امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
سلام
لطفا یکی کمک کنه

Watch dogs 2 cpy رو نصب کردم
ولی موقع ورود به بازی ارور uplay میده 
uplay رو نصب کردم و اکانت ساختم ولی کد اکتیو میخواد
کرک های مختلفی هم از سایتای مختلف جایگزین فایلا کردم ولی باز جواب نمیده و ارورای مختلف میده یا uplay یا کد اکتیو و یا stop working

میشه یکی که بلده کمکم کنه 
پاسخ
سلام.
دوستان سایت portalroms.com بازی های PS2 کامل و بدون حذفیات ( مثل کات سین ها ) هست؟
اگر نیست یه سایت برای دانلود کامل بازی های PS2 معرفی کنید.
[تصویر:  bn2o_this_action_will_have_consequences-0.png]
پاسخ
کسی لینک gta san فارسی واسه pc داره بده
پاسخ
سلام من تو بازی batman arkham knight تو یه مرحله ایی گیر کردم مرحله های پنگوعن یه جایی هست که تو بالکن یک تک تیرانداز ایستاده من میزنمش ولی وقتی میرم در پشتش رو باز کنم از بازی میپره بیرون اررور fatal error میده ؟؟ چی کار باید بکنم ؟؟ من بازی رو از بیرون خریدم نمیدونم چه نسخه ایی هست سیستم هم coi5 ram 16 gtx1050ti و ویندوز 10 دارم

راهنماییم کنید لطفا ممنون
پاسخ
سلام توو بازی Batman Arkham Knight اون مرحله که دختررو میدزدن و ماشین تصادف کرده و باید سرنخ پیدا کنی موندم
تموم سرنخارو پیدا میکنم وقتی طرف دختررو برمیداره با خودش ببره اونجا نتونستم سرنخی پیدا کنم، باید چیو اسکن کنم توو اون قسمتش؟
پاسخ
سلام دوستان من امروز بازی Ghost Recon Wildlands گرفتم چون کرک شده ولی یه مشکلی که دارم اینه که وقتی بازی و اجرا میکنم تو لود رو 99% گیر میکنه فریز نمیشه لودینگش میچرخه  

کسی میتونه کمک کنه؟
اخرین نسخه رو هم گرفتم با همه اپدیتا
ویندوزمم اپ شدست کارتمم همین طور 
سیستمم 
1080
7700k هست 
بازی رو هم رو ssd نصب کردم 
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟
پاسخ
(07-11-2017, 05:29 PM)saffar نوشته است: سلام
لطفا یکی کمک کنه

Watch dogs 2 cpy رو نصب کردم
ولی موقع ورود به بازی ارور uplay میده 
uplay رو نصب کردم و اکانت ساختم ولی کد اکتیو میخواد
کرک های مختلفی هم از سایتای مختلف جایگزین فایلا کردم ولی باز جواب نمیده و ارورای مختلف میده یا uplay یا کد اکتیو و یا stop working

میشه یکی که بلده کمکم کنه 
سلام رفیق، شما بازی رو دوباره نصب کن، بعدش کرک بکن، (حواست باشه که دو کرکه نشه بازی) حالا خودت میدونی که کدوم فایل بازی رو باز میکنه، کدوم فایل بازی رو از طریق Uplay باز میکنه، به راحتی اون فایلی که مستقیم بازی رو باز میکنه باز کن. :)
 [تصویر:  sxut_joker-quotes-the-only-sensible-way-to-live.jpg]

پاسخ
سلام اساسینز کرید روگ ارور http://s9.picofile.com/file/8302281076/Capture.PNG
میده چیکار کنم دایرکت 11 و اخرین نسخه ویسوال و نت فرام ورک 4.5 دارم و نسخه بلک باکسه
پاسخ
سلام، بنده در بازی Dark SOuls 3 The Ringed City مشکل دارم. من نسخه ی معمولی بازی رو که بدون dlc ها است رو با برنامه ی xpader و دسته ی معمولی بازی میکردم ولی نسخه Dark Souls III The Ringed City به همراه آخرین آپدیت هاش رو با دسته نمیشه بازی کرد اگه میشه راهنمایی کنید.
پاسخ
(08-06-2017, 03:32 PM)نیاوش نوشته است: با سلام میشه لطفا به سایت من سر بزنید 
ممنون میشم
لطفا خواهشی دارم بی زحمت لطفا لطفا عضو شوید لطفا خیلی دوست دارم مثل اینجا سایتم خیلی عضو داشته باشه ممنون میشم 
www.marvelcomics.rozblog.com

بخش مربوط به معرفی سایت هست اونجا پست بزنید
[تصویر:  40371150084183112054_output_h3eQk1.gif]
「ずっとずっとコウタに謝りたかった、私はただそれだけのためにずっと耐えて生き延びてきた。」
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,776 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,706 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,406 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,731 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,492 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان