موضوعها: 5
(08-28-2017, 01:38 AM)Arash356 نوشته است: سلام و درود
دوستان من سیو کامل و آنلاک همه ماشین ها و مود های بازی Split Second رو میخواستم میخواستم فقط دونفرشو بازی کنیم و به باز کردن و پیشرفت دربازی اهمیت نمیدم. و لازم هم نیست.
سیوشو از یه جا گرفتم تو همون پوشهC:\Users\name\Documents\Disney Interactive Studios ریختم ولی افاده نکرد و کار نکرد داخل بازی که میرم تغییری تو اون بخش دونفرش مشاهده نشد و هیچ چیزش باز نشد..ممنون میشم راهنمایی کنید.
(08-28-2017, 01:38 AM)Arash356 نوشته است: سلام و درود
دوستان من سیو کامل و آنلاک همه ماشین ها و مود های بازی Split Second رو میخواستم میخواستم فقط دونفرشو بازی کنیم و به باز کردن و پیشرفت دربازی اهمیت نمیدم. و لازم هم نیست.
سیوشو از یه جا گرفتم تو همون پوشهC:\Users\name\Documents\Disney Interactive Studios ریختم ولی افاده نکرد و کار نکرد داخل بازی که میرم تغییری تو اون بخش دونفرش مشاهده نشد و هیچ چیزش باز نشد..ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
سلام دوستان من نسخه کورپک gta v رو دارم مرحله tonya زنه نیستش که باهاش صحبت کنم قبلا هم همین مشکل داشتم چنتا فایل دانلود کردم ریختم درست شد لطفا اگه کسی داره فایل ها رو قرار بده ممنون
nothing is true everything is permitted
موضوعها: 4
میدونم سوالم ابتداییه، توی بازی دارک سولز 2 چطوری میشه با دسته ایکس باکس 360 دوربین رو مثل ماوس چرخوند؟ توی خود بازی نوشته که با RS یا همون شوک سمت راست.
موضوعها: 4
نه عزیز، تو اکثر ویدئوها دیدم که خود پلیر دوربین بازی رو از طریق دسته میچرخونه. مطمئنا یه راهی داره.