جا داره یک توئیت هم که شده برای یک فردی بذارم که مدتی پیش بود بدلیل خدمت سربازی از جمعمون جدا شد بذارم.
آرش سعادتمند کسی که 22 سالش بود ولی شعور و درک و فهمش در اندازه یک فرد 40 ساله بود، آدمی که یک دوست واقعی بوده برام و بشخصه از آشناییت و همکاری باهاش در طول 2 سال چه در موضوعات و مباحث کاری و غیرکاری، خورسند و راضی بودم و هستم. سردبیر و سرپرستی که بدون شک میتونم آرش سعادتمند رو در لیست " 20 شخصیت تاثیرگذار و مهمِ تاریخِ گیمفا" برای خودم قرار بدم.
آرش سعادتمند دیشب اومد و خداحافظی آخرشو کرد و یک پیام کلی هم برامون گذاشت که در آخر ارسال براتون بصورت نقل قول شده قرار میدم.
یک توئیت بهش بدهکار بودم چون بهش گفته بودم روزی که روزِ اعزامت به سربازی باشه، یعنی امروز، یک توئیت برات میذارم. در این زمونه انسانهای راست و درست کم پیدا میشه، چه در فضای مجازی چه در دنیای واقعی. روزانه از کنار افرادی رد میشید، سلامعلیکم و احوالپرسی میکنید، در ارتباطید، میبینید و میگذرید ولی بی خبرید از این که افرادی که در محیط اطرافتون هستند و برخورد دارید، چه کسانی هستند و چجوریاند. ختم کلام این که قدر آدمها و روابط واقعی، نه اجباری و منفعتی و ظاهری، رو بدونید.
نقلقول: آرش سعادتمند, [21.10.16 09:57]#آرش_سعادتمند
اومدم خداحافظی آخر هم کنم ✋
آرش سعادتمند, [21.10.16 09:58]
دلم اساسی برای فضای سایت و همه بچه ها تنگ میشه
آرش سعادتمند, [21.10.16 09:58]
موفق و پیروز باشید همه
#A.R.A.$.H
# امیر_حاجیزاده
#Station