امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیازات بازی God of War: Ascension
اتفاقا بنده فقط گیم اسپات و تا حدی IGN رو قبول دارم
خود مجله PS بهش داده 8...انتظار نداشته باشین که گیم اسپات بیاد 10 بده!
پاسخ
(03-08-2013, 01:29 AM)'Amir Fenix' نوشته است: گیم اسپات با اون همه سخت گیری بهش 8 داده!
پس باید خوب باشه!

سختگیری چیه بابا ! مسخرشو درآورده ! واسه بالا بردن آمارشون خودشونو دارن میکشن ! برید فروم گیم اسپات ببینید فن های GOW هر چی از دهنشون در اومده گفتن به گیم اسپات !من منظورم این نیست که درست نمره میده می گم خیلی سخت گیری میکنه!
مثلا بازی Spec Ops: The Line چه قدر قشنگ بود که بهش 6 داد!
GOW هم همینطور بازی به این باحالی ولی 8 داده...!!
 [تصویر:  j08g1cx50a5k23ahqkwt.png]
پاسخ
(03-08-2013, 01:23 AM)'arash12' نوشته است:
(03-08-2013, 01:13 AM)'mohammad13' نوشته است: من گیم اسپات رو قبول دارم که اون هم 8 داده!
ولی فکر کنم انتظار ها بیشتر بود از بازی البته الان هم خوبه.

گیم اسپات که جدیدا مشکل روانی پیدا کرده [img]images/smi/s0 (60).gif[/img] بالای 8.5 به هیچ بازی نمیده [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]ببینیم IGN چند مرده حلاجه [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

نقل‌قول: آرش خان میبینم که بازی مورد علاقت از TR که بهش گیر میدادی عقب موند
حداقل TR از گیم اسپات 8.5 گرفت و اینهمه بهش گیر دادی
کلا نمی دونم چرا ولی اصلا دوست ندارم God of war و Gears of war رو بازی کنم :| یه جوریه برام :|
سونی کلا با این بازی کل سری رو زیر سوال برد
حداقل اون سایتهایی که به افتضاح قرن هم کامل میدن اینجا آخرش 9.5 دادن...چه خبره اینجا آرش خان؟ سونی بد ساخته یا اینا بد دیدن؟ :|
اولا که من یادم نمیاد از تامب ریدر بد گفته باشم ....اگرم بحثی بود بین این بازی و آنچارتد بود....بعدشم الان انتظارات بالا رفته دیگه ...قسمت سوم گاد اف وار تا حدی حرفه ای ساخته شده بود که هیچ کس تا اون موقع فکرش رو هم نمی کرد ...خوب این نسخه هم یک نسخه اصلی نیست و با توجه به اینکه نسخه ی قبلیش یک شاهکار بود از این نسخه نباید انتظار نمره های بالاتری رو می داشت ...ولی تامب ریدر نسخه های قبلیش نسبت به این نسخش هیچی نبود ...پس با این همه تفاوتی که نسبت به نسخه های قبلیش کرده پس مصلما انتظارات رو براورده کرده ...ولی از گاد اف وار با توجه به نسخه های قبلیش یک بازی فضایی رو می رفت ....با اینکه این نسخه با توجه به دمو های نمایشی و قابل بازی که ما ازش دیدیم شاهکار بود...ولی انتظارات از یک بازی بک یک بازی دیگه فرق می کنه ...این بازی هر نمره ای رو هم که بگیره بازم شاهکاره ولی همونطور که گفتم انتظارات از این بازی خیلی نجومیه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] 
[تصویر:  rcqcmxsqjmvdyyqa7zbm.jpg]
پاسخ
دوستان الکی خونتون رو کثیف نکنید ! RE6 هم نمرات خوبی نگرفت ولی شاهکار بود ، اینم مثل همونه ... 
پاسخ
(03-08-2013, 01:41 AM)'arash12' نوشته است:
(03-08-2013, 01:23 AM)'arash12' نوشته است:
(03-08-2013, 01:13 AM)'mohammad13' نوشته است: من گیم اسپات رو قبول دارم که اون هم 8 داده!
ولی فکر کنم انتظار ها بیشتر بود از بازی البته الان هم خوبه.

گیم اسپات که جدیدا مشکل روانی پیدا کرده [img]images/smi/s0 (60).gif[/img] بالای 8.5 به هیچ بازی نمیده [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]ببینیم IGN چند مرده حلاجه [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

نقل‌قول: آرش خان میبینم که بازی مورد علاقت از TR که بهش گیر میدادی عقب موند
حداقل TR از گیم اسپات 8.5 گرفت و اینهمه بهش گیر دادی
کلا نمی دونم چرا ولی اصلا دوست ندارم God of war و Gears of war رو بازی کنم :| یه جوریه برام :|
سونی کلا با این بازی کل سری رو زیر سوال برد
حداقل اون سایتهایی که به افتضاح قرن هم کامل میدن اینجا آخرش 9.5 دادن...چه خبره اینجا آرش خان؟ سونی بد ساخته یا اینا بد دیدن؟ :|
اولا که من یادم نمیاد از تامب ریدر بد گفته باشم ....اگرم بحثی بود بین این بازی و آنچارتد بود....بعدشم الان انتظارات بالا رفته دیگه ...قسمت سوم گاد اف وار تا حدی حرفه ای ساخته شده بود که هیچ کس تا اون موقع فکرش رو هم نمی کرد ...خوب این نسخه هم یک نسخه اصلی نیست و با توجه به اینکه نسخه ی قبلیش یک شاهکار بود از این نسخه نباید انتظار نمره های بالاتری رو می داشت ...ولی تامب ریدر نسخه های قبلیش نسبت به این نسخش هیچی نبود ...پس با این همه تفاوتی که نسبت به نسخه های قبلیش کرده پس مصلما انتظارات رو براورده کرده ...ولی از گاد اف وار با توجه به نسخه های قبلیش یک بازی فضایی رو می رفت ....با اینکه این نسخه با توجه به دمو های نمایشی و قابل بازی که ما ازش دیدیم شاهکار بود...ولی انتظارات از یک بازی بک یک بازی دیگه فرق می کنه ...این بازی هر نمره ای رو هم که بگیره بازم شاهکاره ولی همونطور که گفتم انتظارات از این بازی خیلی نجومیه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] 

حرفت رو کامل قبول دارم
من از TR حتی بیشتر از AC III خوشم اومد
مشکل من این هست که دوستان چرا به گیم اسپات که بهترین سایت گیمینگ هست به نظرم بد میگن؟ بد نیست یادآوری کنم که خود مجله ی رسمی PS هم بیشتر از 8 نداد...این یعنی خودشونم افتضاحی رو که بار آوردن قبول دارن...این وسط گیم اسپات به نظرم حتی نمره ی خیلی خوبی رو داده
در ضمن این احتمال هم هست که گیم اسپات با مقایسه ی بازی با وعده های بازیسازان از قصد امتیاز کم کرده تا درسی باشه برای بازیسازا که الکی تبلیغ نکنن بعد ببینیم عین Aliens با یه بازی مزخرف رو به روییم!
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Sniper Elite 4| امتیازات Station 0 2,136 02-13-2017, 07:21 PM
آخرین ارسال: Station
  Resident Evil 7: biohazard| امتیازات Station 0 2,228 01-23-2017, 10:50 PM
  امتیازات | The Last Guardian Station 0 2,107 12-06-2016, 06:25 PM
  امتیازات Watch Dogs 2 منتشر شدند Station 0 1,832 11-14-2016, 06:06 PM
  امتیازات Resident Evil: Umbrella Corps منتشر شدند Station 7 2,869 06-23-2016, 05:30 PM
آخرین ارسال: Farhad01

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان