موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 4
- PSP
- Mobile
مثل اینکه این نسخه ی کامل اورواچ نبوده و نسخه ی رایگان آخر هفته بوده و با اتمام مهلت شما باید نسخه کامل را تهیه کنید
...Come Back To Your Destiny
...You're On The Right Patch Because You Are Special
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام و درود.دوستان بنده یک ماهی میشه که یه ps4 region 2 1216 500gig خریدم که تا حالا خداروشکر مشکلی نداشته تا دوروز پیش که دستگاهو روشن کردم همه چی عادی و معمولی بود (منظورم سرعت بالا اومدن منو کاربری و روشن شدن دستگاست)، رفتم بخش نتورک کانکت اینترنتتو زدم بعد ک وصل شد رفتم تو منو دیدم موقع جابجایی برنامه ها تو منو لگ میزنه.بعد رفتم قسمت hard disk management ی مقدار با تأخیر محاسبه رو انجام داد و دیدم رفته رفته داره از فضای خالی هاردم کم میشه1gig 1gig . صبر کردم دیدم تا 150 گیگ کم شد دستگاه ریستارت زدم منو بالا اومد بدون مشکل و لگ رفتم قسمت مدیریت هارد دیدم همون تا 150 گیگ ک کم شده بود بهم نشون داد،بعد رفتم نتو کانکت زدم دوباره فضای خالی قبلا ک هاردم داشتو نشون دادو(170 گیگ) درست شد.بعد از اون دوبار ک ب نت وصل شدم مشکلی نبود.میخاستم ببینم قضیه چیه!!!دو تا سوال دیگه هم داشتم یکی اینکه تو بازی ک هستم همه چی اوکی فقط وقتی مولتی تسک میکنم زمانی که میخام (سریع) اسکرول کنم اونور برنامه و بازی هایی ک اونور صفحه ان تا برام میان در حد نیم ثانیه عکس رو ایکونشون دیر لود میشه(همون علامت فلشه ک مثل رفرش میمونه) البتع بدون لگ یا چیز دیگه ای فقط عکسشون ی کوچولو دیر میاد. آیا طبیعیه؟و سوال اخر اینکه تو (بعضی) از بازی ها (بعضی) نقاط (بعضی) تکسچر ها یه کوچولو دیر لود میشن ک اونم باید دقت کنی تا ببینی (تلویزیون 47)بخاطر همون بهتر مشخص میشه-اون از بازیه یا دستگاه؟؟و اگر از دستگاست ب قسمت هارد مربوط میشه؟؟شرمنده طولانی شد ممنون میشم جواب بدید آخه خیلی حساسم. در ضمن frimware 4.06 هست.
موضوعها: 0
سلام به همه من عضو جدید هستم . اولا اینو بگم اینکه بعد از سگا (?) هیچ کنسولی برای خودم نداشتم . البته اینو بگم که با پلی استیشن 1 تا 3 و ایکس باکس 360 بازی کردم ولی برای خودم نداشتم و خلاصه گیمر نبودم.حالا بعد این همه سال میخوام یه کنسول (که پلی استیشن 4) باشه بخرم . چندتا سوال دارم از اساتید که راهنماییم کنین. من هزینه ی زیاد برای خرید کنسول و تلویزیونش ندارم . چند تا سوال دارم:
1.چون با حالت های بازی آشنایی ندارم خیلی نمیدونم که به سمت آنلاین ها کشیده میشم یا آفلاین ها منو راضی میکنه. پس شک میکنم که هارد 500 بگیرم یا 1 ... حالا اینی که میگن ارتقا میدن به 1 هزینش چقدره بصرفه هست و پشت دستگاه باز میشه اینجوری؟
2.یکی از مهمترین سوال هام اینه که تلویزیون براش میخوام بگیرم توی اتاق بزارم میخوام هم هزینه کم کنم و احتمالا کارکرد بگیرم هم میخوام تصویر معقولی برای بازی داشته باشه سایز تلویزیون نهایتا 42 اینچ باشه یکم کمک کنید که چه مارکی بخرم و از هر مارکی چه مدل هایی برای بازی با ps4 مناسبترن
3.یکی از دوستانم که از من دوره ps4 داره و دیشب باهاش صحبت کردم میگفت که بیشتر بازی هارو میده میریزن رو هاردش و تا زمانی که آفلاین از اون بازی ها استفاده کنه بن نمیشن. برای آنلاین بازی کردن از دیسک های اورجینال استفاده میکنه . این قضیه رو بگید درسته یا نه . واقعا خرید بازی اورجینال برام سخته و اینکه تو شهری که من زندگی میکنم مطمئنا افرادی که این کنسولو دارن کمن پس تعویض و اجاره کار راحتی نیست. خلاصه کمک کنید هرسه موضوع مهمن برام . پیشاپیش ممنون از همه
موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
سلام
بنده یک اکانا کامل از سایت گیم شیرینگ تیه کردم یه سوال پرسیدم ازشون که درست متوجه جواب نشدم....
سوال اینکه:
اگر بخوام ظرفیت سوم بفروشم میتونم بازی را روی اکانت خودم بازی کنم؟؟
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
ریجن کنسول یک هست پس قاعدتا بازی هم باید ریجن یک باشه..
اگر اشتباه نکنم
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
الان بازی ریجن یک هست...
میتونم بازی روی ظرفیت سوم بفروشم ولی روی اکانت خودم بازی کنم