موضوعها: 39
پلتفرم های شما:
با اینکه خودم عاشق شرق آسیا و مخصوصاً بازی sleeping dogs هستم، اما مخالف این حرکت هستم. جو بازی gta همیشه گنگستری بوده و به نظرم حالا عوضش کن جالب نمیشه.
پ.ن: باو اینطوری دیگه شخصیت سیاه پوست تو بازی نداریم حال نمیده:/ تازه به آهنگ های تو رادیو های بازی gta پخش ميشه فک کنید؛ اینطوری دیگه آهنگ های آمریکایی پخش نمیشه و مجبورن راک های ژاپنی بزارن.
(ژاپنی ها فقط و فقط راک دوست دارن)
موضوعها: 13
پلتفرم های شما:
ریسکش بالاست ولی واقعاً ایده نابیه!
تو توکیو باشه خیلی جالب و لذت بخشه! هم شهر بزرگیه هم قشنگه! ولی فک نمی کنم شخصیتش ژاپنی باشه! به نظرم آمریکایی باشه که اومده ژاپن!
به نظرم داستانش فوق العاده خواهد بود! تو توکیو می تونی داستانای خارق العاده بسازی و شخصیت های به یاد موندنی! به نظرم ایده خوبیه و راکستار اون جوری که باید حتماً توکیو رو به تصویر می کشه!
موضوعها: 405
(03-26-2016, 09:26 PM)You Never Win نوشته است: ریسکش بالاست ولی واقعاً ایده نابیه!
تو توکیو باشه خیلی جالب و لذت بخشه! هم شهر بزرگیه هم قشنگه! ولی فک نمی کنم شخصیتش ژاپنی باشه! به نظرم آمریکایی باشه که اومده ژاپن!
به نظرم داستانش فوق العاده خواهد بود! تو توکیو می تونی داستانای خارق العاده بسازی و شخصیت های به یاد موندنی! به نظرم ایده خوبیه و راکستار اون جوری که باید حتماً توکیو رو به تصویر می کشه!
درستش همینه واقعا پتانسیل بالایی داره
شهر پر جمعیت و... به خصوص توی داستان حتی میشه توی این شهر داستان جالب تر و البته احساسی تری رو ساخت که
شاید توی این سری کم باشه
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
کلا با توکیو مخالفم هرچقدر بخواد ايده خوبی باشه اين شايعه اصلا خبر خوبی واسه طرفدارای قدیمی gta نیست دلايل خاصي داره مثلا همون ژاپني بودن رادیو که دوست بالایی اشاره کرد ویا راست بودن فرمون ماشین و.... ریسک ناجوریه ولی من شخصا اميدوارم این خبر شایعه باشه
موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
هیچ وقت نمیشه و نخواهد بود، اصن این دوتا با هم کاملا متضاد هستن
Grand Theft Auto یعنی آمریکا و خرکی بازیا و بمب و کل آمریکایی بودن، امکان نداره، چون همچنین چیزی کاملا قالب اصلی GTA رو زیر سوال میبره! مکانش این نیست تضمین میدم
البته راکستار حالا حالا ها فک کنم سراغ نسخه ی جدید حتی یه نسخه ی فرعی بره! در صدر کاراش RDR 2 و Agent هستن! شایدم IP جدید