موضوعها: 0
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
(09-03-2013, 09:01 PM)'MICROSOFT' نوشته است: من ازش بدم میاد فقط etzio[img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
داداش شما که میگی ازش بدم میاد لااقل اسم کارکتر مورد علاقتونو درست مینوشتی[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
دوستان بی زحمت من رو هم بنویسید،من یکی از طرففدارای سر سخت الطیر و دزموند هستم[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
موضوعها: 2
موضوعها: 148
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- PSP
- Mobile
- DS
به نظر من الطایر اساسین واقعی هستش، اتزیو و کانر دنبال خوش گذرونی بودن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اسم منم بنویس.
موضوعها: 89
پلتفرم های شما:
الطایر شخصیت یک اساسین رو داره یک شخصیت کم حرف و خشک و بسیار آینده نگر و با شعور [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
منم هستم
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
سلام به دوستان گلم و از جمله سلام گرمی به اعضای گروه دوستان اگه می شه یه لطفی در حق الطایر کنید و لینک این تاپیک رو در امضای خودتون قرار بدید چون تا فردا بعد ظهر یا کمتر اسم تاپیک ما از منوی تازه ترین تاپیک ها می ره و شاید کسانی که امروز به گیمفا سر نزدند این تاپیک رو نبیند پس اگر این لطف را هم به من هم به تاپیک کنید خیلی خوشحال می شم و همین طور روح الطایر هم شاد می شه اگر بلد نیستید اموزشش در طبق روش زیر عمل کنید:
به منوی تغیر امضا بروید و امضای شما هرچه که هست اشکال ندارد و زیر امضای خودتون یه چیزی درباره ی این تاپیک بنویسید برای مثال پاتوق طرفداران الطایر و ان جمله را با اشاره گر موس ابی رنگ کنید و بر روی منوی تنظیمات پاسخ (همون کادر خاکستری رنگ اندازه ،قلم و...) بر روی دکمه ی (گنجاندن/ویرایش پیوند) کلیک کنید و لینک این تاپیک را در انجا وارد نماید و می بینید که پایین امضای شما امده است و وقتی روی نوشته کلیک کرده این تاپیک باز می شود مثل امضای بنده دستتون درد نکنه واقعا ما رو با این همه گروه الطایر شگفت زده کردید خیلی [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
با تشکر