امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(12-12-2015, 09:13 AM)The J0ker نوشته است: سلام بچه ها، من بازی Super Meat Boy نسخه Skidrow رو از یه سایتی دانلود کردم، توی اون سایت نوشته بود که همراهش آپدیت 16 هم است، ولی حالا که بازی رو نصب کردم، میخوام بازی رو شروع کنم ارور Has Stop Working میده، هم از طریق لانچر و هم از طریق Icon.

به محل نصب بازی برو و روی فایل اجرایی راست کلیک کن.به زبانه compatibility برین و تیک run as administratorرو بزنید.همچنین برنامه های مورد نیاز حتما نصب شده باشند
That was just a dream

پاسخ
سلام من بازی   ac unity gold edition رو تازی نصب کردم و از اول بازی کنده (فریمیش کمه) و تصویر بازی یجوری میشه مثلا یک چهارم مانیتور سفید میشه و هر چند دقیقه که stop working میده بازی های مثل gta v nfs rivals و..... به راحتی روی low اجرا میکردم.
 [تصویر:  2865489-2810077302-27556.jpg]قیافه من در بزابر نظرات فن بوی های سایت
پاسخ
(12-12-2015, 01:44 PM)king82 نوشته است: سلام من بازی   ac unity gold edition رو تازی نصب کردم و از اول بازی کنده (فریمیش کمه) و تصویر بازی یجوری میشه مثلا یک چهارم مانیتور سفید میشه و هر چند دقیقه که stop working میده بازی های مثل gta v nfs rivals و..... به راحتی روی low اجرا میکردم.
سیستمت چیه ؟؟؟
gta v nfs rivals خیلی بهینه تر از یونیتی هستن 
یونیتی روی سیستم های خوب هم باید کلی اپدیت بریزی تا خوب اجرا شه  S0 (43)
[تصویر:  rwtd_far-cry-primal-2.jpg] 

FARCRY : PRIMAL
پاسخ
(12-12-2015, 01:44 PM)king82 نوشته است: سلام من بازی   ac unity gold edition رو تازی نصب کردم و از اول بازی کنده (فریمیش کمه) و تصویر بازی یجوری میشه مثلا یک چهارم مانیتور سفید میشه و هر چند دقیقه که stop working میده بازی های مثل gta v nfs rivals و..... به راحتی روی low اجرا میکردم.
سلام
شما باید آپدیت های مخصوص بازی رو نصب کنید.
از لینک زیر می تونید آپدیت های بازی رو با توجه به نسخه ی بازی خودتون دانلود و نصب کنید.
Update
توجه کنید حتما باید تمام آپدیت های بازی رو دانلود و نصب کنید.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
اقا من ۳تااکانت آمریکا دارم ک تو یدونش پلاس تو یدونه پی اس ۱۶ تو یکی دیگه کال آف هستش حالا میخوام بدونم میتونم این ۳تا اکانتو همزمان اکتیو کنم رو کنسولم ک هم بتونم از پلاس و اون دوتا بازیا رو اکانت اصلی خودم ک اروپاس استفاده کنم؟!
پاسخ
(12-12-2015, 03:12 PM)navid_khan نوشته است: اقا من ۳تااکانت آمریکا دارم ک تو یدونش پلاس تو یدونه پی اس ۱۶ تو یکی دیگه کال آف هستش حالا میخوام بدونم میتونم این ۳تا اکانتو همزمان اکتیو کنم رو کنسولم ک هم بتونم از پلاس و اون دوتا بازیا رو اکانت اصلی خودم ک اروپاس استفاده کنم؟!

بله میشه.ولی امکانات پلاس برای قسمت استور رو توی اکانت اروپاتون نمیتونید استفاده بکنید
That was just a dream

پاسخ
سلام من تو این مرحله از بازی یچر گیر کردم
هیچ چیزی تو نقشه نیست
فقط اون متنی ک کنار تصویر هست وجود داره که فک کنم میگه اقامت گاهای شهر والن و بگردم و دزد و پیدا کنم (فک کنم)
لطفم راهنمایی کنین[تصویر:  67vtgrdr5lxxwatsdh9d.jpg]
پاسخ
(12-12-2015, 03:53 PM)adib نوشته است: سلام من تو این مرحله از بازی یچر گیر کردم
هیچ چیزی تو نقشه نیست
فقط اون متنی ک کنار تصویر هست وجود داره که فک کنم میگه اقامت گاهای شهر والن و بگردم و دزد و پیدا کنم (فک کنم)
لطفم راهنمایی کنین[تصویر:  67vtgrdr5lxxwatsdh9d.jpg]

ماموریت های دیگرو انجام بدین خودبه خود میرسین به انتهای این ماموریت.ماموریت دیگرو از قسمت quest انتخاب بکنید
That was just a dream

پاسخ
(12-12-2015, 03:15 PM)ERFAN RP نوشته است:
(12-12-2015, 03:12 PM)navid_khan نوشته است: اقا من ۳تااکانت آمریکا دارم ک تو یدونش پلاس تو یدونه پی اس ۱۶ تو یکی دیگه کال آف هستش حالا میخوام بدونم میتونم این ۳تا اکانتو همزمان اکتیو کنم رو کنسولم ک هم بتونم از پلاس و اون دوتا بازیا رو اکانت اصلی خودم ک اروپاس استفاده کنم؟!

بله میشه.ولی امکانات پلاس برای قسمت استور رو توی اکانت اروپاتون نمیتونید استفاده بکنید

اون مهم نیست،داداش من ی بازی استاروارز رجیون ال دارم اگه سیسزن پس استار وارزو با ی اکانت امریکا بخرم میتونم اون سیزن پسو رو اکانت اصلی خودم ک اروپاس استفاده کنم؟
پاسخ
(12-12-2015, 03:57 PM)navid_khan نوشته است:
(12-12-2015, 03:15 PM)ERFAN RP نوشته است:

اون مهم نیست،داداش من ی بازی استاروارز رجیون ال دارم اگه سیسزن پس استار وارزو با ی اکانت امریکا بخرم میتونم اون سیزن پسو رو اکانت اصلی خودم ک اروپاس استفاده کنم؟

بله میشه.
That was just a dream

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 17,370 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 40,369 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 23,224 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 7,138 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 23,036 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان