موضوعها: 0
با سلام آقا من یه مشکلی در اجرای بازیها دارم بعد نصب بعضی از بازیها این ارور رو میده
the program cant start beacause physxloader.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem.
لپ تاپ دارم کارت گرافیکش هم اینتله hd ویندوز 7باید چی کار کنم روی کامپیوتر خونه هم این مشکلرو دارم ولی قبلا این بازیهارو رو ویندوز xp service pack 2 اجراش میکردم.
ممنون میشم جوابمو بدین.
سلام دوستان
من امروز ظهر بازی تامب رایدرو نصب کردم الان رسبدم اون قسمتی که لارا رو اسیر میکنن و لارا میره توی یه جا قایم میشه بعد یه مردی میاد میگه بیا بیرون و بعد باید دکمه f رو بزنم و بعد مرده با اسلحه میفته روش تو بازی میگه هی باید چپ و راست رو بزنم منم مدام اینکارو میکنم ولی هرچقدرم اینکارو ادامه میدم مرده ازم دور نمیشه اخرشم به لارا شلیک میکنه و میکشتش.تو رو خدا بگید چیکار کنم.روانی شدم سر این بخش[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
05-19-2013, 09:35 PM
(آخرین ویرایش: 05-19-2013, 09:36 PM، توسط Yas222.)
برنامه phsyx رو نصب کن اگه نشد فایل dll رو تو گوگل سرچ کن بعد از دانلود بریز تو پوشه نصب بازی نوشته است:برنامه phsyx رو نصب کن اگه نشد فایل dll رو تو گوگل سرچ کن بعد از دانلود بریز
تو پوشه نصب بازی
جواب به محسن
Impossible is a word to be found only in the dictionary of fools
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
(05-19-2013, 09:35 PM)'sara_love' نوشته است: سلام دوستان
من امروز ظهر بازی تامب رایدرو نصب کردم الان رسبدم اون قسمتی که لارا رو اسیر میکنن و لارا میره توی یه جا قایم میشه بعد یه مردی میاد میگه بیا بیرون و بعد باید دکمه f رو بزنم و بعد مرده با اسلحه میفته روش تو بازی میگه هی باید چپ و راست رو بزنم منم مدام اینکارو میکنم ولی هرچقدرم اینکارو ادامه میدم مرده ازم دور نمیشه اخرشم به لارا شلیک میکنه و میکشتش.تو رو خدا بگید چیکار کنم.روانی شدم سر این بخش[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
اسم مرحلش چیه؟
Impossible is a word to be found only in the dictionary of fools
05-19-2013, 10:05 PM
(آخرین ویرایش: 05-19-2013, 10:35 PM، توسط sara_love.)
(05-19-2013, 09:42 PM)'Yas222' نوشته است: (05-19-2013, 09:35 PM)'sara_love' نوشته است: سلام دوستان
اسم مرحلش چیه؟
نمیدونم راستش.بعد همونجاس که لارا و دوستشو محاصره میکنن و لارا به دوستش میگ تفنگتو ننداز ولی دوستش گوش نمیکنه و تفنگشو میده بعد یه یارویی میخواد لارا رو بکشه دوبار میگ F رو بزن بعد باید به یارو شلیک کنی.بعذش هی میگه چپ و راست رو بزن اما هرچی میزنم فایده نداره:(((
دوستان خودم مشکلمو حل کردم
ممنون
سلام دوستان من یک گرافیک Asus Geforce GTX 690 دارم که وقتی میرم داخل بازی بعد از 10 یا 20 دقیقه بازی میپره بیرون البته بازی هایی مثل MLL یا Crysis3 یا Farcry3 اینها همشون با گرافیک آخر بازی میکنی اینطوری میشه خواستم ببینم کسی میتونه به من کمک کنه که بتونم مشکلم رو رفع کنم؟
مشخصات سیستم من هم به اینصورت هستش:
MotherBoard=Giyabyte Z77x-D3H
Cpu=Intel Core i7 2700K
Ram = 2*4 Apcer Bus 2000
Graphic = Asus Geforce GTX 690 4GB DDR5
Operation System= Windows 7-64bit Ultimate
Power:785 wat green real
منتظر پاسخ شما خواهم بود متشکرم.
درضمن بایاس مادربورد هم آپدیت شده و هیج مشکلی نداره.
(05-19-2013, 07:55 PM)'krazy_kow@' نوشته است: (05-19-2013, 01:50 PM)'amir9ss' نوشته است: کسی نمیتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
واسه منم همین جوری می شد آخر نفهمیدم چش بود[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
درست نشد؟!!
من درایور 320.000 رو دانلود کردم درست شد[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]