امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
سلام من توی استیم با ارور  directx error the parameter is incorrect
برای بازی  Batman - The Telltale Series - Episode 1 روبرو میشوم توی نت خوندم directx 11 بریزم حل میشه ریختم نشد یه جا هم یه لینک به سایت ماکروسافت داده بود اون دانلود کردم ریختم بازم ارور میاد میشه کمکم کنید.
پاسخ
(12-13-2016, 09:28 PM)Marcus Holloway نوشته است: سلام
راهی برای مشکل کرش های متوالی واچ داگز 2 هست؟
سره مرحله HAUM SWEET HAUM گیر کردم همش کرش میکنه

up pls 
S0 (43)
[تصویر:  photo_2019_02_09_09_12_52.jpg]
پاسخ
سلام من یه خبر تو سایت گیمفا خوندم که قراره کالاف اینفینیتی رو برای 5 روز رایگان کنن؟؟؟ حقیقت داره؟؟

تو پلی استیشن استور نبود چیزی
[تصویر:  0ig7e02rj0pa9yhbyyjp.jpg]
پاسخ
سلام من توی mostwanted 2 با پایین ترین تنظیمات و رزولوشن 600X800 بیشتر از 23 فریم ندارم
سیستمم اینه:
CPU: intel g630 duel core 2.7
GPU:intel HD graphics 1
RAM: 6 DDR 3
برای اینکه با رزولوشن 1366X768 بیشتر از 30 فریم داشته باشم باید چه سیستمی داشته باشم و با قیمت 300 تمن چه cpu و گرافیکی برای بازی خوبه ؟  S0 (5)
پاسخ
(12-15-2016, 05:01 PM)زیبا 4 نوشته است:   با سلام
 دوستان ما یک گروه دانشجویی هستیم در حال بررسی حافظه های SSD به عنوان نسل جدید هارد. خیلی خوشحال می شیم اگر به پرسشنامه ما پاسخ بدید. متشکرم. http://harddisk.porseshnameonline.com

اسپم ندید 
گزارش شد
[تصویر:  photo_2019_02_09_09_12_52.jpg]
پاسخ
سلام دوستان

من در بازی 3 mafia حدود 170هزار پول بدست آوردم ولی همش توی صندوق توی خونه گذاشتم  الانه چجوری میتونم پول هارو پس بگیرم الانه هیچ چیزی نمیتونم بخرم توی بازی

ممنون میشم کمکم کنید
پاسخ
سلام بچه ها.
اقا من یه مشکل بزرگی دارم تو بازی watch dog 1 اونم اینکه دقیقاً وقتی که تو یه نقطه ی خاصی از مپ میرم همون نقطه ای که داخل جنوب شرقی مپ هستش که یه مرحله ی اصلی رو باید کامل کنم دقیقاً وقتی نزدیک میشم به اون محل پیغام stop working میاد...
نمیدونم علت چیه الان دقیقاً داخل نقشه نشونتون میدم کدوم بخش منظورمه:

[تصویر:  29926834848225593476.jpg]

داخل تصویر دقیقاً اون نقظه ی قرمز رنگی که مشخص کردم منظورمه که وقتی وارد اون منطقه میشم پیغام Stop working نمایش داده میشه من یه چند باری سعی کردم مثلا روی run as adminstor بازی رو اجرا کردم ولی فرقی نکرد تنظیمات گرافیکی و همینطور رزولیشین رو به پایین حد خودش رسوندم اما باز تفاوتی نکرد در این مشکل ...
بازی برای من تا به الان مشکلی دیگه ای نداشته با اینکه گهگاهی لاگ داشتم حین رانندگی که البته خیلی کم تا به الان اتفاق افتاده تو بازی اما مشکلی ایجاد نمیکرد نسخه بازی من watch-dogs-digital-deluxe-edition که از اینجا دانلودش کردم:

http://www.dlfox.com/%d8%af%d8%a7%d9%86%...%db%8c-pc/

یه چند جا خوندم که اصلا نیازی به اجرای برنامه uplay نیستش وقتی این نسخه از باری رو دارین به خاطر همین تا حالا نصبش نکردم اینو...
ممنون میشم اگر کسی میدونه مشکلی از چیه کمک کنه ؟؟

