امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در crysis3
سلام
کسی بازی کرایسیس3 رو تموم کرده میتونه کمک کنه
در مرحله red star rising جایی که پرافت در اون جای پالایشگاه مانند اون وسیله ای که کنار ماشینگان هستش رو نابود میکنه  بعد ماموریت این میشه head to the contorol room ولی اون اتاق در وسط پالایشگاهه و تنها راه ورود هم یه پل هستش که رفته بالا من نمیتونم اونجا کاری کنم میشه راهنمایی کنید
امسال مادریدی کشون داریممم

[تصویر:  unuhpmfk79r7oiox25dj.jpg]
(02-22-2013, 10:20 PM)'alex mason' نوشته است: سلام
کسی بازی کرایسیس3 رو تموم کرده میتونه کمک کنه
در مرحله red star rising جایی که پرافت در اون جای پالایشگاه مانند اون وسیله ای که کنار ماشینگان هستش رو نابود میکنه  بعد ماموریت این میشه head to the contorol room ولی اون اتاق در وسط پالایشگاهه و تنها راه ورود هم یه پل هستش که رفته بالا من نمیتونم اونجا کاری کنم میشه راهنمایی کنید

سلام.بايدبري بالاي پله هاي آهني كه روبروي پل هستش بايد كليدو بزني تا پل بيادپايين
متشکرم

سلام تو مرحله دوم اونجایی که میگه با اسلحه راکت اندازهای روی برج رو بزن چیکار کنم  چون اولا اسلحه خالی دوما وقتی مینها رو خنثی میکنم میرم جلو سریع میمیرم با این که از لباس تو بازی هم استفاده میکنم
همه ی مین هارو خنثی کن بعد حالت مکسیموم ارمور لباست رو بزن وبرو پایین مواظب باش تیر بهت نخوره تا به یکی از فضایی ها میرسی اونو بکش وتفنگشو بردار بعد با اون تفنگ سلاح های روی برج رو بزن

من کارت گرافیکم از d11 پشتیبانی میکنه ولی وقتی بازی را نصب میکنم بازم میگه شما برای اجرای بازی به d11 احتیاج دارید چه جوری باید این مشکل را برطرف کنم
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.

اینگمار برگمان
(02-24-2013, 03:47 PM)'spartacus' نوشته است: من کارت گرافیکم از d11 پشتیبانی میکنه ولی وقتی بازی را نصب میکنم بازم میگه شما برای اجرای بازی به d11 احتیاج دارید چه جوری باید این مشکل را برطرف کنم

خوب دو حالت داره : یا اینه که گرافیکت پشتیبانی نمی کنه از دایرکت ایکس 11  یا اینکه ویندوزت اپدیت نیست...اپدیتش کن درست میشه ...هیتمن هم همینطوریه دیگه اگه ویندوز رو اپدیت نکنی می نویسه دایرکت ایکس 11 می خواد ...درود
کارت گرافیکم  geforce 9500 gt هست این پشتیبانی میکنه؟
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.

اینگمار برگمان
عذر میخوام من با xbox360تمومش کردم

(02-24-2013, 04:49 PM)'spartacus' نوشته است: کارت گرافیکم  geforce 9500 gt هست این پشتیبانی میکنه؟

اوه...اوه...9500gt !!!!!!!!!! پس چی می گی از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی می کنه...خیر ...نه...تو گرافیک های انویدیا حداقل مدل گرافیکت باید 400 باشه تا دایرکت ایکس 11 پشتیبانی کنه

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کمک فوری(درباره Crysis3) jack 1 1,644 02-25-2013, 03:46 PM
آخرین ارسال: S.M.A Mason

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان