(01-08-2014, 10:44 AM)Solid نوشته است: سلام..... علیک
خوبى؟..... خوبم
خوشى؟..... خوشم
سلامتى؟.....اره
از اينكه من به تحريريه برگشتم خوشحالى؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ( ميدونم كه تو پوست خودت نمى گنجى [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ) .....آفرین از کجا فهمیدی
به چه سبك از بازى علاقه مندى؟ ....بستگی به بازی داره
نظرت درباره Borderlands 2[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]؟..... بازیش نکردم
چرا NS game؟ Nikan Saboori Game
شخصيت مورد علاقه؟...... کریتوس. لیون. ادا. مارک.وس فینیکس
تا حالا شده آخر يا وسط بازى گريه كنى؟..... اره
نظرت درباره آنچارتد جديد؟.... بازی خوبیه ولی من زیاد باخاش حال نکردم
نظرت درباره PS4 ؟..... ماهه
چرا اومدى تحريريه؟...... به همون دلیلی که تو اومدی
دوست داشتى بجاى گيمفا تو Gamespot يا IGN تحريريه بودى[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]؟ .....نه ففط گیمفا
خب ديگه سوالاتم ته كشيد[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]فعلاً خداحافظ[img]images/smi/s0 (74).gif[/img....] خدارو شکر فعلا
(01-08-2014, 11:48 AM)alirezam نوشته است: سلام[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] .....علیک
1.بهترین بازی 2013؟....The last of us
2.بدترینش ؟......gtav
3. آخرین بازی که تموم کردی ؟...... god of war 3
4.tlou مولتی میزنی ؟ چطوره ؟ .....نه ولی خیلی دوست دارم بزنم
5.این ct os چقد برات یادداشت گذاشته ؟ ..... دیدی دیگه از ته دیگه سوخته گذشتم. انتقام خواهم گرفت
6[img]/images/smi/new/gameemag.ir_smiley (34).gif[/img][img]/images/smi/new/gameemag.ir_smiley (26).gif[/img]کدومش ؟ ....سونیک
7. من بهتر می نویسم یا فرهان ؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] .... هر دوتون به اندازه ای خوبین
8.از اینکه مدیرای گیمفا رفتن چقد ناراحت شدی ؟.... خوشهالم
9.مجله پلک باز چرا هر وقت دلش میخواد منتشر میشه..... . تیم پلک باز یکی از بهتربن تیم ها هست. جوان و با استعداد ولی خیلی افراد تیم خبلی در گیر زندگی اند
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
10.بهترین بازی 2014 چی میشه ؟ نمیدونم ولی فکر کنم شیطلان درون ساخته ی شینجی میکامی
11.بهترین فیلم اکشنی که 2013 دیدی ؟ فیلمی نیستم
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]