موضوعها: 1
اقا من تو بازی بتلفیلد 4 قسمت مولتی رو ps4 مشکل دارم
وقتی تو منو رو مولتی پلیر رو انتخاب میکنم بعد یکی دو دیقه میگه :
The connection with EA Online was lost
نت شاتل دارم ،6 مگ سروریس گیم هم فعال کردم تو بازی هایی مث کال اف هر 3 نسخه ps4 به راحتی انلاین می زنم ولی نمی دونم اینجا چرا اینجوره ؟؟ میشه راهنمایی کنید
موضوعها: 2
سلام
اقا من میخوام هر بازیو انلاین بازی کنم این ارور میده
http://uupload.ir/files/0a76_photo_2015-...-17-07.jpg
اپدیت کنم؟ یا کاره دیگه ای باید کنم مرسی اگه راهنمایی کنید
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
Pedramsrr
این عکس نشون میده که اپدیت برای بازی پیدا شده و تو باید اپدیت رو نصب کنی تا بتونی انلاین بازی انجام بدی.
(07-25-2016, 02:27 AM)PCGamer For Ever نوشته است: Pedramsrr
این عکس نشون میده که اپدیت برای بازی پیدا شده و تو باید اپدیت رو نصب کنی تا بتونی انلاین بازی انجام بدی.
دادا من الان اصلا پشیمون شدم /: الان دیگه از مولتی من بازیو انتخاب میکنم میام بیرون نمیتونم برم تو بازی یعنی همون بازی cd اصلیم دوباره اجرا میشه یه باز دیگه ریباگ نصب کردم مولنی منم پاک کردم اومدم نصب کنم میرم تو پکیج کنار مولتی من که میخوام نصب کنم عکس ریفریشه یعنی از کپی خور در امد ؟؟ نمیشه نصب کرد
موضوعها: 0
سلام دوستان
میخواستم بازی کانترسورس و call of duty mw 2 -3 رو انلاین بازی کنم میشه راهنمایی کنید که باید چه چیزایی رو نصب کنم ممنون.
سلام دوستان خسته نباشید.
من قبلا از این مانیتور گنده ها داشتم و کانتر رو توش عالی بازی می کردم.رزولیشنم رو 600 در 540 بود فکر کنم.نشونم هم کوچیک بود و هم خیلی بزرگ نمی شد موقع تیر اندازی.
پریروز مانیتور Led خریدم و وقتی بازی کردم متوجه شدم خیلی نشونم موقع تیر اندازی بزرگ می شه.اصن می ره رو مخم خیلی اعصابمو داغون کرده.
باس کاری کنم؟اگه تنظیماتی یا cfg خاصی یا هر چیزی که بتونه این مشکلمو رفع کنه بلدید دریغ نکنید.دمتون گرم