07-10-2013, 12:07 AM
(07-09-2013, 11:54 PM)'amirbadboy' نوشته است:نیازی نبود.(07-09-2013, 04:11 PM)'amirbadboy' نوشته است:نقلقول:
(07-09-2013, 03:49 PM)'amirbadboy' نوشته است:جواب شما خب واضحه. این عکس ماله 4 سال پیشه. فک کنم دبیرستان بودم. یه مدتی هم عکسمو گذاشته بودم تو تالار. همونطور که کاربرهای فهمیده داریم تو تالار یه عده هم هستن که [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] ! میزنن فتوشاپ می کنن. از این ماجراها زیاد داشتیم. یه بنده خدا رفته تو یه سایت به اسم ما ثبت نام کرده + همین عکس موجود. یه ملت رو سر کار گذاشته[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] فکر کنم سایت Cloob بود.
يك سوال دارم جوابشو ميدونم ميخوام بپرسم
خودت گفتي هرچي دوست دارين بپرسين
اين عكس خودتيhttp://upload7.ir/images/66371684657884015711.jpg
چرا از عكس خودتون برا اواتار نمي زارين شما سر دبير سايتين بايد كاربران شما رو بشناسن
نه شما بايد كل مديران اين سايت رو بشناسن باز خدارو شكر شما پروفايلتون كامله بعضي از مديران خاليه خاليه
يك سوال ديگه درباره عكس (افتاب بدم خدمت تون)[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
راستی عکس از مدیرهای سایت هست تو صفحه اصلی گیمفا. واسه عید بیانیه دادیم در حد تیم ملی. برو پیدا کن حالشو ببر. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
داداش ناراحت نشدي كه اون بنده خدا منم توي سايت كلوب منظور بدي هم نداشتم چون خودم عكاسم و توي فتوشاپ هم فولم
ولي جنبه دارم و از عكست استفاده نميكنم ولي من فقط عكس تو رو گزاشتم توي بخش تصاويرم البته تمام عكس هاي دوستام توي كلوب هست ميخواي لينكشو برات بفرستم من با عكس تو ثبت نام نكردم شايد كاره كسه ديگه باشه كه من گشتم كسي با اسم تو توي كلوب نديدم
توي اون مسله پيش اومده توي تالار هم خبري نداشتم
اينم لينك كلوبم كه تو توي ليست تصاويرم هستي عكس خودم هم هست برو ببين
http://www.cloob.com/name/amirbadboy20am
نمي خواي چيزي بگي
ممنون که توضیح دادی.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
The more you give, the more I maim
You are spirit, and I am bane
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive