موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
سلام
تو بتلفیلد 3 آنلاین بعضی موقعها وارد بازی میشم موس خودش میره بالا و نشانه اسلحه رو به آسمونه
هر کاریم میکنم پایین نمیاد و این مشکل فقط رو بازی هست و تو منو بازی ویا دسکتاپ این مشکل ندارم .
چکار کنم این مشکل نداشته باشم؟
اون راه حل هایی که دوستان گفتن که تو بازی ALT+TAB بزنم یا کابل موس رو جدا کنم جواب نداد.
یه راه حل بگید لطفا
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
11-12-2015, 11:31 PM
(آخرین ویرایش: 11-12-2015, 11:32 PM، توسط Master .chief.)
بچه ها من ایکس باکس سیصدو شصت داررم
میخواستم بدونم یه بازیی که برنر مکس نیستو چجوری میتونه برنر مکس کنم
راهی هست ؟؛
اصا میتونم
مثلا مدرن وار فر سه برنر مکس نیست ، میتونم برنر مکسش کنم عایا ؟
موضوعها: 0
(11-12-2015, 08:11 PM)AMIR_PC نوشته است: (11-12-2015, 04:42 PM)soroush talebi نوشته است: دوستان من جدیدا به یه مشکل عجیب برخوردم اینکه من کارت گرافیکم سری جی فورس انویدیا هست بعد درایور کارت گرافیکم هم نسخه 353.62 بعد بازی ها رو این نسخه درایور راحت بالا میاد بعد جی فورس جدیدا درایور جدید نسخه 358.91 رو منتشر کرده ای نسخه رو که نصب میکنم اخه من ویندوزم 7 64 بیتیه بعد با جدیدترین نسخه درایور کارت گرافیک اولا که اون قسمت شیشه ای ویندوز 7 مات میشه بعد جالب اینکه دیگه نمیشه شیشیه ای کرد وقتی درایور جدیدو میریزم. بعد بازی ها از جمله watch dogs بالا نمیاد این علتش چیه؟؟ کسی میدونه. مدل کارت گرافیکم هم GTX 960 4GB هست. تو جعبه کارت گرافیکم تو خودش درایور کارت گرافیک نسخه 353.62 هست اینو نصب میکنم همه چی خوبه همه میگن درایور های کارت گرافیک رو باید به جدیدترین نسخه اپدیت کرد تا تو بازیها مشکل نداشته باشه ادم ولی ماله ما برعکسه نسخه جدید درایور رو که میریزم اصلا بازی بالا نمیاد!!!! نسخه ای رو هم که دانلود میکنم مطمئنم درسته نسخه ویندوز 7 64 بیتی کارت های گرافیکی سری 900 رو دانلود میکنم؟؟ ؟؟؟؟
خب شما دوباره درایور قبلی یعنی 353.62 رو نصب کنید.
خب نصب کردم دیگه ولی این مشکل نصب درایور جدید ماله چیه؟؟؟
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
بچه ها واضحه که برای انلاین زدن بازی ها باید اوریج بازی رو خرید سوالم اینه که برای lan یا شبکه بازی کردن هم باید نسخه اوریج یا سی دی کی رو خرید؟ مثلا cod ghosts