دوستان من تو یکی از مرحله های dishonored گیر کردم
اون مرحله ای می ندازنت تو قایق تو دل دشمن دشمنا میگیرنت سلاحاتم می گیرن اولش باید بریم سراغ سلاح ها بعد اون که باید برم سر مرحله معلوم نی کجا باید برم
یعنی سلاحامو گیر اوردم اما نمی دونم باید کجا برم
نه مشکل از بازیه باید آپدیت 1 رو نصب کنی بعدش کرک کنی
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
سلام
کسی میدونه مشکل افت فریم تو بازی spider man web shadow چیه؟
من بازی رو دانیدم و نصبش کردم تو بازی که میرم یه مدت بازی میکنم ولی وقتی یه سری از دشمنارو میکشم هی تیک میزنه و بعد از یه مدتی درست میشه ولی همین تیکی که میزنه خیلی عذاب اوره.
اگه میدونید مشکلش چیه بهم بگید.
با تشکر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
موضوعها: 0
دوستان کسی DMC 5 رو انجام داده و میدونه مرحله 14 که باید با نوزاد اون زنی که قیافه زشتی داره مبارزه کنیم.spawn
چرا اون مرحله سیو نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی با این مشکل برخورده؟چکار باید کنیم؟
یعنی مرحله 14 رو کاملا تموم کردم.بلافاصله بعد از تموم شدن اروره سیو میده.ومرحله بعد هم میره.اما وقتی از بازی خارج میشیم.دوباره برمیگرده اوله مرحله 14....
اگه کسی کمک کنه بهتره.اگه هیچکس چیزی به ذهنش نمیرسه.
سیو مرحله 15 یا 16 یا 17 دارید لینکشو بدید
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
تو بازی کاراگاه علوی مرحله ای که باید رمز گاوصندوق رو بزنه گیر کردم لطفا یکی کمک کنه [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]