موضوعها: 54
پلتفرم های شما:
من دیگه موضوعی داخل این سایت نمیذارم چون مطمینم شخصی به نام maximum dev تا منو تو این سایت بن نکنه دست ور نمیداره البته میدونم برا کسی اهمیت نداره ولی حتی یه دونه مطلب نیس که توسط من گذاشته بشه و بسته نشه...منم همش دارم تهمت کپی میخورم کپی کپی کپی کپی حتی با زحمتم که میای یه مطلبی میذاری توسط چنین شخصی بسته میشه خدا گناه تهمت رو نمییییبخشه..شما هم میتونی با لج کردن به من ادامه بدی ولی یادت باشه دل منو ش ک و ند ی ن نمیبخشمت الکی هم مغز دیگران رو شستشو نده که از خودت دفاع کنی الااااااااااان هم میتونی منو بن کنی...من یه کتاب در باره موضوعات تکنولوزی داشتم از رو ی اون مینوشتم به من چه با سایتای دیگه مشابه بوده شاید اونا هم کتاب داشتن
موضوعها: 55
پلتفرم های شما:
دوست من ایشون گناهی ندارن من نمی گم شما کپی کردین منظور من رو اشتباه متوجه نشین ولی اگر نبندن دیگران معترض میشن که کپیه چرا نبستی اون وقت دعوا بالا میگیره.باز هم میگم نمی گم شما کپی می کنی منظور من رو اشتباه متوجه نشین.
پلتفرم های شما:
بابا من از این رفیقمون gamer station بپرس خودش بهم گفت لینک بذار منم لینکم بذارم بسته میشه..قسم بخورم کتاب تکنولوزی دارم؟؟؟
پلتفرم های شما:
من به همون طرفم گفتم من بابام جانبازه اعصاب و روانه..دوستایی هم که دارم درکشون پایینه با یه شوخی خیلی کوچیک با آدم قهر میکنن من هر روز تنها به امید شماها میام مطلب میذارم گناهی کردم؟؟؟؟