امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سال تحصیلی| شروعی برای گیم یا پایانی برای گیمر
نقل‌قول: باشه اقا شما راست می گی

من میرم سراغ ورزش و کتاب شما برو سراغ گیم

بعد ده سال معلوم میشه من وقتم را بیشتر هدر دادم یا شما

شما بیشتر واسه مملکت مفید میشی یا من(طرف صحبتم شخص خاصی نیست،کل گیمر ها مخاطب من هستند)

اون امار میانگین 2 ثانیه در سال هم نشانه ضعف فرهنگی و عدم وجود فرهنگ کتاب خوانی در کشور هست و اصلاً دلیل بر این نیست که کتاب تفریح خته کننده ای هست

شما کتاب "گفتگو در محضر امیرالمومنین علی(ع)" اثر استاد "عباس رحیمی" که درباره توضیحات عرفانی و دینی هست را بخوان.قول می دهم تا حداقل 2 ساعت از اثر جایت تکان نخوری و کتاب را دور نیاندازی

متاسفانه بیشترین کتابی که همه ما می خوانیم،کتاب درسی هست و شاید اگر مدرسه نباشه همون کتاب را هم نخونیم

شما آمار کشور های پیشرفته را ببین تا بفهمی که اونا کتاب بیشتر خوندن یا ما

ندیده میگم امار کتاب خوانی در کشور های دیگر بالاتره و دقیقاً عامل موفقیت اون ها همین هست

درباره وابستگی هم باید بگم باید هم جلوی خودت را میی گرفتی و بازی نمی کردی.اخه مگه کدوم احمقی نزدیک کنکور میره گیم بازی کنه.کنکوری که آینده شغلی و همسر و منزل و همه چیز فرد بهش وابسته است
شما سراغ گیم نرفتی و کار کاملاً درستی کردی و تحسینت می کنم و من هم دارم همین را می گم.در فصل مدارس مثل آقا رسول گیم را موقتاً کنار بگذارید.
اگر هم تا الان فلسفه گیم را داشتم زیر سوال می بردم بزارید به حساب جوانی و بالغ نبودن
من منظور دیگری داشتم که الان همه شما متوجه آن هستید

آقای کتاب خوان (!) تا حالا اسم «بی‌نوایان»، «خرمگس»، «الهه‌ی کمدی» و یا «زهیر» به گوشت خورده؟
اگر هم نخورده باشه با چن تا سرچی که شما الان می‌کنی میخوره حتماً. 

