09-29-2015, 05:02 PM
پس از منتشر شدن Red Dead Redemption در سال ۲۰۱۰ و استقبالی که از آن شد، دارندگان PC نیز به شدت دوست داشتند این شاهکار Rockstar را تجربه کنند. شایعههای زیادی راجع به پورت شدن این عنوان برروی PC شنیده شد و امید بی حاصلی به PC بازان میداد اما این عنوان هیچگاه برروی PC منتشر نشد تا آنها در حسرت بمانند. برای خواندن ادامه خبر با گیمفا همراه باشید.
به تازگی آقای Kris Roberts، سرپرست ساخت بخش چندنفره عنوان Red Dead Redemption، صحبتهایی راجع به نسخه PC این عنوان و میزان اهمیت آن برای Rockstar انجام داده که خواندنی است. Roberts صحبتهای خود را اینگونه آغاز میکند که نسخه PC بازی Red Dead Redemption هیچگاه برنامهریزی نشده بود:
نقلقول:“من فکر نمیکنم که هیچگاه قصد عرضه نسخه PC عنوان Red Dead Redemption را داشته باشیم. من به شخصه واقعا متعجب شدم که آنها(راک استار) نسخه PC عنوان Grand Theft Auto 5 را منتشر کردند.”
Roberts اضافه میکند که با اینکه محیط بازی با یک PC win32 ساخته شده بود، اما شرکت، همیشه نسخههای Xbox 360 و PS3 این عنوان را در دست انتشار داشت.
نقلقول:آقای Roberts هم اکنون برروی بازی استودیوی Daybreak Games، یعنی H1Z1 کار میکند. Red Dead Redemption یکی از بهترین بازیهای نسل هفتم بود و قرار است تا با قابلیت پشتیبانی از نسل قبل یا backwards compatibility، به روی کنسول نسل هشتمی Xbox One بیاید.“حتی در بهترین خاطرات شخصیام نیز،ما، هیچگاه درباره نسخه PC به صورت جدی صحبت نکردیم.”
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#