موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام من بازی ac unity gold edition رو تازی نصب کردم و از اول بازی کنده (فریمیش کمه) و تصویر بازی یجوری میشه مثلا یک چهارم مانیتور سفید میشه و هر چند دقیقه که stop working میده بازی های مثل gta v nfs rivals و..... به راحتی روی low اجرا میکردم.
قیافه من در بزابر نظرات فن بوی های سایت
اقا من ۳تااکانت آمریکا دارم ک تو یدونش پلاس تو یدونه پی اس ۱۶ تو یکی دیگه کال آف هستش حالا میخوام بدونم میتونم این ۳تا اکانتو همزمان اکتیو کنم رو کنسولم ک هم بتونم از پلاس و اون دوتا بازیا رو اکانت اصلی خودم ک اروپاس استفاده کنم؟!
موضوعها: 1
سلام من تو این مرحله از بازی یچر گیر کردم
هیچ چیزی تو نقشه نیست
فقط اون متنی ک کنار تصویر هست وجود داره که فک کنم میگه اقامت گاهای شهر والن و بگردم و دزد و پیدا کنم (فک کنم)
لطفم راهنمایی کنین
(12-12-2015, 03:15 PM)ERFAN RP نوشته است: (12-12-2015, 03:12 PM)navid_khan نوشته است: اقا من ۳تااکانت آمریکا دارم ک تو یدونش پلاس تو یدونه پی اس ۱۶ تو یکی دیگه کال آف هستش حالا میخوام بدونم میتونم این ۳تا اکانتو همزمان اکتیو کنم رو کنسولم ک هم بتونم از پلاس و اون دوتا بازیا رو اکانت اصلی خودم ک اروپاس استفاده کنم؟!
بله میشه.ولی امکانات پلاس برای قسمت استور رو توی اکانت اروپاتون نمیتونید استفاده بکنید
اون مهم نیست،داداش من ی بازی استاروارز رجیون ال دارم اگه سیسزن پس استار وارزو با ی اکانت امریکا بخرم میتونم اون سیزن پسو رو اکانت اصلی خودم ک اروپاس استفاده کنم؟