موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
نسل هفت بازی کم نداشت،، بنظرم حداقل 20 بازی باید براش تدارک میدیدی
نظر شخصی نویسنده هست ولی اگه 20 تا مذاشتی میتونستی توش به راحتی Oblivion,The Last of Us,Uncharted 2,God of War III,Metal Gear Solid 4, و خیلی از عنوان های دیگه رو بزاری.
موضوعها: 77
05-18-2016, 07:47 PM
(آخرین ویرایش: 05-18-2016, 07:49 PM، توسط Tyrion.)
من کلا با اینجور مقالههای تاپ تن از ریشه مخالفم... نسل قبل کلی بازی خوب و عالی بوده و باعث میشه نظرات متفاوت باشه و هر کسی چیزی رو توی لیستش جا بده. مث اون دوستی که مافیا رو توی لیست جا میده و یا خیلی از افرادی که متال گیر سالید ۴ و یا بازیهای دیگه رو توی ده برتر نسل قبلشون جای میدن. کلا چیز واحدی نیست که بیایم بگیم اینا بهترین بودن و چیز دیگهای نمیتونه جاشون رو بگیره! همش نظر شخصیه نویسندهاس و اگه غیر این باشه مقاله کاملا بیارزشه... چون یه مقاله اینطوری نمیتونه همهجور نظر و سلیقهای رو پوشش بده و بالاخره کسی پیدا میشه که بگه بازی ایکس یا بازی ایگریگ جاشون تو لیست خالیه. بخاطر همین بهنظرم همچین مقالاتی نوشته نشه بهتره و اگه هم میشه صرفن جنبه معرفی داشته باشه و رتبه بندی نداشته باشه! بازیهای بزرگ نسل قبل هم که نیاز به معرفی ندارن و هر کسی که گیم رو دنبال کنه باهاشون آشنایی داره. اینجور مقالهها فرعیتر باشن خیلی بهتره؛ مثلا موضوعی مثل ده عنوان خلاقانه نسل قبل یا عناوین برتر با جو آخرالزمانی میتونن خیلی مفیدتر و جالبتر باشن...
در مورد نگارش هم نظری نمیدم چون به مرور زمان اگه مشکلی هم باشه حل میشه، فقط نیاز به تجربه و دانشهای اولیه داره.
به هر حال از نویسنده عزیز بخاطر تلاش و زحمتش تشکر میکنم.
موضوعها: 77
موضوعها: 31
پلتفرم های شما:
مقاله خیلی خوبی بود
بتمن که واقعا هم باید باشه چون اغازگر یه سیستم مبارزه جدید و نوین بود
اسکایریم هم که اصلا بودنش دلیل نمیخواد یک شاهکاره
از نظر من باید demon souls تو لیست میبود چونکه اغاز کننده سری بازی های پرطرفدار سولز بود و همچنین شروع کننده این تفکر که میشه بازی های خیلی سخت هم داد ولی با سختی منطقی و سازنده نباید از دادن همچین بازی هایی بترسه.
بازم ممنون از لیستتون