پی‌نوشت: اصلاً معلوم بود می‌خوای خودتُ روشن فکر نشون بدی که آره من کتاب می‌خونم و شما یه مشت احمق و Loser هستید که کل زندگیتون شده گیم...
پاسخ
بعضیاتون چقدر دلخوشید فکر میکنید دانشگاه تموم شد منتظرن شماها بیایید بهتون کار بدن
حتی درس خوندن در دانشگاه های سراری هم دلیلی بر پیدا کردن شغل در آینده نمیشه تو کشوری که 22درصد بیکار داره و 15نفری که سن اشتغال و ازدواج رد کردن و جز آمار 22درصدی نمیشند پیدا کردن شغل یه جورeaster egeست!
فعلا برای ساختن آیندتون به جز توهماتی که برخی از اعضای فامیل بهتون القا میکنند 4 جا بیشتر نیست که بتونید راحت کار پیدا کنید ارتش زمینی هوایی و دریایی و نیروی انتظامی هست که میشه در بخش کارمندی و نظامی فعالیت کرد!
کسی علاقه داره با دیپلم اقدام کنه موقع کار اجازه درس خودن و دانشگاه رفتن بهتون میده بعد همون مدرک رو میبرید تحویل میدید حقوق بیشتری میگیری
برای ارتش نیروی هوایی و زمینی میشه از طریق دانشگاه افسری درس خوند که بعد دانشگاه آدم خیالش راحته کار داره!
الان شماها هیچی نمیفهمید دقیقا یک سال بعد دانشگاه میفهمید زندگی یعنی چی!اون موقع دیگه علاقه به رشته  و این حرفا نیست !
سنتون میره بالا کار نیست پول نیست سربازی هست که دیگه بدتر بعد سربازی هم فقط یه راه دارید اونم خودکشیه :D
پاسخ
نقل‌قول: سوال دومی هم پرسیدید مرغ پخته بهش می‌خنده واقعاً! آره بازی نکنیم چون توش با جمله‌ی «میشن فیلد» یا «یو داید» روبرو می‌شیم! 
جان هر کی دوستش داری بگو چه جوری از سوال
"تا کنون چند بار با MISSION FAILED یا YOU DIED مواجه شده اید؟"
برداشت کردی که من دارم میگم باید به خاطر یه پیغم مبنی بر GAME OVER بازی را کنار گذاشت؟
اصلاً همچنان منظوری نداشتم
[تصویر:  image?url=8Oaj9Ryq1G1_p3lLnXlsaZgGzAie6M...format=jpg]
پاسخ
(09-24-2015, 04:25 PM)Dark Vampire نوشته است: بعضیاتون چقدر دلخوشید فکر میکنید دانشگاه تموم شد منتظرن شماها بیایید بهتون کار بدن
حتی درس خوندن در دانشگاه های سراری هم دلیلی بر پیدا کردن شغل در آینده نمیشه تو کشوری که 22درصد بیکار داره و 15نفری که سن اشتغال و ازدواج رد کردن و جز آمار 22درصدی نمیشند پیدا کردن شغل یه جورeaster egeست!
فعلا برای ساختن آیندتون به جز توهماتی که برخی از اعضای فامیل بهتون القا میکنند 4 جا بیشتر نیست که بتونید راحت کار پیدا کنید ارتش زمینی هوایی و دریایی و نیروی انتظامی هست که میشه در بخش کارمندی و نظامی فعالیت کرد!
کسی علاقه داره با دیپلم اقدام کنه موقع کار اجازه درس خودن و دانشگاه رفتن بهتون میده بعد همون مدرک رو میبرید تحویل میدید حقوق بیشتری میگیری
برای ارتش نیروی هوایی و زمینی میشه از طریق دانشگاه افسری درس خوند که بعد دانشگاه آدم خیالش راحته کار داره!
الان شماها هیچی نمیفهمید دقیقا یک سال بعد دانشگاه میفهمید زندگی یعنی چی!اون موقع دیگه علاقه به رشته  و این حرفا نیست !
سنتون میره بالا کار نیست پول نیست سربازی هست که دیگه بدتر بعد سربازی هم فقط یه راه دارید اونم خودکشیه :D
خب باید زحمت کشید دیگه، حرف اینا اینه که هم میخوان زحمت بکشن هم بازی کنن :cool:
...

پاسخ
(09-24-2015, 04:26 PM)Trevor Morris نوشته است: جان هر کی دوستش داری بگو چه جوری از سوال
"تا کنون چند بار با MISSION FAILED یا YOU DIED مواجه شده اید؟"
برداشت کردی که من دارم میگم باید به خاطر یه پیغم مبنی بر GAME OVER بازی را کنار گذاشت؟
اصلاً همچنان منظوری نداشتم

خوشحال می‌شم منظورتون رو بدونم
پاسخ
هر گونه بحث سییاسی ممنوع است.
مقاله ما درباره سال تحصیلی و گیم و گیمر هستش ولی درباره نگرش و اعتقادات یک کاربر بحث میکنید. 
یک عده هم از فرصت استفاده میکنند و در خلال این صحبت ها، حرف های بی ربط میزنند.
[تصویر:  Wolves_ofThe_North.jpg]
پاسخ
کورخوندن ما گول شیطان نمیخوریم و گیم ادامه میدیم من تازه میخوام ps4 بخرم باو
میزنم رییییششمووووو 
پاسخ
اقا بس کنید دیگه تاپیک زدن کیفتون کوک شه نه این که کیفتون کوفت شه
[تصویر:  er462hi3v3z7.jpg]
پاسخ
(09-24-2015, 04:28 PM).Ali. نوشته است:
(09-24-2015, 04:25 PM)Dark Vampire نوشته است: بعضیاتون چقدر دلخوشید فکر میکنید دانشگاه تموم شد منتظرن شماها بیایید بهتون کار بدن
خب باید زحمت کشید دیگه، حرف اینا اینه که هم میخوان زحمت بکشن هم بازی کنن :cool:

نه عزیز شما زحمت هم بکشی هیچی نمیشه
من تو زندگی خودم مطمئن شدم با زحمت به جایی نمیشه رسید فقط با پارتی میشه یعنی من الان برای آینده ی خودم هم فقط به این پارتیه فکر میکنم که ایا بشه آیا نشه وگرنه زحمت رو که کشیدم چیزی عایدم نشد حتی دور و برم هم کسایی که هستند همینطورین با زحمت هیچی نمیشه
این آزمون های استخدامی همش کشکه و از قبل مشخصه کی استخدام
این کشور اینقدر زندگی سخته الان سن شماها نمیتونه درک کنه همتون رو پیر میکنه این نسل نابود میشه :( مگر اینکه بتونید خارج از کشور درس بخونی
رفیقی دارم سوم دبیرستان امسال 12میلیون شهریه مدرسه داده
این آقا راحت میتونه روسیه رشته نرم افزار بخونه با هزینه ی خوابگاه عالی و خورد و خوراک و تفریح و هزینه ی دانشگاه و کتاباش میشه سالی 15میلیون یا کمتر باز بستگی به خود آدم داره چون بعضیا دیسکو و استریپ کلاب جاهای دیگه میرن که این مشکل خودشونه
این بحث بازی و کتاب هم چرته ولی من مقابله به مثل نمیکنم که یه توهینی بشه و منم بیام توهین کنم هر دو ناراحت شیم!من خودم توی زندگی کتاب زیاد خوندم و همین الانش که دارم تایپ میکنم پشت سرم یه کتاب خونه تو اتاقم دارم که بیشتر شعر میخونم و فروغ فرخزاد هم شاعر مورد علاقه ام هست الانم درگیر کتاب بوفه کور صادق هدایتم که بزور از تهران کنار خیابون ها نسخه اصلیش رو برام پیدا کردند
برادر من 32سالشه دو تا بچه داره زندگی خوبی داره گیم هم بازی میکنه یه لپ تاپ گیم ایسوسز داره حدود 8میلیون هزینش شد چون از سری گیمینگ هست Batmanو fifaوbioshockجز بازی های مورد علاقش هستند
اینکه گیم بخواد به زندگی آدم لطمه وارد کنه افسانه ی ساخته شده توسط پدر و مادر های نا اگاه کشور ماست
پاسخ
نقل‌قول: من تو زندگی خودم مطمئن شدم با زحمت به جایی نمیشه رسید فقط با پارتی...

دقیقاً می‌خای چند تا مثال برات بزنم از افرادی که با زحمت به قله‌ی موفقیت رسیدن؟
از اونور هم خوشحال می‌شم چن تا مثال بزنی از افرادی که با پارتی بازی توی تاریخ جاودانه شدن...
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  توصیه هایی به گیمرها برای ارسال هدیه hsparmizan 0 219 11-26-2023, 02:28 PM
آخرین ارسال: hsparmizan
  نکته ها و توصیه هایی برای ایام امتحانات یه گیمر یا یه کاربر Station 212 43,820 09-11-2022, 07:14 PM
آخرین ارسال: arameshtala
  کینگستون ماژول های حافظه FURY Renegade DDR5 را برای گیمرها معرفی کرد ramin5280 1 793 07-20-2022, 04:29 PM
آخرین ارسال: sohrabmgj
  طریقه نصب انی دسک برای کامپیوتر mohadeseesmaeeli 0 853 04-26-2022, 11:59 AM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli
  طریقه دانلود گوگل کروم برای اندروید با لینک مستقیم mohadeseesmaeeli 0 894 04-20-2022, 03:11 PM
آخرین ارسال: mohadeseesmaeeli

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان