موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
دوستان این رزیدنت اویل 6 ، با لیان کندی دارم بازی می کنم. فصل 4 بعد از اینکه ada رو گرفتیم. ادامه مرحله لود که میشه لیان مرده :| یه باگ عجیبه که نمی دونم چه شکلی حلش کنم! کسی سیو گیم لیان رو داره بهم بده؟ راه حلی هست؟ با کرک Reloaded بازی کردم
The more you give, the more I maim
You are spirit, and I am bane
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive
موضوعها: 0
(03-29-2013, 02:37 AM)'krazy_kow@' نوشته است: (03-29-2013, 01:57 AM)'mzr' نوشته است: (03-28-2013, 05:14 PM)'AMIR-GAMER' نوشته است: آلفا سف(اگه درست گفته باشم)تو کرایسیس3چه طور می کشن؟هر چقدر می زنم نمی میره[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
مشکل از کرک بازی هست
منم این مشکل داشتم ی کرک میخواد
(03-28-2013, 11:30 PM)'farzad_fighter' نوشته است: (03-28-2013, 04:33 PM)'krazy_kow@' نوشته است: به مرحله 5 لیون که میرسم بازی load نمیشه از چندتا سایت مختلف هم کرکش گرفتم کسی میدونه باید چی کار کرد ؟
داداش تو رو خدا بگو چطوری بازی رو سیو میکنی
کسی جواب سوال ما رو نمیده؟
چطوری اویل 6 رو سیو کنم؟[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
سیو چی خودش سیو میکنه دیگه ولی حتما باید ی قسمت رفته باشیدداداش اولش مینویسه
failed to load save data
انگار میخواد دانلود کنه نمیتونه
دیشب 1ساعت هم بازی کردم سیو نشده
میتونی سیو اویلتو بهم بدی؟
شاید بیاد مرسی:*
موضوعها: 0
سلام.
توی بازی تام رایدر قسمتی که می پرم توی اتاقکی بعد شیر گاز رو باز میکنم.بعدشو نمیدونم چکار کنم.
ممنون
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
سلام . من بازی minecraft1.4.6 برای pc دانلود کردم . وقتی میخوام اجرا کنم . میکه شما به برنامه ی جاوا نیاز دارید . لینکش رو هم بعد از ok میده . دانلود میکنم . ارور میده . لطفا بگین من این جاوا رو چه طور باید گیر بیارم . یا باید چه کار کنم .
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
آقا شما ها هزار بار دیگه هم بنویسید باسه من میام می نویسم
باسه = واسه =برای
هیچ چیز بزرگتر از هیچ چیز نیست
این را همیشه بخاطر نسپار