:00 PM)Amir H.S نوشته است:
(09-24-2015, 02:41 PM)Trevor Morris نوشته است: مثال آخرت کاملاً با چیزی که گفتم فرق داره و غلط هست.
اعتیاد به بازی های رایانه ای چیزی هست که وجود داره و تایید شده هم هست اما چیزی به اسم اعتیاد به خانواده وجود ندارد.در کنار خانواده بودن امری طبیعی است که هر فردی حتی افراد مسن باید آن را رعایت کنند و دلیل آن نیز ذات فطری و درونی انسان است.انسان موجودی اجتماعی است و در صورتی که با دیگران همنشین نشود دچار افسردگی و ناراحتی های روحی می گردد.پس برای جلوگیری از این موارد و رفع برخی از نیاز ها هم چون نیاز به محبت و ... بایستی در کنار خانواده قرار بگیرد.اما شما دلیلی برای این که خودت را به گیم وبسته کنی نداری.داری؟واقعاً دلیلی برای وابستگی به گیم هست؟نه خواهش می کنم بدون تعصب جواب بده.دلیلی هست که بخوای برای انجامش یا نیازی هست که برای رفعش بخوای ساعت ها گیم بازی کنی و خودت را بهش وابسته کنی؟
بعدش هم دوست عزیز شما لطفاً مضرات بازی های رایانه ای و وابستگی به آن را بخوان.بعدش خودت نتیجه گیری کن که آیا ارزش دارد برای فواید اندک بازی های رایانه ای خودت را گرفتار چنین مضرات و معایب سهمگینی کنی؟خودت قضاوت کن.
بازی رایانه ای موجب کاهش خطر ابتلا به الزایمر می شود اما در ازای این فایده ای که دارد یک ضرر هم دارد.وابستگی به بازی رایانه ای فرد را از نظر اجتماعی بسیار ضعیف می کند.واقعیتی که خیلی از گیمر ها آن را انکار می کنند.دانشمندان ثابت کرده اند که می توان با کمک برخی از بازی های رایانه ای خاص بیماری تنبلی چشم را درمان کرد.این در حالی است که بازی های رایانه ای عامل اصلی خشک شدن قرنیه چشم،پلک نزدن در طولانی مدت و هم چنین ضعیف شدن چشم هستند.در برخی از موارد نیز بازی موجب عصبی شدن فرد به مقدار زیاد و غیر قابل کنترل شدن می شود.لطفاً انکار نکن.همه این ها اثبات شده هستند و نظر شخصی بنده نیستند.
الان واست یه سوال پیش میاد که خب خودمان را با چی سرگرم کنیم؟دانشمندان ثابت کرده اند که خواندن رمان یا کتاب های داستان بلند که شخصیت های زیادی دارند باعث فعالیت مغز و افزایش کارایی قوه تخیل و تصمیم گیری در مغز فرد می شود که بسیار مفید است.هم چنین خواندن کتاب موجب فعالیت نورون های مغز و تکثیر غیر قابل باور سلول های مرکز حافظه می شود که نتیجه آن کاهش ابتلا به آلزایمر و در نهایت افزایش حافظه شخص است.میدونستی که ورزش کردن چقدر باعث شادابی بدن میشه؟تحقیقات نشون دادهخ ورزش باعث گردش خون بهتر و شادابی سلول های پوست و مو میشه که نتیجه اش شادب و سالم ماندن بدن هست.
تو کوم این ها را تو گیم پیدا می کنی؟
من نمی تونم نظر شخصی کسی را عوش کنم و به نظر همه شما عزیزان احترام می گذارم اما یک دقیقه تعصب،فن بازی و ... را کنار بگذراید.حالا خوب فکر کنید و به سوال های زیر جواب بدهید.

تا الان چند ساعت از عمرتان را پای کنسول یا PC به بازی کردن مشغول بوده اید؟
آیا پس از 10 میلیون ساعت بازی کردن چیزی جز از "پای اون گیم بلند شو" شنیده اید و یا تحویلتان داده اند؟

در ضمن من تا به حال این که خشونت فرد افسرده را آرام می کند را نشنیده بودم.لطفاً یک منبعی یا چیزی به من معفی کنید.خب اگر این واقعیت داشته باشد پس همه افسرده ها باید در دنیای واقعی خشن باشند و توی ایران باید همه افراد با خشونت با هم رفتار کنند اما اصلاً این طور نیست.

من برای حرف هایی که زدم مدرک دارم.(از این جا به بعد نظر شخصی بنده هست)

لذت یک دقیقه دوچرخه سواری = تا آخر عمر بازی رایانه ای کردن

از ارسال دیدگاه توهین آمیز هم خودداری کنید.

افراط در هر چیزی بده مگه من منکرش شدم

جان من بگو اینا رو از کجا کپی کردی؟

یعنی واقعا فک می کنی که ما هیچکدوم یک دقیقه دوچرخه سواری نکردیم که رفتیم سمت گیم؟ Smilie (19)

فکر می کنم متوجه نشدید منظور من را

کل اون جملات روی هم یک نتیجه اخلاقی را منتقل می کنند

"با آغاز فصل مدرسه گیم را موقتاً کنار بگذارید زیرا موجب وابستگی شما به آن خواهد شد که نتیجه ای جز گند زدن در امتحانات نخوهد داشت"

مطلب هم خودم نوشته بودم و کپی نیست

فک می کنم شما منظور من رو متوجه نشدی
من منظورم این نبود
نوشتی یک دقیقه دوچرخه سواری=تا آخر عمر بازی کردن
یعنی این همه آدم یا دوچرخه سواری نکردن یا مغزشون معیوبه که رفتن سمت گیم

ببخشید ها نوشته بودم نظر شخصی به بزرگی خودت ببخش

برو گیم بازی کن اما نه تو فصل مدارس چون بهش وابسته میشی و گند میزنی

متوجه شدی؟

اقا رسول الان شما 7 ساعت بازی را روی 30 فریم قفل یا 30فریم که افت داره قرار بده و بازی کن

اگه چشمات سر 2 ساعت درد نگرفت من حرفام را پس می گیرم

گیم توی فصل مدرسه بیچارتون می کنه.از من گفتن بود

توی تیتر هم اومده " شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر" 

اگه گیمری باشی که به فکر آیندش هست 100 درصد کاری که گفتم را می کنی و موقتاً در فصل مدارس گیم را کنار می زاری

می دونی چند تا از دوستان من تا به حال به خاطر گیم از مدرسه درجه یک استانم اخراج شده اند؟اون ها هم فکر می کردند که دارن تعادل را رعایت می کنند

فصل مدارس=پایانی برای گیمر

بعضی از وستان عزیز هم می گویند که گیم اگه متعادل باشه حتماً بی ضرر برای درس و مشق هست

نظرشون محترمه و خدا کنه به درس های آن ها لطمه وارد نشه.هیچ کس به اندازه من خوشحال نمیشه که ببینه یه گیمر تو درس هاش موفق شده.موفق باشید

کد:
میدونستید تو اکثر کشورا که دربارع بازی و مسائل مربوط به تکنولوزی سخت گیری زیاده افسردگی هم زیاده؟؟؟

نقل‌قول: میدونستید تو اکثر کشورا که دربارع بازی و مسائل مربوط به تکنولوزی سخت گیری زیاده افسردگی هم زیاده؟؟؟

پسر خوب می دونی که در آمار افسرده ترین ها ژاپنی ها پیشتاز هستند؟
می دونی که کشور ژاپن معدن تکنولوژیه؟
می دونی تو کشورشون منعی بر تکنولوژی نیست؟
دلیل افسردگی این جور چیز ها نیست
شاد نبودن هست
الان آمریکا امار افسردگی در حال افزایش داره در حالی که تکنولوژی در اونجا منعی نداره

نقل‌قول: جهان سومی

چه ربطی به جهان سومی بودن داره؟؟؟؟؟الان بازی SLEEPING DOGS به دلیل خشونت زیاد در آلمان منع شده و اجازه حتی انتشارش را هم نمی دن و میگن واسه کودکان و نوجوانان به شدت ضرر داره

یا بازی MANHUNT یا بازی سیمز در روسیه غیر قانونی شدند.اون ها جهان سومی هستند؟نه برادر من اون ها جهان اولی هستند و پیشرفته و همین باعث شده که ضرر زیاد بازی های نامبرده را بفهمن و باهاشون مخالفت بکنن

اون قانون(منع خرید و فروش بازی ها)هم کاملاً برداشته نشده هنوز برخی از آن ها غیر قانونی هستند

این همه بحث کردین که گیم خوبه یا بد من باید یه چیزی بگم.
اگه کسی بخواد درس بخونه و موفق بشه حتی اگه تمام کنسول های جهان و بازی های جهان هم بهش بدین باز کار خودش رو میکنه و درسش رو میخونه و به گیم هم میرسه.
ولی یکی که نخواد درس بخونه شما یه اتاق خالی بهش بده و فقط کتاب ها رو بهش بده اون شخص با اینکه بازی نکرده ولی باز هم موفق نمیشه چون خودش نمیخواد پس گیم اصلا ربطی به درس نداره مسئله جنبه و روش استفاده ازش هست.
من خودم پارسال بازی کرذم حتی بیشتر از همیشه و به درس هایم هم رسیدم و معدلم ۱۹.۹۵ شد.
پاسخ
نقل‌قول: تا الان چند ساعت از عمرتان را پای کنسول یا PC به بازی کردن مشغول بوده اید؟
نمی‌دونم جواب بقیه دوستان چی بوده ولی من فقط تو این چند صفحه همین خیلی رو اعصابم بودُ خواستم جواب بدم. به هرحال...

ببین دوست عزیز با تمام احترام باید بگم از این طرز تفکر حالم بهم می‌خوره (فرقی هم نمی‌کنه برادرم اینو بگه یا یکی مثل شما پس توهین ندونیدش.) 
نمی‌دونم چه دردیِ که ایرانی جماعت برا هر کاریشون دنبال سود هستن! بازی می‌کنیم چون سرگرم می‌شیمُ حس نشاط بهمون دست می‌ده.دلیل از این محکم‌تر؟ من تا وقتی که توانش رو داشته باشم بازی می‌کنم فرقی هم نمی‌کنه 19 سالم باشه یا 60 سال. برام هم مهم نیست کسی بهم بگه «از پای اون گیم بلند شو!» چون هیچ ربطی به اون نفر نداره، وقت سرگرمیمه و دوست دارم بازی کنم. حال نمی‌کنی نیا! به هیچ وجه هم حاضر نیستم بجای بازی کردن بلند شم برم تو خیابون و کار کثیفی مثل شماره دادن یا قلیون کشیدن (خودم قلیون رو دوست ندارم، شما (منظورم شمایی نیستی که نقل‌قول کردم) دوست داری بکش به من چه.) بکنم. دیدم از ورزش کردن هم حرف زدید. الان بنظرتون کسی که بازی می‌کنه به هیچوجه ورزش نمی‌کنه؟ عجب... خود من هفته‌ای چند بار بلند می‌شم می‌رم سالن بسکتبال بازی می‌کنم. 
سوال دومی هم پرسیدید مرغ پخته بهش می‌خنده واقعاً! آره بازی نکنیم چون توش با جمله‌ی «میشن فیلد» یا «یو داید» روبرو می‌شیم!  S0 (42)

اون حرفی که رسانه‌ها اوردید فک کنم رسول جوابتون رو داد. طرف اصلاً نمی‌تونه اسم بازی رو تلفظ کنه میاد میگه آره بازی بَد...
حرفایی هم که رسانه ها زدن ما دوتا گوش بلند و پشمی داریمُ باور کردیم؛ به قول یه بنده خدایی گوش ما پره از حرف مجری بی بی سی و ممبر تو مسجد!
پاسخ
(09-24-2015, 03:38 PM)Amir H.S نوشته است:
(09-24-2015, 03:35 PM)Be the story نوشته است: اقا هواداران بارسلونا از جمله من یه خبر جالب دارم میگوئل رینا گفته تنها راه پیروزی اسپانیا در انتخابات زندانی کردن استقلال طلبانه .

