موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
چرا Ezio Auditore Da Firenze رو نذاشتی؟؟؟[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
به نظر من ما با Ezio بیشتر از Altair خاطره داریم و بهتره![img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
هر چند برای Altair هم احترام خاصّی قائلم.
موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
باید اتزیو رو میذاشتی[img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
ولی حالا که نذاشتی به الطائر رای میدیم که پرچم اساسین ها بالا باشه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
فقط شپرد .یادمه یه جا تو بازی شماره 2 این جمله رو می گفت :
I'm Commander Shepard And This Is My Favorite Store On Citidel.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
Seize the day or die regretting the time you lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over
Avenged sevenfold - Size the day
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
مهماشو نگفتی
پس leon , chris , jake , piers ...
به نظر من فقط leon kennedy
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
فقط اتزیو یادش بخیر 5 بار نسخه ی برادر هود رو تموم کردم عجب داستانی داشت[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img] به جای اسپایدر من باید بت من تو نظر سنجی میبود[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
من به مکس پین رای دادم چون اون حس واقعی از دست دادن خانواده ی خود رو به خوبی القا میکنه و خیلی راحت میشه اونو درک کرد
عزیز من اسم این شخصیت بزرگ ویتو (vito)ـه!!!!!!!!!
چرا نوشتی ویرو؟
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
آقا این نظرسنجی ایراد داره! اسطوره هایی مثل Mario یا Ezio توش نیس...
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
اسپایدرمن هم شد کارکتر ؟ حد اقل بتمن یه حرفی !