موضوعها: 15
پلتفرم های شما:
اگه همه اینا رو هم تغییر نمیداد بازیم میخریدمش [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
من که همون 21 می انتخاب خودمو کردم
صد در صد ایکس باکس وان میگیرم
ده سال باهاش عشق و صفا میکنیم
برو که هــــیچی بین ما نی اصلا
زندگیم با تو پاشید از هم
من به نبود تو راضی هستم
چون تو رفتی و گذاشتی خالی دستم
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
من هیچ کدومو الان نمیتونم بگیرم اما قطعاً x1 بهتره[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
Nothing is true every thing is permitted
موضوعها: 54
پلتفرم های شما:
من سال 2015 xbox one رو میگیرم[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
من هم.که برای کارم(برنامه نویسی موتورگرافیکی) مجبورم جفتشون رو بگیرم ولی انتخاب اول و آخر من و افراد بازاری اکس باکس هستش چون برنامه نویسی و معماری و قطعاتش انعطاف پذیر تره بگم چرا چون
الان ps4 هشت گیگابایت رم gddr5 هستش ولی برای اجرای بازی ها تنها به چهار گیگابایت ر
هستش به هر حال روی اکس باکس وان مانور بیشتری میدم چون که هک و کار روش بهتره...
گرچه انحصاری های رو به پایینی داره (به جز هیلو) ولی میتونه تو مولتی پلتفرم ها بقیه رو راضی کنه..
تنها ایراد اکس باکس وان نداشتن انحصار در حد third party هستش..
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
تنها چیزی که الان میتونه تعیین کننده باشه بازی های یک کنسوله
اگه از انحصاری های ایکس باکس مثل هیلو و فورتزا خوشتون میاد اونو بخرید.
اگر هم از بازی های ناتی داگ و سانتا مونیکا و کوانتیک دریم خوشتون میاد PS بگیرید.
الان دیگه به غیر از پول مشکل دیگه ای وجود نداره...
نه داداش حاضر نیستم
حتی اگه ایکس باکس مجانی هم بهم بده حاضر نیستم
من تعصب خا30 رو[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]پی s چهار[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] دارم