امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(02-26-2016, 09:26 PM)Yves Guillemot نوشته است:
(02-26-2016, 08:34 PM)tedy mehr shad نوشته است: سلام دوستان کمک اومدم dying light the following  آنلاین بزنم یوزر نیم رو عوض کردم سیوام پرید حالا چی کنم 63
دنبال سیویی که تو اون مرحله بودید بگردید
داداش ینی هیچ راهی نیست حالا من لول 21لجند از کجا گیر بیارم

[تصویر:  3051426-gears-768x408.jpg]
id tel:tedyzz
پاسخ
با سلام بازی street fighter v من فقط روی کیبورد بالا میاد . حالا چجوری بازیمو روی دسته تنظیم کنم.از برنامه ۳۶۰c استفاده کردم کار نکرد.چکار کنم
پاسخ
(02-26-2016, 09:39 PM)tedy mehr shad نوشته است:
(02-26-2016, 09:26 PM)Yves Guillemot نوشته است:
(02-26-2016, 08:34 PM)tedy mehr shad نوشته است: سلام دوستان کمک اومدم dying light the following  آنلاین بزنم یوزر نیم رو عوض کردم سیوام پرید حالا چی کنم 63
دنبال سیویی که تو اون مرحله بودید بگردید
داداش ینی هیچ راهی نیست حالا من لول 21لجند از کجا گیر بیارم

یه راه دیگه هم هست یوزرت رو بزار همون اولی که بود

(02-26-2016, 09:50 PM)dante3 نوشته است: با سلام بازی street fighter v من فقط روی کیبورد بالا میاد . حالا چجوری بازیمو روی دسته تنظیم کنم.از برنامه ۳۶۰c استفاده کردم کار نکرد.چکار کنم
سلام
ظاهرا این مشکل خود بازیه باید منتظر آپدیت باشید.
[تصویر:  Serv5.jpg]
Negan
پاسخ
جواب سوال صفحه ی قبل من رو بدین تو رو خدا
[تصویر:  gxx4ul4nz0dp.jpg]
پاسخ
با سلام بازی street fighter v من فقط روی کیبورد بالا میاد . حالا چجوری بازیمو روی دسته تنظیم کنم.از برنامه ۳۶۰c استفاده کردم کار نکرد.چکار کنم
پاسخ
(02-26-2016, 07:50 PM)diako نوشته است: سلام من اینترنت کامپیوترم چند وزی قطعه با کابل هم وصل میکنم ولی الان بی دلیل قطعه وقتی هم که diagnoseمیکنم کابل رو از تو کامپیوتر برام این مشکل رو پیدا میکنه 
There might be a problem with the driver for the local area connection adapter

1.کامپیوتر رو ری‌استارت بکنید شاید درست شد.
2.اگه نشد، قبل از بالا اومدن سیستم دکمه F8 رو پشت سرهم بزنید تا وارد یک صفحه بشید.از اونجا گزینه Last known good configuration رو انتخاب بکنید.
3.شاید این راه جواب بده(معمولا برای خودم خیلی جواب میده).از Adapter Setting، روی کانکشن لن خودتون راست کلیک بکنید و اونرو Disable بکنید.بعدش Diagnose بکنید شاید وصل شد
That was just a dream

پاسخ
پاسخ
(02-26-2016, 11:11 PM)dante3 نوشته است: با سلام بازی street fighter v من فقط روی کیبورد بالا میاد . حالا چجوری بازیمو روی دسته تنظیم کنم.از برنامه ۳۶۰c استفاده کردم کار نکرد.چکار کنم

دوست عزیز مشکلتون رو بالا عنوان کردید. اگر کسی بتونه مشکل شمارو حل کنه حتما میگه. نیازی نیست بارها یک پست تکراری رو بذارید...
پاسخ
سلام من تازه بازی بلادبورن رو شروع کردم و میخواستم بدونم جایی تو بازی هست ک بشه سلاح خرید و شخصیت بازی و سلاحش رو اپگرید کرد؟؟
پاسخ
(02-27-2016, 01:09 PM)ALONE MAN amir نوشته است: سلام من تازه بازی بلادبورن رو شروع کردم و میخواستم بدونم جایی تو بازی هست ک بشه سلاح خرید و شخصیت بازی و سلاحش رو اپگرید کرد؟؟

برای خرید سلاح، میتونید از حوضچه های داخل Hunters Dream استفاده بکنید.کلا 3 راه هست که بتونید اسلحه و آیتم هارو به دست بیارید.
1.پیدا کردن از محیط بازی و Chalice Dungeon ها.
2.خرید از حوضچه ها با استفاده از Blood Echoes که با کشتن باس فایت ها و دشمن به دست میارید
4.خرید از حوضچه با استفاده از Insight یا بینش که چندراه برای به دست آوردن این هستش.یکی پیدا کردن باس فایت ها.دومی کشتن باس فایت ها و سومی استفاده از آیتم های Madman's knowlegd و Great Wisdom که به ترتیب 1 و 2 عدد اضافه میکنه.
برای لول آپ، باید یک باس فایت رو شکست بدید.بعد داخل هانترز دریم یک عروسک هست که میتونید با حرف زدن با اون، لول آپ بکنید.
برای لول آپ کردن سلاح ها باید Blood Stone داشته باشید که توی محیط به دست میاد.کافیه داخل هانترز دریم، وارد ساختمان بشید و روی میزی که یک سلاح هست، شروع به آپگرید کردن بکنید
That was just a dream

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 17,372 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 40,369 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 23,224 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 7,138 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 23,037 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان