موضوعها: 2
؟سلام .من میخواستم بدونم که برای یه گیمر حرفهی کارت گرافیک انویدیا بهتره یا amd ؟ در مجموع سری ۶۸۰ بهتره یا ۷۹۷۰؟
در ضمن من مادر برد رمپج ایو ایسوس دارم و سیپییو هم اینتل ۳۹۳۰ هست ؟ مندم که کارتو چی ببندم که واسه نسل بد خوب باشه و از همه مهم تر ۶۰ فریم بده بازیی هاsa
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
salam..mosalaman sery gtx nvidia harfe avallo mizane bayad bebiny cheghad mikhay hazine kony chun alan ghavy tarin karte graphic jahan asus ares2 6gb ast badesh GTX titan 6gb ...man khudam age jaye to budam 680 mikharidam
موضوعها: 0
salam dadash
bastegi dare che ghadr bekhai kharj koni,age bekhai zire 1.5 melion hazine koni beri tarafe 7900 behtare,ama age boodjat okeyeee mitoni ye 680 ya 2ta 670 begiri va bahashoon be tore
vaghei parvaz koni:Dage betooni sli koni kheili behtare
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
چرا دارید به انگلیسی پاس میدیت
موضوعها: 90
پلتفرم های شما:
کارت گرافیک!!!
60فرم!!!!!!!!!
عزیزیم تو توی ایرانی ها
اما من بهتGTX660ti رو پیشنهاد می کنم چون هم قویه و هم کم هزینه.
در مورد بهتر بودن باید بگم رنگ بندی در سری AMD خیلی بهتر از انویدیا هست ولی قدرت پردازش انویدیا خیلی بشتره.
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
از نظر من برو سراغ AMD . چون هزینه ات کمتر میشه که با همون اضافه پولی که برات میمونه میتونی به فکر یه هارد یا حتی سی پی یو مدل بالا تر باشی .[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
Seize the day or die regretting the time you lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over
Avenged sevenfold - Size the day