مقلطه نکن

من نمی گم الان گیم تو ایران حرف اول رو میزنه اما میانگینش چند صد برابر کتابخونی تو ایرانه

نقل‌قول: باشه شما برو پی سایر فعالیت ها ما میریم سراغ گیم. ولی خودت میدونی کی بیشتر کیف میکنه تو این مدت ;)

باشه اقا شما راست می گی

من میرم سراغ ورزش و کتاب شما برو سراغ گیم

بعد ده سال معلوم میشه من وقتم را بیشتر هدر دادم یا شما

شما بیشتر واسه مملکت مفید میشی یا من(طرف صحبتم شخص خاصی نیست،کل گیمر ها مخاطب من هستند)

اون امار میانگین 2 ثانیه در سال هم نشانه ضعف فرهنگی و عدم وجود فرهنگ کتاب خوانی در کشور هست و اصلاً دلیل بر این نیست که کتاب تفریح خته کننده ای هست

شما کتاب "گفتگو در محضر امیرالمومنین علی(ع)" اثر استاد "عباس رحیمی" که درباره توضیحات عرفانی و دینی هست را بخوان.قول می دهم تا حداقل 2 ساعت از اثر جایت تکان نخوری و کتاب را دور نیاندازی

متاسفانه بیشترین کتابی که همه ما می خوانیم،کتاب درسی هست و شاید اگر مدرسه نباشه همون کتاب را هم نخونیم

شما آمار کشور های پیشرفته را ببین تا بفهمی که اونا کتاب بیشتر خوندن یا ما

ندیده میگم امار کتاب خوانی در کشور های دیگر بالاتره و دقیقاً عامل موفقیت اون ها همین هست

درباره وابستگی هم باید بگم باید هم جلوی خودت را میی گرفتی و بازی نمی کردی.اخه مگه کدوم احمقی نزدیک کنکور میره گیم بازی کنه.کنکوری که آینده شغلی و همسر و منزل و همه چیز فرد بهش وابسته است
شما سراغ گیم نرفتی و کار کاملاً درستی کردی و تحسینت می کنم و من هم دارم همین را می گم.در فصل مدارس مثل آقا رسول گیم را موقتاً کنار بگذارید.
اگر هم تا الان فلسفه گیم را داشتم زیر سوال می بردم بزارید به حساب جوانی و بالغ نبودن
من منظور دیگری داشتم که الان همه شما متوجه آن هستید
[تصویر:  image?url=8Oaj9Ryq1G1_p3lLnXlsaZgGzAie6M...format=jpg]
پاسخ
آقا بحث سر چیه به منم بگید  :D 
حوصله ندارم همشونو بخونم  S0 (31)  

حالا که کسی نیست بزار یخورده اسپم بدیم  Confused0 (40): S0 (89)

نه قرمز نه آبی فقط نفت طلایی  Confused0101: 

وژدانن چی گفتم  S0 (43) S0 (18) 

درس درس تا پییروزی  Confused0 (21): 

مرگ بر اسر.اییل Barare

آقا gta v به این سیتمم میخوره؟  S0 (45) رم 2 سویبیلو 2 گرافیک 2  بقیش رو بگیر بدو  Confused0 (21):

دیگه چه خبر ؟ سلامتی ر.هبر  S0 (36)

یه روز یه مرده میخوره به نرده دیگه بر نمی گرده  Eee
پاسخ
(09-24-2015, 04:12 PM)Trevor Morris نوشته است:
(09-24-2015, 03:38 PM)Amir H.S نوشته است:

مقلطه نکن

باشه اقا شما راست می گی

من میرم سراغ ورزش و کتاب شما برو سراغ گیم

بعد ده سال معلوم میشه من وقتم را بیشتر هدر دادم یا شما

شما بیشتر واسه مملکت مفید میشی یا من(طرف صحبتم شخص خاصی نیست،کل گیمر ها مخاطب من هستند)

اون امار میانگین 2 ثانیه در سال هم نشانه ضعف فرهنگی و عدم وجود فرهنگ کتاب خوانی در کشور هست و اصلاً دلیل بر این نیست که کتاب تفریح خته کننده ای هست

شما کتاب "گفتگو در محضر امیرالمومنین علی(ع)" اثر استاد "عباس رحیمی" که درباره توضیحات عرفانی و دینی هست را بخوان.قول می دهم تا حداقل 2 ساعت از اثر جایت تکان نخوری و کتاب را دور نیاندازی

متاسفانه بیشترین کتابی که همه ما می خوانیم،کتاب درسی هست و شاید اگر مدرسه نباشه همون کتاب را هم نخونیم

شما آمار کشور های پیشرفته را ببین تا بفهمی که اونا کتاب بیشتر خوندن یا ما

ندیده میگم امار کتاب خوانی در کشور های دیگر بالاتره و دقیقاً عامل موفقیت اون ها همین هست

درباره وابستگی هم باید بگم باید هم جلوی خودت را میی گرفتی و بازی نمی کردی.اخه مگه کدوم احمقی نزدیک کنکور میره گیم بازی کنه.کنکوری که آینده شغلی و همسر و منزل و همه چیز فرد بهش وابسته است
شما سراغ گیم نرفتی و کار کاملاً درستی کردی و تحسینت می کنم و من هم دارم همین را می گم.در فصل مدارس مثل آقا رسول گیم را موقتاً کنار بگذارید.
اگر هم تا الان فلسفه گیم را داشتم زیر سوال می بردم بزارید به حساب جوانی و بالغ نبودن
من منظور دیگری داشتم که الان همه شما متوجه آن هستید

شما میری دانشمند هس.ته ای میشی و کلی پول در میاری و منم میرم جای کوجیما و کل پول هایی که تو در اورذی رو ضرب در ۱۰ میکنم و با یک بازی AAA حرفه ای ۱۰ برار تو پول در میارم و خانوادم رو توی امنیت بیشتری قرار میدم.
بعد میام بهت میگم که کی موفق تر بود؟
من یا تو؟  Eee
پاسخ
از بس نقل قول کردین صفحات پر شدن  :blush:
بیخیالش باو به بنده خدا گیر ندین خو دلش کتاب میخواد به ما چه ربطی داره
ما هم گیممونو میزنیم و کیفشو میبریم
پاسخ
اقا اصلا میخواین برای اینکه شما راضی بشی من دیگه گیم بازی نکنم. :D
اصلا چکار دارید که کی بازی میکنه کی بازی نمیکنه :@ 
برید اثرات مفید بازی های ویدیویی که نوشتم رو بخونید.
...

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  توصیه هایی به گیمرها برای ارسال هدیه hsparmizan 0 218 11-26-2023, 02:28 PM
آخرین ارسال: hsparmizan
  نکته ها و توصیه هایی برای ایام امتحانات یه گیمر یا یه کاربر Station 212 43,819 09-11-2022, 07:14 PM
آخرین ارسال: arameshtala
  کینگستون ماژول های حافظه FURY Renegade DDR5 را برای گیمرها معرفی کرد ramin5280 1 793 07-20-2022, 04:29 PM
آخرین ارسال: sohrabmgj
  طریقه نصب انی دسک برای کامپیوتر mohadeseesmaeeli 0 853 04-26-2022, 11:59 AM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli
  طریقه دانلود گوگل کروم برای اندروید با لینک مستقیم mohadeseesmaeeli 0 894 04-20-2022, 03:11 PM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان