موضوعها: 95
پلتفرم های شما:
با تشکر از نویسنده محترم!!!
من خودم یکی از طرفداران دو آتیشه ی سری Assassin's Creed بودم.اما متاسفانه بعد از اخرین نسخه(Assassin's Creed III)دیگه از این سری خوشم نیومد و به نظره من دلایلش نکات زیر هستند:
1-جذبه شخصیت اول بازی(کانر) خیلی کمتر از اتزیو بود در واقع با وجود اتزیو من احساس راحتی میکردم و هنگام بازی کاملا در غالب اون فرو میرفتم اما وقتی کانر وارد شد هیچ یک از پارامتهای یک اساسین رو نداشت اصلا نمیشد با اون ارتباط برقرار کرد.(البته به نظره من کانر به این دلیل زیاد محبوب نیست که جانشین اتزیو شد)
2-کاهش کیفیت بصری که الان جز مهمترین آیتم ها برای بازیباز هستش.
3-تغییر لوکیشن از ایتالیا به آمریکا که احساس میکنم یک حرکت حساب شده نبود.
4-داستانی تقریبا کلیشه ای البته در بعضی نقاط بد نبود اما در کل مورد قبول واقع نشد.
5-پول دوستی بیش از حد یوبی سافت که اصلی ترین دلیل افت محبوبیت این سری هستش.
6-گیم پلی بازی نسبت به نسخه های قبلی تغییرات کمی داشت(نبود هیجان کافی) البته به جز نبرد های دریایی که واقعا جای هیچ حرفی رو باقی نمیذاره.
7-نچسب بودن محیط بازی یعنی بنده وقتی که در حال بازی بودم اصلا از محیط اطرافم خوشم نمیومد.
8-تغییر ناگهانی شخصیت اول بازی.
...
تمام موارد بالا نظر شخصی بنده بوده!!!!
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
SG
موضوعها: 78
پلتفرم های شما:
بسی زیبا،فوق العاده لذت بردم،واقعا زیبا بود[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
نکاتی رو که گفتی واقعا احساس کردم،مثل روز روشنه که assassins creed 4 تفاوت زیادی با assassins 3 نداره،واقعا مایه تاسف که هی یوبی سافت جای سرمایه گذاری رویه عناوین قوی خودش میره و هی عنوان جدید میده بیرون،
از یکطرف میگه میخواهم با assassins creed با call of duty رقابت کنم،
از یکطرف میگه میخوام با Watch dogs خودم با Gta v که اصلا در حدش نیست رقابت کنم!
کلا این یوبی سافت زر زیادی میزنه،حالا دوتا دیگه هم که باز ساخته که یکیشونم کوجیما رو طبق معمول تحت تاثیر قرار داده،
اینا به کنار میگه Far cry 4 رو هم میخواهیم فوق العاده طراحی کنیم که تویه کفش همه بمونن!
ای خدا از دست این یبوی سافت[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]/images/smi/new/wall.gif[/img]
فقط و فقط واسه ی Far cry 4 هسته که براش دعای نابودی و ور شکست شدن نمی کنم[img]/images/smi/new/241.gif[/img]
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
حرف های شما تغریبا درست هست...
منم زیاد با کانر حال نکردم[img]images/smi/s0 (53).gif[/img]
ولی بهترین اساسین از نظر من همون brotherhood بود!
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
واقعا که هیچکدومشون به اندازه AC 1 و 2 نمیرسن. [img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
Brotherhood هم خوب بود ولی به اون دوتا نمیرسه . [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
Seize the day or die regretting the time you lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over
Avenged sevenfold - Size the day
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
06-27-2013, 01:49 AM
(آخرین ویرایش: 06-27-2013, 01:49 AM، توسط Michael Becket.)
مقاله خوبی بود.
اما باید این رو گفت که داستان رو نمیشه زیاد تغیرش داد چون بیشتر کار اساسین ها کشتن بود (از اسمشون هم معلومه )و همونطور که گفتی دنبال سیب بهشتی بودن.واگه میرفتن به مردم کمک میکردن یا کار های دیگه اصلا اساسین نبودن.یوبیسافت هم اینارو اضافی کرد برای تکراری نشدن بازی که البته برای سری دوم بازی چون اولین کارش بود خوب بود اما از اون به بعد دیگه روش خوب کار نکردن برای نسخه III بازی هم سازندگان قصد داشتن داستانی جدید به جذابیت نسخه دوم در بیارن که زیاد موفق نبودن .[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
با نشکر.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
اگه بخوام از این نقد ایراد بگیرم باید بگم که این اشتباهه که بگید داستان بازی عامل افول اونه. اتفاقا یکی از دلایل برتری بازی نسبت به دیگر بازی های Action Adventure داستانشه که خیلی عمیق و خوب روایت میشه. با این نکته که کانر شخصیت ضعیفی بود موافقم. در ضمن ماموریت های فرعی نسخه ی Brotherhood حرف نداشت و هر کسی قادر به حل معما های اون نمیشد. به هر حال امیدوارم اون حس مرموز و پر از رمز و راز بودن بازی در نسخه ی Black Flag احیا بشه... با تشکر از نقد خوبتون[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
به نام خدا
دوست عزیز من کلیپ رو ندیدم ولی فکر کنم آخرین مرحله الطیر تو "رولیشن" باشه. اگه همونه، الطیر میگه:"با خانوادت باش و خوب زندگی کن."
البته پست شما ربطی به موضوع نداره پس لطفا ادامه ندهید.
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
به نام خدا
عزیزان شما خیلی درحق AC3 بی انصافی میکنید. حتما یه چیزی داشته که رکورد فروش بازیهای یوبیسافت رو شکست. مراحل پررمز وراز نداشت؟ راه های زیر زمینیش کم رمزو راز داشت؟ اون مرحله که باید چندتا نقشه پیداکنی و بعد بدی به اون آدم عصبانی که جلوی کشتی نشسته و درآخر بری به جزیره گنج، بی رمز و راز بود؟ مراحلی که توش برای پیداکردن تکه های نقشه باید به جزایری عجیب وغریب میرفتی باحال نبودند؟ جزیره یخ زده که آخرش کشتیش داشت غرق میشد، هیجانی نبود؟ به زودی دلایل افت نسخه سوم و "افشاگری" رو براتون توضیح میدم.
در پناه حق
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change