امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
آقا یه سوال دارم

من اگه الان Battlefield 4 یا Black Ops 3 رو تو دستگاه اجرا کنم هر کدوم حجم آپدیتی که میخوان چقدره؟ شنیدم کلا خیلی آپدیت دادن مخصوصا بتل 4 ولی من تا حالا هیچکدومو بازی نکردم الان میخواستم بدونم چقدر حجم میره آپدیتشون.

ممنون میشم یه کمکی بکنید این محدودیت حجم دیوونه کرده منو S0 (43)
پاسخ
(06-14-2016, 02:06 PM)YNWA نوشته است: آقا یه سوال دارم

من اگه الان Battlefield 4 یا Black Ops 3 رو تو دستگاه اجرا کنم هر کدوم حجم آپدیتی که میخوان چقدره؟ شنیدم کلا خیلی آپدیت دادن مخصوصا بتل 4 ولی من تا حالا هیچکدومو بازی نکردم الان میخواستم بدونم چقدر حجم میره آپدیتشون.

آپدیت‌هایی که دادن هر کدوم حجم های مختلفی دارند. شما اول نام ببرید کدوم آپدیت تا بنده حجم رو اعلام کنم 113
[تصویر:  u2u6lkk2gtcs.gif]
پاسخ
(06-14-2016, 02:08 PM)スヌーピーアミニ نوشته است:

آپدیت‌هایی که دادن هر کدوم حجم های مختلفی دارند. شما اول نام ببرید کدوم آپدیت تا بنده حجم رو اعلام کنم 113

ببخشید یادم رفت بگم برا چه دستگاهی، ps4 منظورم بود. من فقط میخوام حجم آپدیت اجباری که وقتی دیسکو میزاری تو دستگاه میخواد رو بدونم، که بدون اون نمیشه وارد بازی شد.
پاسخ
(06-14-2016, 02:13 PM)YNWA نوشته است:
(06-14-2016, 02:08 PM)スヌーピーアミニ نوشته است:

ببخشید یادم رفت بگم برا چه دستگاهی، ps4 منظورم بود. من فقط میخوام حجم آپدیت اجباری که وقتی دیسکو میزاری تو دستگاه میخواد رو بدونم، که بدون اون نمیشه وارد بازی شد.

آپدیت‌های Call Of Duty Black Ops 3 حدود 1.5 گیگابایت حجم دارند.
BattleField 4 هم آپدیت های مختلفی داره که از 527 تا 727 مگابایت حجم دارند.
[تصویر:  u2u6lkk2gtcs.gif]
پاسخ
سلام 
بهترین کرک واسه assassins creed syndicate چیه و حجمش چقدره؟
بازیم ارور استاپ وورکینگ میده چند تا از بچه ها گفتن کرک بازیتو عوض کن راه حل دیگه ای نداره؟
[تصویر:  photo_2019_02_09_09_12_52.jpg]
پاسخ
(06-14-2016, 03:50 PM)dark raider نوشته است: سلام 
بازیم ارور استاپ وورکینگ میده چند تا از بچه ها گفتن کرک بازیتو عوض کن راه حل دیگه ای نداره؟

از این استفاده کن ببین درست میشه یا نه؟
http://s6.picofile.com/file/8255773268/files.zip.html

بنده یک سرچی درون اینترنت زدم دلیل هاشو پیدا کردم ولی راه حل دقیقی براش پیدا نکردم:

1-کرک نبودن بازی  که برای رفع آن می توانید کرک سالم و تست شده بازی را دانلود و محتویات کرک را در محل نصب بازی قرار دهید.

۲- نصب نبودن DirectX ، PhysX ، Microsoft .NET Framework ، OpenAL ، visual studio   یا درایور کارت گرافیک و … که معمولا در داخل دی وی دی بازی وجو دارد و باید دستی نصب کنید اگرم نباشد می توانید در گوگل سرچ کنید و آخرین نسخه آنها را دانلود و نصب کنید .

۳- هماهنگ نبودن بازی در نسخه ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی ! ممکن است بازی برای سیستم ۳۲ بیتی باشد و ویندوز شما ۶۴ بیت باشد .

۴- گیر دادن  آنتی ویروس به فایل های کرک و بازی که معمولا منجر به حذف فایل کرک یا بازی میشود . معمولا در کرک های skidrow ، Reloaded و FLT که از فایل های دی ال ال استیم مانند Steam_api.dll ، rld.dll و … استفاده می کنند ، آنتی ویروس این فایل ها ویروس می شناسد و نمی گذارد این فایل ها را برای اجرای بازی در محل نصب بازی قرار دهید . که راه حل های این مشکل غیر فعال کردن آنتی ویروس و یا اعتمادسازی آنتی ویروس به آن فایل ها است .

۵- جلوگیری UAC از اجرای بازی یا برنامه : در ویندوزهای سون ، ۸ و ویستا امکانی به نام User Account Control قرار دارد که به طور اتوماتیک اجرای اجرای فایل های مخرب را نمیدهد و در بسیاری موارد در مورد فایل های اجرایی بازی ها اشتباه می کند و باعث ارور stop working میشود .

راه حل آن غیر فعال کردن User Account Control است که برای این کار به control panel بروید و بروی گزینه user account and family safty کلیک کنید و بعد بروی گزینه user accounts و سپس در تب جدید بروی بخش change user account setting کلیک کنید و الان رنج آن را روی never notify قرار دهید تا به اجرای بازی هاتان گیر ندهد و بعد سیستمتان را حتما restart کنید .

البته باید بعد از بازی این تنظیمات را به حالت اولیه برگردانید تا سیستمتان از نظر امنیتی دچار مشکل نشود .

۶- اجرای بازی با استفاده از امکان Compatibility Mode : برای این کار بروی آیکون بازی کلیک راست بکنید و در پنجره باز شده به گزینه Compatibility بروید و در بخش Compatibility Mode تیک گزینه Run This Program in Compatibility mode for را بزنید و منوی کشویی زیر آن انواع سیستم عامل های مختلف را می بینید که ویندوز شما چه ویستا باشه یا ۷ و ۸ و xp توصیه میشود آن را روی ویندوز vista قرار دهید . در همین پنجره گزینه Run This Program as a administrator را بزنید تا بازی شما را در حالا ادمین اجرا کند .
پاسخ
سلام لطفا یه نفر به من بگه این قضیش چیه؟؟؟هیتمنو زده 0 تومن!!!!
[تصویر:  Screenshot_401_.png]هیتمن رو این سیستم اجرا میشه؟
ram: 8gb
cpu: core i3 4160
graphic: gt 730
[تصویر:  photo_2019_02_09_09_12_52.jpg]
پاسخ
(06-14-2016, 01:45 PM)omid orton نوشته است:
(06-13-2016, 09:24 PM)paprika نوشته است: سلام !
اقایون من امروز سی دی کی جاست کاز 3 را فعال کردم !
ولی بازی که میکنم به طرز عجیبی بازی افت فریم داره !
روی تنظیمات الترا گذاشتم ! و 60 فریم میارم ! ولی 1 ثانیه به ثانیه افن فریم داره ! وبازی تیک داره...
گفتم شاید سیستمم نمیکشه ! برای همین گذاشتم روی low ولی بازی لگ و تیک داره ! (همون افت فریم )
راهکاری براش سراغ ندارید ؟ خیلی رو اعصابه ! اصا نمیشه بازی کرد

عزیز کارت گرافیکت رو اپدیت کن اگه نیست . اپدیت بازی هم که خود کار نصب میشه .

آپدیته عزیز به آخرین ورژن
آپدیت بازی هم نصبه آخریش
راه حله دیگه ای نداره ؟
پاسخ
(06-14-2016, 04:25 PM)dark raider نوشته است: سلام لطفا یه نفر به من بگه این قضیش چیه؟؟؟هیتمنو زده 0 تومن!!!!
[تصویر:  Screenshot_401_.png]هیتمن رو این سیستم اجرا میشه؟
ram: 8gb
cpu: core i3 4160
graphic: gt 730
سلام
این قضیه رو باید به پشتیبانی سایت بگید. شما اگه قصد خرید داشتید با پشتیبانی سایت تماس بگیرید تا آخرین قیمت بازی رو بهتون بدند.
از اجرا شدن اجرا میشه ولی باید تمامی تنظیماتتون رو پایین بیارید.

حداقل سیستم مورد نیاز:

سیستم عامل: OS 64-bit Windows 7
پردازنده: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz یا AMD CPU Phenom II X4 940
مموری: 8 گیگابایت رم
گرافیک: NVIDIA GeForce GTX 660 یا Radeon HD 7870
دایرکت اکس: ورژن 11
سیستم پیشنهادی:

سیستم عامل: ویندوز 7 64 بیتی یا ویندوز 8 64 بینی یا 8.1 یا ویندوز 10
پردازنده: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz یا AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
مموری: 8 گیگابایت رم
گرافیک: Nvidia GPU GeForce GTX 770 یا AMD GPU Radeon R9 290
دایرکت اکس: ورژن 11

این سیستم مورد نیاز بازی هست که شما نه گرافیکتون گرافیک خوبی برای بازی ها هست نه سی پی یو حالا با سی پی یو میشه کنار اومد ولی کارت گرافیک اصلا مناسب نیست.

(06-14-2016, 03:50 PM)dark raider نوشته است: سلام 
سلام
شما باید نسخه ی Codex بازی رو تهیه کنید و به همراه اون تمامی آپدیت ها و DLC های بازی رو نصب کنید تا بازی بدون هیچ مشکلی براتون اجرا بشه.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
ببخشید بازی The Crew نسخه Worldwide مجانیه؟ چون دانلودش تو یوپلی اومده؟ بعد نسخه Trial هست یا نه؟
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,854 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,728 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,424 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,749 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,510 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان