موضوعها: 0
پس زیرنویس کو قرار بود جمعه بیاد چطور شد؟
موضوعها: 1
(03-19-2016, 10:25 PM)mojtaba 123 نوشته است: پس زیرنویس کو قرار بود جمعه بیاد چطور شد؟
سلام دوست عزیز
فایل نهایی بازی 2 شب پیش کاملا آماده شد! منتها از چند روز پیش سایت به شدت کند شد، که متوجه شدیم مشکل از سرور هست. به همین دلیل تصمیم به تغییر سرور سایت قبل از عرضه فارسی ساز گرفتیم که این کار در حال انجام هست. به محض اتمام کار انتقال به سرور جدید و اطمینان از عملکرد درست سایت، فارسی ساز رو عرضه می کنیم.
خبرش رو در همین تاپیک هم اطلاع رسانی می کنیم.
تمام اعضا تیم gamesubtitle هم بابت این تاخیر صمیمانه عذر خواهی می کنن. انشالله که بعد از تغییر سرور سایت دیگه شاهد اینگونه مشکلات بعضا ناخواسته نباشیم.
اگر سوال دیگه ای بود، دریغ نکنید
سلام ببخشید فارسی ساز منتشر شد؟؟؟؟
(03-23-2016, 04:56 PM)مجتبی78 نوشته است: سلام ببخشید فارسی ساز منتشر شد؟؟؟؟
سلام
همونطور که در در دو پست بالاتر توضیح دادم، در حال تغییر سرور هستیم
بازی کاملا آمادست، اما تا راه اندازی کامل سایت و عملکرد صحیح اون، توانایی عرضه فارسی ساز رو نداریم
از تمامی دوستان هم خواهش می کنم فقط کمی صبور باشید، به زودی این مشکل رفع میشه
باز هم بابت تاخیر در عرضه، عذرخواهی میکنم. به محض آماده شدن سایت، همینجا اعلام میکنیم
پلتفرم های شما:
سلام
ببخشید فصل اول بازی The Walking Dead رو ترجمه نمیکنید؟
Dreams
Only On PlayStation
Coming Soon...
(03-23-2016, 11:23 PM)Vikings نوشته است: سلام
ببخشید فصل اول بازی The Walking Dead رو ترجمه نمیکنید؟
سلام
خیر!
سلام چرا هنوز زیرنویس قرار نگرفته خیلی ازش گذشته نکنه کنسل شده?؟؟؟؟
(03-26-2016, 10:25 PM)mojtaba 123 نوشته است: سلام چرا هنوز زیرنویس قرار نگرفته خیلی ازش گذشته نکنه کنسل شده?؟؟؟؟
خیر دوست عزیز، همونطور که قبلا هم گفتم، خود بازی سر تاریخ مقرر کارش تموم شد. در این بین مشکل فقط سایت بود، که خوشبختانه علاوه بر تغییر سرور، قالب سایت رو هم عوض کردیم. تقریبا همه چیز درست هست. احتمال بسیار بالا تا دو یا سه روز دیگه سایت دوباره راه میافته و بلافاصله فارسی ساز کامل رو هم روی سایت قرار میدیم.