موضوعها: 0
با سلام من ps3 فن برگردون کردم دیگه روشن نمیشه باید چیکار کنم
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام.من میتونم PS3 رو به مانیتور کامپیوتر وصل کنم؟
I'm not a player,but a gamer
players get chicks
I get Achievements
موضوعها: 7
سلام.چند تا سوال داشتم.به نظر شما الان که به پایان نسل هفتم نزدیک میشویم اگر من یکps3بخرم اشتباه کرده ام یا نه؟و یه سوال دیگه من درباره ی کنسول اطلاعات کمی دارم خواستم بپرسم چجوری باید روی کنسول. بازی اجراء کرد(روی کنسول ps3 slim160gb کپی شده)ایا حتما نیاز به هارد اکسترنال هست؟اخه من هارد اکسترنال ندارم.و یه سوال دیگه چجوری روی هارد داخلی ps3بازی بریزم بدون هارد اکسترنال. لطفا روش اجرا و نصب بازی رویps3کپیشده را توضیح دهید ممنون میشم.با تشکر
موضوعها: 1
(08-16-2013, 05:32 PM)'mostafa gamer' نوشته است: سلام.چند تا سوال داشتم.به نظر شما الان که به پایان نسل هفتم نزدیک میشویم اگر من یکps3بخرم اشتباه کرده ام یا نه؟و یه سوال دیگه من درباره ی کنسول اطلاعات کمی دارم خواستم بپرسم چجوری باید روی کنسول. بازی اجراء کرد(روی کنسول ps3 slim160gb کپی شده)ایا حتما نیاز به هارد اکسترنال هست؟اخه من هارد اکسترنال ندارم.و یه سوال دیگه چجوری روی هارد داخلی ps3بازی بریزم بدون هارد اکسترنال. لطفا روش اجرا و نصب بازی رویps3کپیشده را توضیح دهید ممنون میشم.با تشکر
اگه الان بگیری نه چون هنوز بازیهای زیادی در راه است
هیچ نیازی به هارد اکستر نال نیست خودت داری میگی 160گیگ
ps3رو میبری همونجایی که میخوایی بازی بریزی
و برای بازی کردن باید توی multi man بری و بازی را انتخاب کنی
![[تصویر: pod4iwnvmem8eciccjow.jpg]](http://*****/images/pod4iwnvmem8eciccjow.jpg)
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx
i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
ببخشید دو تا سوال دیگه هم داشتم الان کسی قیمتps3 slim160gbکپی شدع رو نداره؟قیمت متوسط بازیاش چنده؟
وسوال بعدی اینکه چه فریموری رو بگیرم که همه ی بازیهای خوب و جدید رو مثلgod of war-last of usو...اجرا کنه؟هنگامی که کنسول میخرم فریمورش باید چند باشه؟
موضوعها: 1
(08-16-2013, 09:43 PM)'mostafa gamer' نوشته است: ببخشید دو تا سوال دیگه هم داشتم الان کسی قیمتps3 slim160gbکپی شدع رو نداره؟قیمت متوسط بازیاش چنده؟
وسوال بعدی اینکه چه فریموری رو بگیرم که همه ی بازیهای خوب و جدید رو مثلgod of war-last of usو...اجرا کنه؟هنگامی که کنسول میخرم فریمورش باید چند باشه؟
قیمتاش تقریبا 160000
بگو اپدیت جدیدو میخوام
همین
![[تصویر: pod4iwnvmem8eciccjow.jpg]](http://*****/images/pod4iwnvmem8eciccjow.jpg)
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx
i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
خیلی ممنون از جوابتون.خیلی کمکم کرد.به نظر شما قیمتps3تو چند ماه اینده بالا میره یا پایین؟
سلام خواستم بپرسم بازیهای کپیps3با حجم بالا در دو یا چندdvd9یاdvd5را چگونه باید اجراء کنیم.همه ی فایل هارا یکجا کپی کنیم؟