06-26-2016, 04:15 PM
(06-26-2016, 01:21 AM)mohamad13771377 نوشته است: نه ارور نمیده کنسولم با pc شبکه میشن و همه مراحل با موفقیت انجام میشه منتها زمانیکه دیتا رو انتقال میدم شناسایی نمیشه و بقیه بازی دانلود میشه درضمن حجم دیتای بازی که داخل کنسول میزنم ۳۸ گیگ هست ولی دیتایی که من دانلود کردم ۳۱ گیگ هست ی نکته هم بگم من بازی بتلفیلد۴ رو به صورت باندل دو بازی بتلفیلد هاردلاین و بتلفیلد۴ که تخفیف ویژه ایخوره بود خریدم ممکنه به خاطر این موضوع باشه ممنون میشم لینک دیتای بازی یا حداقل لینک آبدیت بازی رو قرار بدید؟
حجم دیتا معمولا کمتر هستش، پس مشکلی نیست. یک سوال، اول از همه توی بخش test internet connection گزینهای fail نمیشه؟ اگر نمیشه، موقعی که دانلود خودتون رو Resume میکنید، توی برنامه PSX نشون میده که درحال دانلود هستش و از همه مهم تر خط دوم هر نوتیفیکیشن پر میشه؟
بعد، اگر خط دوم پر نمیشه، خودتون میتونید به صورت دستی دیتا رو بشناسونید، کافیه موس رو روی خط اول ببرید، اسم دیتا رو ببینید و بعد توی خط دوم گزینه select رو انتخاب بکنید و دیتای مورد نظر رو بشناسونید. راه دیگه، اگر فکر میکنید دیتا اشتباه دانلود شده، کافیه دانلود رو وقتی resume میکنید، توی برنامه PSX گزینه copy رو بزنید و لینک رو وارد IDM بکنید.
اگر هنوز هم سوالاتی باقی مونده، این پست رو مطالعه کنید:
آموزش برنامه ی psx | دانلود و انتقال اپدیت، برنامه و نرم افزار های PS4 از طریق PC
That was just a dream