موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
آقا راهی هست که بشه پینگ پایین اورد؟
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سرویس کاهش پینگ گاد پینگ قابل استفاده در همه چیزه تو صفحه اصلی سایت هم تبلیغش هست برو ببین
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
به حرف چهارتا کاربر نوب گوش ندید که میگن همه چیز به پینگ مربوط!
مشکل اصلی شماها سرعت پایین آپلودتون هست کسایی که شاتل دارند زیر سرویس6مگ آپلود مناسبی ندارند آپلود باید خیلی نزدیک به 1مگ یا بالاتر باشه
االان این شاتل زده سرویس2مگش سرعت آپش768هست اما وقتی تست بگیری 400یا500بیشتر نیست یعنی 50کیلوبایت!!!!!!!!!
عمق فاجعه است!
فقط سرویس های 6مگ به بالا میشه بدون دردسر آنلاین بازی کرد و نگران پینگ این سرویس ها نباشید همچنین میتونید تماس بگیرید و بگید پینگتون رو پایین بیارند بگید بازی آنلاین انجام میدید خودشون متوجه میشند
شاتل سرویس گیمینگ مجانی داره نیازی به مزخرفاتی مثل کاهش پینگ نیست!
البته با سرویس های زیر 6مگ میشه نسل هفت رو خوب بازی کرد
توی نسل هشتم فقطPS4مد نظرم هتس Xbox Oneکه کلا باطله وصل شدنش با خداست پدر منو درآورده
(10-20-2015, 04:38 PM)Dark Vampire نوشته است: به حرف چهارتا کاربر نوب گوش ندید که میگن همه چیز به پینگ مربوط!
مشکل اصلی شماها سرعت پایین آپلودتون هست کسایی که شاتل دارند زیر سرویس6مگ آپلود مناسبی ندارند آپلود باید خیلی نزدیک به 1مگ یا بالاتر باشه
االان این شاتل زده سرویس2مگش سرعت آپش768هست اما وقتی تست بگیری 400یا500بیشتر نیست یعنی 50کیلوبایت!!!!!!!!!
عمق فاجعه است!
فقط سرویس های 6مگ به بالا میشه بدون دردسر آنلاین بازی کرد و نگران پینگ این سرویس ها نباشید همچنین میتونید تماس بگیرید و بگید پینگتون رو پایین بیارند بگید بازی آنلاین انجام میدید خودشون متوجه میشند
شاتل سرویس گیمینگ مجانی داره نیازی به مزخرفاتی مثل کاهش پینگ نیست!
البته با سرویس های زیر 6مگ میشه نسل هفت رو خوب بازی کرد
توی نسل هشتم فقطPS4مد نظرم هتس Xbox Oneکه کلا باطله وصل شدنش با خداست پدر منو درآورده
خدایی این سرویس گیمینگش کو ؟؟؟
هرچی تو سایت ها گشتم نبود :(
(10-20-2015, 09:19 PM)GHADER PC نوشته است: ببخشید من اکانت ستیم gta v رو تازه خریدم باید چیکار بکنم برای خود بازی.نسخه ریلودش رو دارم میشه برای اورجین استیمش بذارم یا اکانتم بن میشه باید چیکار بکنم ؟
داداش اول بازی به استیم بشناسون ( با همه نسخه ها میتونی بازی کنی ) بعد بزار دانلود کنه فک کنم 3 گیگ باشه
بعد که تموم شد بازی اجرا کن قبل از ورود میخاد که تو سوشیال ثبت نام کنی همون جا ثبت نام کن بعد برو تو بازی
موضوعها: 0
سلام من اکانت سوشیال کلاب خریدم اما این لرور رو میده
http://uupload.ir/files/wyte_untitled.png
[/url]
[url=http://uupload.ir/files/wyte_untitled.png]خیلی کارا کردم اما نشد نزدیگه 6.5 گیگ دیگه دانلود کردم بعدش بعد دانلود یکی از آپدیت های این ارور اومد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک
موضوعها: 1
سلام !
ببخشید من میخوام یه اکانت gta v بخرم ! (فرقی نداره سوشال یا استیم )
میشه یه سایت معتبر معرفی کنید ؟
ممنون میشم
----
دقت کنید خود بازی دارم وفقط یه یوزر و پسورد میخوام