در اخر سیستم من هم به این صورت هست :

گرافیک : HD 8500 ( 2G)
رم : 4 گیگ
سی پی یو : 4 هسته ای AMD

تشکر.
پاسخ
(12-15-2016, 08:49 PM)kind_sad نوشته است: سلام دوستان

من در بازی 3 mafia حدود 170هزار پول بدست آوردم ولی همش توی صندوق توی خونه گذاشتم  الانه چجوری میتونم پول هارو پس بگیرم الانه هیچ چیزی نمیتونم بخرم توی بازی

ممنون میشم کمکم کنید

سلام، برخلاف تصور اولیه قرار دادن پول در صندوق مانع از خرج کردن اون نمیشه! بلکه فقط اگه در بازی کشته بشید و شکست بخورید پول هایی که داخل صندوق هست چیزی ازشون کم نمیشه! شما تمام پول های داخل صندوق رو می تونید بدون مشکل خرج کنید مقدارش هم پایین نوشته ، جلو تر هم یه امکانی باز میشه که برای سیو پول هاتون لازم نیست حتمن خودتون برید سراغ صندوق!

Sent from my iPhone using Tapatalk
پاسخ
(12-15-2016, 11:26 PM)Reza2015 نوشته است: سلام بچه ها.
اقا من یه مشکل بزرگی دارم تو بازی watch dog 1 اونم اینکه دقیقاً وقتی  که تو یه نقطه ی خاصی از مپ میرم همون نقطه ای که داخل جنوب شرقی مپ هستش که یه مرحله ی اصلی رو باید کامل کنم دقیقاً وقتی نزدیک میشم به اون محل پیغام stop working میاد...
نمیدونم علت چیه الان دقیقاً داخل نقشه نشونتون میدم کدوم بخش منظورمه:

[تصویر:  29926834848225593476.jpg]

داخل تصویر دقیقاً اون نقظه ی قرمز رنگی که مشخص کردم منظورمه که وقتی وارد اون منطقه میشم پیغام Stop working نمایش داده میشه من یه چند باری سعی کردم مثلا روی run as adminstor بازی رو اجرا کردم ولی فرقی نکرد تنظیمات گرافیکی و همینطور رزولیشین رو به پایین حد خودش رسوندم اما باز تفاوتی نکرد در این مشکل ...
بازی برای من تا به الان مشکلی دیگه ای نداشته با اینکه گهگاهی لاگ داشتم حین رانندگی که البته خیلی کم تا به الان اتفاق افتاده تو بازی اما مشکلی ایجاد نمیکرد نسخه بازی من watch-dogs-digital-deluxe-edition که از اینجا دانلودش کردم:

http://www.dlfox.com/%d8%af%d8%a7%d9%86%...%db%8c-pc/

یه چند جا خوندم که اصلا نیازی به اجرای برنامه uplay نیستش وقتی این نسخه از باری رو دارین به خاطر همین تا حالا نصبش نکردم اینو...
ممنون میشم اگر کسی میدونه مشکلی از چیه کمک کنه ؟؟

در اخر سیستم من هم به این صورت هست :

گرافیک : HD 8500 ( 2G)
رم : 4 گیگ
سی پی یو : 4 هسته ای AMD

تشکر.

به نظرتون اگر بازی رو اپدیت کنم مشکل حل نمیشه ؟؟
از کجا بفهمم که ورژن بازیم چنده ؟؟
ممنون میشم اگر کسی میدونم راهنمایی کنه ؟؟
پاسخ
سلام . دوتا باس کشتم تا اومدم اینجا میشه گفت تقریبا نزدیک همون کلیساس که وقتی میام اینجا میگه پس کد بده منم چیزی ندارم قبلش هم میرم اونطرف که راهیه که میخوره به old yharnam یه نفر بهم میگه که شکارچی نزدیک تر نشو میرم جلو تر مثل یه اسلحه رگبار بهم شلیک میکنه نمیدونم کدوم طرف برم؟؟؟

[تصویر:  Bloodborne%E2%84%A2_20161216145004.jpg]
[تصویر:  0ig7e02rj0pa9yhbyyjp.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 15,390 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,869 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,781 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,887 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,701 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان