موضوعها: 97
پلتفرم های شما:
درسته که فن سونی هستم؛ ولی دوست ندارم سر این با دوستام بحث کنم؛ آخه که چی بشه مثلاً؟! این همه با هم بحث کردین، آخرش هم به هدفی نرسیدید! شما با هم بحث می کنید و سونی و ماکروسافت پول رو به جیب می زنه! واقعاً که![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
08-19-2013, 07:32 PM
(آخرین ویرایش: 08-19-2013, 07:33 PM، توسط Yukimura.)
واقعا این نوشته ها خنده دار ترین مطالبی بودن که از زمان رونمایی دو کنسول خونده بودم
این مطالب به هیچ وجه جنبه معرفی کنسول ماکروسافت رو نداشتن..
مطمعنم نویسنده مطالب هم اونی نیست که پستو ارسال کرده.چون از حرف زدنشون معلومه اطلاعاتشون در چه حده
متن هم پر بود از اشکالات کاملا اشکار که همشون از فن بازی های بچه گونه سرچشمه میگیره
حیفم میاد واسه همچین نوشته ای وقت بزارم!
ولی اونایی که قصد خرید کنسول دارن بهتره یه مقاله ای بخونن که نویسندش عقاید 10 سالگیشو توش نیورده باشه!
اخه کسی که میگه Ryse ساخته ماکروسافته جز کپی چطور این مطلبو میتونه جمع کرده باشه!
نوشته به دلیل کپی خور نبودن Xbox one !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظورش هم اجرای بازیهای دست دوم بود فکر کنم!!!!!
خوده کنسولا به کنار یکی عقل داشته باشه با خوندن این مقاله دیگه تا ابد سمت ماکروسافت نمیره ![img]images/smi/s0 (53).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
به نام خدا
چی باعث میشه بجای PS4، XBOX 1 بخریم؟
لطفا جواب منطقی و درست و حسابی بدهید.
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 81
پلتفرم های شما:
08-20-2013, 12:05 AM
(آخرین ویرایش: 08-20-2013, 07:46 AM، توسط ALAN.)
الان خدایی با اون کامنتی که در موردنویسنده و این حرفا داده مثلا منظورت چی بوده؟خواستی چه محتوایی رو بیان کنی که به من میگی در مورد تاپیک نظر بده؟
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
08-20-2013, 12:48 AM
(آخرین ویرایش: 08-20-2013, 12:52 AM، توسط Yukimura.)
نظرمو تو پست اول گفتم
کل نوشته ها تیکه تیکه جمع شده بود
چون اصلا با هم توازن ندارن ادامه هم نیستند
معلومه قسمتایی که به نظر نویسنده خوب بود رو نگه داشته.این اصلا ربطی به ماکروسافت یا کنسولش نداره.این پست هدفش تخریبه حریفه .
قشنگ معلومه نویسنده هدفش مقایسه بود نه معرفی.اونم مقایسه ناعادلانه.چون به اسم معرفی داره تخریب میکنه
شما هم یکم اروم باش.همه اون حرفایی که بالا زدی رو میشه خیلی محترمانه تر هم به هم بگیم
من اگه اشتباه میکنم جایه مسخره کردن دلیلتو بگو تا مثل دو تا ادم مثلا امروزی حرف بزنیم نه کوچه بازاری
منم اگه حرف بدی زدم معذرت میخام