موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
لطفا بحث رو الکی کش ندید.
حالا این بنده خدا هم عکس خودشو گذاشته. دیگه تمومش کنید!
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 683
09-25-2015, 11:46 PM
(آخرین ویرایش: 09-25-2015, 11:48 PM، توسط Station.)
با تشکر از همگی اعضای انجمن که جنبه و فرهنگ شون رو همیشه نشون میدند. بکار بردن ذره ای شعور و ادب، نه تنها مایه افتخار ماست بلکه مایع افتخار خودتان هم هست.
از هر قشر و جنسی که بگید در جامعه بازیبازان یافت خواهد شد.
....................
درضمن اگر بنظرتان پست یا ارسالی لازم به گزارش داشت، فقط از کلید گزارش استفاده میکنید. همین! کش دادن بحث و اظهار نظرات بیخود ممنوع.
......................
اگر یکبار دیگر چنین اتفاقاتی دیده شود، به روش گذشته عمل خواهم کرد و تمامی افراد شرکت کننده در موضوع را از دم بن خواهم کرد.
والسلام...
موضوعها: 683
10-09-2015, 12:33 AM
(آخرین ویرایش: 10-09-2015, 01:25 AM، توسط Station.)
بدلیل بروزرسانی پست و فراموش نشدن آن، پست رو با تصویری جدید بروزرسانی میکنم.
قبلا راجع به ممنوع بودن عکس گذاشتن از دیگران گفته بودم ولی این بار برای بروزرسانی پست و بنا به درخواست صاحب عکس، بروزرسانی رو انجام میدم.
...................................................
خب...
صاحب عکس کسی نیست جز دوست و رفیق سابق و همیشگیم، آرش سعادتمند :heart: سرپرست سابق خبرنگاران و جز بهترین و بیادماندنی ترین خبرنگاران سابق گیمفا.
فردی خوش اخلاق و خون گرم که صدایی زیبا داره. اهل بجنورد هم هست.
عکس زیر در یکی از پارک های بجنورد هست.
موضوعها: 77
(10-09-2015, 12:33 AM)station نوشته است: بدلیل بروزرسانی پست و فراموش نشدن آن، پست رو با تصویری جدید بروزرسانی میکنم.
قبلا راجع به ممنوع بودن عکس گذاشتن از دیگران ممنوع است ولی این بار برای بروزرسانی پست و بنا به درخواست صاحب عکس، بروزرسانی رو انجام میدم.
...................................................
خب...
صاحب عکس کسی نیست جز دوست و رفیق سابق و همیشگیم، آرش سعادتمند :heart: سرپرست سابق خبرنگاران و جز بهترین و بیادماندنی ترین خبرنگاران سابق گیمفا.
فردی خوش اخلاق و خون گرم که صدایی زیبا داره. اهل بجنورد هم هست.
عکس زیر در یکی از پارک های بجنورد هست.
یه لحظه دیدم تو اینجا پست دادی فک کردم عکس خودتو گذاشتی. با چه شوقی صفحه رو باز کردم...
عکس آرشُ که دیده بودیم باو.