موضوعها: 1
مرسی از پاسخ هاتون.ولی من تمام احتمالات بازی رو انجام دادم.روی ستاره هم رفتم که دقیق روی رادیو هست ولی هیچ اتفاق خاصی نمیوفته.بعد هم تمام دشمنایی که بار اول اومدم اینجارو کشته بودم الان دیگه کسی ظاهر نمیشه.توی راهنمای خارجی گفته که باید سه تا آبجکت رو سر جاشون قرار بدین ولی توی بازی وقتی نزدیکشون میشی گزینه ای نمیاد که فشار بدی و جاشون بندازی!!!!
موضوعها: 1
نمیدونم اکت چندم والا.هنوز همون مرحله اوم.تو این ویدیویی که گذاشتی بعد پیدا کردن برگه ی 7 پرید رفت قسمت بعد بازی!!اصلا قسمت پیدا کردن 3تا آبجکت رو نشون نداد یا حتی پاک کردن منطقه نفتی از دشمنان رو.خودت یبار نگاش کن میفهمی منظورم چیه.بعدشم من 8تا برگه پیدا کردم.ولی اون برگه ای که تو اتاق بود درش قفل بود اصلا باز نمیشد
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
10-12-2013, 03:55 PM
(آخرین ویرایش: 10-12-2013, 03:56 PM، توسط amir.homie.)
داداش کاوه من هنو اول هم گفتم ک اینو بازی نکردم اون جوابایی رو هم ک دادم از سر تجربه بود[img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (30).gif[/img].ببین اقا میثم تو باید ی ابجکتیو رو انجام بدی ک بری سر یکی دیگه.مگه نه؟خب اونجا میگه منطقه ی نفتی رو پاکسازی کن.برو یکم دیگه بگرد شاید یکی پیدا شد ک بکشیش[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پلتفرم های شما:
ميثم جان اون 3 تا ويديو اي كه گذاشتم براي مرحله اول هستش(هر اكت 3 تا پارت داره)
حجمشون رو هم كه كم كردم........اونها رو دانلود كن و با توجه به ويديو مرحله رو رد كن............[img]/images/smi/new/126.gif[/img]
-------------------------------------------
امير جان من كه چيزي نگفتم داداش!!!!!!!!!!!! من كوچيك تمام دوستان.........(البته متولد 67 هستم)[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پلتفرم های شما:
داداش من نوکرتم هستم.منم همچین جسارتی نکردم.شما اقایی.بنده هم متولد76 هستم[img]images/smi/s0 (30).gif[/img]
موضوعها: 25
یه سوال:
چطور میشه توی بازی binry domain مکلامه های مشخص شده رو انتخاب کرد؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
(10-15-2013, 01:54 PM)'javad1754' نوشته است: یه سوال:
چطور میشه توی بازی binry domain مکلامه های مشخص شده رو انتخاب کرد؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
فک کنم باید tab رو نگهداری بهد هر کدومو بخوای میتونی انتخاب کنی ولی اگه میکروفون داشته باشی میتونی خودت بگی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?