خدایی قصدم توهین نیست ولی واقعا به چه امیدی به The Order: 1886 رای دادید در حالی که اگه تحلیل گیم اسپات در مورد گرافیک این بازی بخونید حالتون از همین گرافیک این بازی که فکر میکنید خیلی شاخه به هم میخوره (البته همین جوری The Order: 1886 یه بازی مزخرف هست دیگه بیشتر از این نباید پرید سرش)
عنوان The Witcher 3: Wild Hunt با این که گرافیک خوب داشت ولی نسبت به نمایشهای اولیه بازی به شدت از لحاظ گرافیکی افت کرده بود
Bloodborne این وسط چیکار میکنه خدایی نمیدونم
Batman: Arkham Knight و Metal Gear Solid V: The Phantom Pain گرافیک قابل قبول و خوبی رو داشتند (البته از مشکلات گرافیکی بتمن رو PC نمیشه گذشت)
در مورد انتخاب Assassin's Creed Syndicate فقط میتونم از کلمه What! استفاده کنم گرافیک این بازی حتی از یونیتی هم کمتر بود دیگه کاری به باگ و موارد دیگه ندارم
Halo 5: Guardians گرافیک آنچنان بترکونی نداشت ولی واقعا عملکرد عالی بازی در زمینه حفظ فرم ریت شایسته و قابل ستایش بود
در مورد Star Wars: Battlefront حرفی ندارم که تو هر نمایشی که قبل از عرضه داشت گرافیکش پایینتر از اون چیزی بود که تو e3 نشون داده بودند
میرسیم به Forza Motorsport 6 و Rise of the Tomb Raider
در ابتدا در مورد فورزا صحبت میکنم من هم به قول امیر این حرف رو میزنم که اگه میخواهید گرافیک واقعی مشاهده کنید باید به انجام عناوین ریسینگ بپردازید
فورزا در زمینه گرافیکی یکی از بهترین و کم نقص ترین عناوینی بود که تو چند سال اخر مشاهده کرده بودم جزئیات بی نظیر ماشین ها و پیستها ثبات فریم ریت فوق العاده و آب و هوای بارانی تنها باعث میشه که چهره شما در حین انجام بازی در حد همین شکل
باشه و استودیو ترن 10 تحسین کنید
میرسم به Rise of the Tomb Raider اصلا کاری ندارم که از فنای دو آتیشه این سری هستم و دلیل خودم برای خرید وان تنها تجربه سریعتر این عنوان بوده
به گرافیک بازی میرسم میتونم بگم که این عنوان به همراه فورزا بهترین عناوینی بودند که تونستند از قدرت وان به بهترین شکل ممکن استفاده کنند طراحی بی نظیر لارا تا جزئیاتی که در تک تک نقاط بدن لارا کار شده بود و از همه مهمتر سیستم "ترس اف اکس" که به شدت سنگین است و پردازش بالایی رو روی cpu میزاره هم عملکرد فوق العاده ای داشت از طراحی فوق العاده محیط و نقاط دور و پر از جزئیات بازی هم اصلا نمیشه گذشت از نظر من این دو عنوان بهترین گرافیک سال رو در اختیار داشتند
از نظر من این دو عنوان هستند که اثبات می کنند هیچ تفاوتی بین دو پلتفرم وجود نداره
در آخر یک تصویر از بازی Rise of the Tomb Raider میزارم که توسط خودم تهیه شده و در سایت xbox بیش از چهار هزار بار بازدید داشت تصویر هم با خود کنسول تهیه شده و به صورت ارجینال اسکرین شات است