موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
سلام ببخشید نمیدونم اینجا جاش هست یا نیست ولی یه سوال درباره یکی از بازی های pc داشتم
لطفا کسانی که verdun رو بازی کردن بگن چجوریه بازی
ممنون
موضوعها: 2
سلام دوستان من کارت گرافیک که اپدیت رو نصب میکنم درایور قدیمی رو پاک میکنه تا اپدیت بشه اما وقتی نصب تمام میشه ریست میکنم کامپیوتر رو تمام مشخصات گرافیک میزنه n/a و هیچ بازی رو اجرا نمیکنه درایور رو از yasdl دانلود کردم چه مشکلی باعث میشه که اینطوری بشه
خواهشا کمکم کنید
کارت گرافیک من nvidia geforce gt630
موضوعها: 1
سلام، ببخشید من یه هدفون بی سیم Beats خریدم، وقتی که به Laptop وصلش میکنم صداش بعد از چند ثانیه قطع میشه و بعدش وصل میشه و دوباره همینطور پیش میره. مشکل از هدفون نیست چون به مبایلم وصلش کردم خیلی خوبم کار میده، ژارژشم کامله.
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
من مشکل شناسایی نشدن هارد توسط کامپیوتر رو دارم
هارددیسک اکسترنال ای دیتا مدل DashDrive Durable HD710 ظرفیت 1 ترابایت
بر روی سیستم خودم و تعدادی زیادی از دوستانم بدون مشکل کار می کنه و میشه ازش استفاده کرد
اما امروز که هارد رو به یک نفر دادم بهم گفت که کامپویتر هارد رو شناسیی نمی کنه.
می خواستم بپرسم مشکل از چی می تونه باشه ؟
و چطور میشه درستش کرد
(هارد رو با یک کابل دیگه هم به سیستم وصل کرد و نتیجه نگرفت. سیستم رو ریستارت هم کرده چند بار.)
موضوعها: 4
سلام
من وقتی میخوام بازی The Division رو اجرا کنم نمیدونم چرا این شکلی میشه
کارت گرافیکم هم آپدیته به آخرین نسخه. سیستمم هم حداقل موردنیاز رو داره.
موضوعها: 0
س.نمیدونم دارم در مکان درستی سوال می کنم یا نه.
از دوستان کسی میدونه گرافیک های سری GTX 1000 نسخه لپتاپ کی رسما معرفی و به بازار ارایه میشن؟
موضوعها: 13
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
سلام...اقا من تا حالا زیاد بازی کامپیوتر نصب نکردم اما به تازگی دوتا بازی نصب کردم هر دو مشکل مشابه دارن...وقتی نصب تموم میشه و میخوای وارد بازی بشی اصلا اتفاقی رخ نمیده...منظورم اینه هر چی میزنی رو آیکون بازی تا بره داخل اما نمیره...ویندوزم 10 و 64 بیتی هستش و بازی های walking dead season 2 و mad max رو نصب کردم که چنین مشکلی داشتن...سیستمم هم بالاتر از حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی هست.
از قسمت compatibility mode هم گذاشتم روی ویندوز xp یا بقیه ویندوزها اما بازم مشکلم حل نشد...
ممنون میشم بهم پاسخ بدید
موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
سلام
من در حال جمع کردن یکسری قطعات هستم تا سیستمم کامل شه و قصد دارم واسه نسل نه ببندم این سیستم رو
ولی متاسفانه cpu من مدل core i7 2600k هستش، میخواستم بدونم مشکلی نداره ؟ اگه بخوام gtx 1080 ti بگیرم چی باز مشکلی بر نمیخورم؟
ایا سری ولتا که میخواد عرضه شه چی؟
مممنون