موضوعها: 0
واقعا این نظر سنجی نشون میده که بیشتر گیمر های این فروم سطحی نگرن (این حرف توهین نیست.یه انتقاده)!خداییش نمیدونم شما از شخصیت پردازی چیزی میدونید بچه ها!؟کاری که راک استار با مارستون یا کونامی با بیگ باس کرده تو کدوم بازی دیده میشه!این 2 شخصیت آنچنان قدرتمند آفریده شدن و جذابیت دارن که وقتی آدم با یکی مثله پرایس مقایسشون میکنه مثله مقایسه جرج کلونی با گونیه سیب زمینیه!
خداییش شما چیزی از پرایس میدونید.از گذشتش میدونید.اصلا این کرکتر شخصیت پردازی داره؟چرا این بشر تو جنگ جهانی دوم پیر بود؟چرا تو مرحله ترور زاخایف که جنگ سرد بود جوون بود!چرا اخر modern warfare کشته میشه رو پل ولی دوباره تو شماره 2 یهو میبینیمش.بدون اینکه توضیحی داده بشه چطور زندست و تو زندان روسیه چکار میکنه؟این شخصیت بکل یه کرکتر ضعیفه که افریده شده برای نوبها که دوستش داشته باشن.
بشخصه اندر کف این نظرسنجیم.
05:آخه چرا؟جامعه گیمری ما داره به کدامین سوی میره!
86:نمی خوام بگم من درست میگم و بقیه اشتباه ولی دوستان یکم تو سلیقتون تجدید نظر کنید.
ادای احترام بیگ باس بالای قبر باس خودش باندازه 100 تا پرایس می ارزید.سکانس آخر RED DEAD REDEMPTION که جان بیرون از اصطبل میره و مثله یک مرد واقعی برای نجات خانوادش کشته میشه رو یادتون رفته؟بعد میرید به شخصیتی که خود اکتیویژن هم نمیدونه چیه و از کجا اومده رای میدین...
خداوندا عاقبت همه ما را ختم بخیر بفرما...
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
غول های این سری جان مارستون و بیگ باس هستن
و رای من هم به محبوب قلبم BIG BOSS
بین جان و بیگ باس شک داشتم ولی از اونجایی که بیگ باس قدیمی تره اون رو انتخاب کردم