(02-04-2016, 05:07 AM)MammadEVIL نوشته است: سلام اساتید من یه سوال خیلی خیلی عجیب ذهنمو در گیر کرده من یه سیستم افتضاح یا به قول خودمون ذغالی دارم
رم 4 گیگ DDR2
گرافیک Geforce 9500GT
ویندوز هفت 64 بیت
پردازنده AMD Athlon II X2 240 Processor 2.80GHZ
که خب هیچ بازی ای روش اجرا نمیشه در حال حاضر
اما یه سوال دارم اونم اینه که سیستم من درسته که در حال حاضر اشغاله ولی خب در 2011 سیستم خوبی به حساب میومد من بازی قدیمی Prince of Persia 4 رو نصب کردم و خود بازی قبل از لانچ نوشت که سیستم شما حتی از پیشنهادی هم بهتره از بازی لذت ببرید اما وقتی همه چیز رو تا اخر میبرم بازی به شدت افت فریم پیدا میکنه به همین ترتیب برای Assassins Creed 2 و Devil May Cry 4 و....
حالا خواستم بدونم چرا اینطور میشه؟؟؟؟
میخواستم 2 ملیون و 200 بدم ارتقا سیستم بدم ولی با این وضع یکم به PC بی اعتماد شدم
به نظر شما مشکل چیه که با وجود داشتن سیستمی حتی بهتر از پیشنهادی خود بازی بازم اون بازی لگ داره در گرافیک بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
اول اجازه بدید من سیستم خودم رو بهتون یگم.
گرافیک geforce 9600 gt 1 gig
رم 2 گیگ DDR3
پردازنده Intel core 2 due e8200 2.66GHz
ویندوز 10
مشکل اساسی شما کارت گرافیکتون هست. گرافیک شما فوق العاده ضعیفه و اصلا نمی تونه بازی ها رو با کیفیت مطلوب اجرا کنه. من خودم قبل از اینکه 9600 بگیرم یه 9500 داشتم و اصلا بازی ها رو خوب اجرا نمی کرد ولی وقتی 9600 گرفتم همه چیز عوض شد. گرافیک 9500 در دوران خودش جز ضعیف ترین گرافیک ها بوده و تفاوت قدرتی که با دو کارت گرافیک بعد خودش یعنی 9600 و 9800 بود خیلی زیاد بود. من الان خودم دارم Batman - Arkham Origins و Need for Speed The Run بازی می کنم با بهترین حالت گرافیک بدون هیچ مشکلی فقط بعضی اوقات یه تیک ریز میزنه که اصلا مهم نیست.
نظر من اینه که با اون بودجه بهتره از تاپیک سیستم های پیشنهادی استفاده کنید و سیستمی مخصوص برای بازی بخرید.
سیستم های پیشنهادی گیمینگ برای بازی های آینده | آپدیت شد
(02-04-2016, 12:19 PM)GHADER PC نوشته است: سلام به دوستان گیمفایی
ببخشید من تازه بازی LEGO Marvel's Avengersرو گرفتم
اما ارور میده
وقتی بازی نصب شد دو ایکون بازی در دسکتاب ظاهر شد که هر کدوم یک ارور میده
یکی از ارور ها میگه برنامه اجرا نمی شود بدلیل برنامه استیم..اما برنامه استیم نصب هستش
ارور بعدی میگه (0xc0000142)...
راستی ویندوز من 8.1 هستش
سلام
برای بازی یک DLC Pack و تا جایی که یادمه یک آپدیت منتشر شده اون رو نصب کردید؟
ارور دومی مربوط به نصب نبودن آخرین نسخه نرم افزار .net هست اگر آخرین نسخه نرم افزار رو هم نصب کردید و بازم با این ارور مواجه میشید باید و باید ویندوزتون رو آپدیت کنید تا مشکلتون برطرف بشه چیزی که برای خودم اتفاق افتاد و با آپدیت ویندوز مشکلم حل شد.
(02-04-2016, 06:28 PM)alireza1223445 نوشته است: با سلام ببخشید من مشکل خیلی عجیب واسم پیش اومده تو بازی بتلفیلد هاردلاین اون قسمت که سیاه پوسته ک اسمش بومر میبرتمون پیش دختری ک فک کنم دوست دخترش بوده بعد دختره میبرتمون پیش 3 تا مردی ک بعدش مارو میندازن زندان بعد من وقتی تو زندان می افتم و وقتی ک بازی شروع میشه من نزدیک در میشم نگهبانه میاد از بیرون با اینکه در بستس میاد داخل یعنی از در رد میشه بعد من با همون دست بند میتونم بش بگم وایستا بعد اسلحه اش رو بگیر باش شلیک کنم. عجیبترین بباگی بود ک دیدم هر گاری کردم درست نمیشه خواهشا راهنمایی کنید
سلام
به غیر از راه حل هایی که بقیه دوستان گفتند از کرک فیکس بازی هم استفاده کنید.
Crack Fix
(02-04-2016, 11:54 PM)Big Killer نوشته است: (02-04-2016, 11:49 PM)Mohammad-A₩$N78 نوشته است: توی اساسینز یونیتی اولش یه سری شخصیت میاره
همون اوله بازی بعده فیلمه چه اولی تمپلارخ بقیه قفلن
که انتخاب میکنی تمپلاررو بعد وارد بازی میشی
بعد دیگه پیش میری
من موندم الان اون بقیه شخصیتا جریانشون چیه که قفلن?
اونا با پیش خرید باز می شدن اگه با pcبازی می کنی یه انلاکر هست بریزی میاد
سلام اون آنلاکر رو می تونی از این جا دانلود کنی.
ASSASSIN'S CREED UNITY UPLAY UNLOCKER