05-28-2013, 09:11 PM
(آخرین ویرایش: 05-29-2013, 12:26 PM، توسط krazy_kow@.)
با سلام شاید اینارو خیلیا دیده باشن و بدونن ولی من برای اونایی که نمیدونن میزارم . همه میدونید که easter egg چی ولی برای اینکه شاید حتی یک نفر ندونه چی می گم که easter egg ها نکات مخفی در بازی ها هستند و میتوانند هر چیزی باشد.
بیشتر easter egg ها چیز های بی خودی هستند یا مثل metro last loght یا hitman دارای مشکلات اخلاقی هستند و خیلیاشو کارایی خاصی ندارن ولی از اون جایی که من همیشه easter egg های هر بازی برسی می کنم تعداد کمی از آنها مهم و به نظر من می خواهند ی چیزی به ما بگن .
پس اول میزیم سراغ بازی که از همه مهم تر :
batman arkham city : همانطور که سازنده های گفتند این بازی دارای راز های زیادی بود و واقعا هم بود این قدر داره که شاید ی تاپیک جدا براش بزنم ولی ی سری از آنها شاید می خواهند اصلاعاتی درباره ی نسخه ی بعدی بازی به ما بدهند
همانطور که میدانید تها کسی که در batman arkham city نبود dr jonathan بود .
ولی به نظز میاد همچین هم غایب نبود
پیام خصوصی dr jonathan
وقتی دستگاه cryptographic sequencer را روی موج های زیر تنظیم میکنید با سه پیام dr jonathan روبه رو می شوید ولی چه طور ؟
وقتی که دستگاه را روی موج ها تنظیم کنید dr jonathan شروع به گفتن اعدادی میکند که هر عدد یک حروف است مثلا 1=a و 2=b و...
که به این سه جمله تبدیل می شود :
بتمن من برمیگردم
تو بخاطر کاری که با من کردی تقاص پس خواهی داد
ترس شهر gotham رو تکه تکه میکنه
ماسک dr jonathan
این شاید همه پیدا کرده باشن فکر کنم لباساشو درآورده و در بتمن جدید اون با ظاهر کلاسیکش مشاهده کنید
شهر وحشت
در این قسمت نقشه قایق وجود دارد و در آن با رمز شهر وحشت باز می شود و در آن با این مواجه میشوید
به محص ورود دوربین به حالت اول شخص تغییر میکند و در این قایق تعدادی حشره دیده می شود و یک فرم و یک جنازه ی به طور ناگهانی برای ی لحظه به هوش می آد
حوب که چی یعنی داره تحقیقات مخفی انجام میشه ؟
battlefield 3
باید بگم کمی بعد از این که battlefield 3 عرضه شد و من این پیدا کردم گفتم حتما اینم الکی ولی چند هفته بعد dead space 3 تایید شد
این کفشا آشنا نیسن ؟ پشت بام چه طور؟ یعنی نسخه ی بعدی mirror's edge در حال ساخته ؟
Hitman Absolution
من دارم Hitman Absolution بازی میکنم که ی چیزی به نظرم آشنا میاد
این من قبلا ی جا ندیدم ؟
این یکی هم خیلی آشنا ی جایی قبلا دیدمشوم ولی کجا ؟
درسته kane and lynch ولی چه منضوری از این کار دارن یعنی نسخه ی بعدی بازی درحال ساخت ؟
dead space 3
در صورتی که حرف اول تمام چپترها را در کنار هم بگذارید جمله جدیدی به وجود می آید که میشود : ماه های برادر زنده هستند
یعنی داستان حالا حالاها ادامه داره ...
watch dogs
و جدید ترین دست آورد خودم که شاید زیاد هم مهم نباشه و شاید بعضیا دیده باشن
اینا شبیه چی هستند ؟
میدونم هیچ ربطی نداره ولی این قدر شباهت ؟
نظر شما درباره ی این ها چیست ؟
بیشتر easter egg ها چیز های بی خودی هستند یا مثل metro last loght یا hitman دارای مشکلات اخلاقی هستند و خیلیاشو کارایی خاصی ندارن ولی از اون جایی که من همیشه easter egg های هر بازی برسی می کنم تعداد کمی از آنها مهم و به نظر من می خواهند ی چیزی به ما بگن .
پس اول میزیم سراغ بازی که از همه مهم تر :
batman arkham city : همانطور که سازنده های گفتند این بازی دارای راز های زیادی بود و واقعا هم بود این قدر داره که شاید ی تاپیک جدا براش بزنم ولی ی سری از آنها شاید می خواهند اصلاعاتی درباره ی نسخه ی بعدی بازی به ما بدهند
همانطور که میدانید تها کسی که در batman arkham city نبود dr jonathan بود .
ولی به نظز میاد همچین هم غایب نبود
پیام خصوصی dr jonathan
وقتی دستگاه cryptographic sequencer را روی موج های زیر تنظیم میکنید با سه پیام dr jonathan روبه رو می شوید ولی چه طور ؟
وقتی که دستگاه را روی موج ها تنظیم کنید dr jonathan شروع به گفتن اعدادی میکند که هر عدد یک حروف است مثلا 1=a و 2=b و...
که به این سه جمله تبدیل می شود :
بتمن من برمیگردم
تو بخاطر کاری که با من کردی تقاص پس خواهی داد
ترس شهر gotham رو تکه تکه میکنه
ماسک dr jonathan
این شاید همه پیدا کرده باشن فکر کنم لباساشو درآورده و در بتمن جدید اون با ظاهر کلاسیکش مشاهده کنید
شهر وحشت
در این قسمت نقشه قایق وجود دارد و در آن با رمز شهر وحشت باز می شود و در آن با این مواجه میشوید
به محص ورود دوربین به حالت اول شخص تغییر میکند و در این قایق تعدادی حشره دیده می شود و یک فرم و یک جنازه ی به طور ناگهانی برای ی لحظه به هوش می آد
حوب که چی یعنی داره تحقیقات مخفی انجام میشه ؟
battlefield 3
باید بگم کمی بعد از این که battlefield 3 عرضه شد و من این پیدا کردم گفتم حتما اینم الکی ولی چند هفته بعد dead space 3 تایید شد
این کفشا آشنا نیسن ؟ پشت بام چه طور؟ یعنی نسخه ی بعدی mirror's edge در حال ساخته ؟
Hitman Absolution
من دارم Hitman Absolution بازی میکنم که ی چیزی به نظرم آشنا میاد
این من قبلا ی جا ندیدم ؟
این یکی هم خیلی آشنا ی جایی قبلا دیدمشوم ولی کجا ؟
درسته kane and lynch ولی چه منضوری از این کار دارن یعنی نسخه ی بعدی بازی درحال ساخت ؟
dead space 3
در صورتی که حرف اول تمام چپترها را در کنار هم بگذارید جمله جدیدی به وجود می آید که میشود : ماه های برادر زنده هستند
یعنی داستان حالا حالاها ادامه داره ...
watch dogs
و جدید ترین دست آورد خودم که شاید زیاد هم مهم نباشه و شاید بعضیا دیده باشن
اینا شبیه چی هستند ؟
میدونم هیچ ربطی نداره ولی این قدر شباهت ؟
نظر شما درباره ی این ها چیست ؟