Marshall Bruce Mathers
مهمان
موضوعها: 72
پلتفرم های شما:
اقا راستی علی Field of view اش رو فعال کردی؟ همونی که گاز میدی حالت شتاب میگیره و FOV بیشتر میشه؟ اونو اگر فعال نکنی حس سرعت نمیده بهت اصن!
Marshall Bruce Mathers
مهمان
(12-06-2015, 08:56 PM)saeed aghababaee نوشته است: بسیار مختصر و مفید و روون نوشتی علی جان. خسته نباشی.
فقط یکم روی جمله بندی بیشتر دقت کن. مثلا: این مقاله با توجه به نسخه پلی استیشن 4 انجام شده است غلطه. باید بگی: این مقاله بر اساس (بهتر از با توجه به هستش) نسخه پلی استیشن 4 نوشته شده است و یا این نقد بر اساس نسخه پلی استیشن 4 انجام شده است.
خسته نباشی و منتظر نوشته های بعدیت هم هستم. با این که ذره ای علاقه و اطلاعات از ریسینگ ندارم ولی متنت رو کامل خوندم. چون خوب نوشتی و بهترین بخشش مختصر بودنشه که مفید هم هست البته
مرسی سعید به مقاله های تو که نمیرسه میرسه ؟
(12-06-2015, 09:01 PM)ehsan1377 نوشته است: اقا راستی علی Field of view اش رو فعال کردی؟ همونی که گاز میدی حالت شتاب میگیره و FOV بیشتر میشه؟ اونو اگر فعال نکنی حس سرعت نمیده بهت اصن!
نه احسان فعال نکردم بیشتر توضیح بده چکار ها میکنه
Marshall Bruce Mathers
مهمان
(12-06-2015, 08:59 PM)ashkangamer نوشته است: خیلی بازی خوبی بود و قطعا باید بیشتر تحویل گرفته میشد.
من آپدیت هارو نصب کردم بازی عالی شد اما محتواهای الحاقی رو نگرفتم.
واقعا بسته های الحاقی خوبی هستن نمونش همونی که خودت فرستادی تو سایت
(12-06-2015, 09:05 PM)Be the story نوشته است: یادته تو gta sa وقتی گاز میدادی اطراف یه جوری میشد؟
اینم همونه ولی یکم پیشرفته تر
نه یادم نیست
تو چجوری هنوز یادته ؟
دوستان مشکل باگ یادم رفته بود اضافه کردم
موضوعها: 31
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
خوب بود
والا از بازیش خوشم میاد