01-21-2014, 10:30 PM
(01-21-2014, 09:40 PM)'nami1' نوشته است:(01-21-2014, 09:29 PM)'erfan78' نوشته است: دوستان کسی میدونه بازی کی منتشکر میشه
لطفا هم به میلادی بگین هم به شمسی
فکر کنم هنوز معلوم نیست
اقا اسم من رو هم بنویس
بنظرتون اگر GTA V با این بازی هم زمان منتشر بشن به ضرر کدوم یک از شرکت هاست؟( منظورم برای pc هست )
میشه گفت حتماً به ضرر Rockstar هست؛ چون بیشتر گیمرهای خارجی (خودمون رو نمی گم! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) هم PC دارند و هم یک کنسول، پس قطعاً GTA V رو امتحان کردند و فکر نکنم آن قدر گاگول باشند که بیان و یک بار هم رو PC امتحانش کنند. حتماً می خوایید بگید شاید تمایل داشته باشند تا GTA V رو با گرافیک بهتری رو PC تجربه کنند، در جواب باید گفت، تا حالا نشده که Rockstar یک پورت درست و حسابی داشته باشه! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] خودتون هم می تونید یک نگاهی بندازید. از یک طرف دیگه، به نظر من دیگه Rockstar با این کارهای خیلی بدی که با ما، یعنی PCبازها، کرد، محبوبیت خودش رو از دست داد و فکر نکنم مثل قبل ازش به عنوان یک شرکت محبوب یاد بشه؛ البته منظورم این نیست که بازی هاش خوب نیستند، پس لطفاً سریع ترورم نکنید! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
در کل Ubisoft با وعده هایی که داده و با پتانسیل و نوآوری های Watch Dogs و باتوجه به این که یک بازی نسل هشتمی هم هست، منظورم اینه که گرافیکش هم بهتره، برنده میدان خواهد شد.
همین! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دوست عزیز اسم من رو هم اضافه کن، لطفاً! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
![[تصویر: h9pacwys58r03u326n3a.png]](http://*****/images/h9pacwys58r03u326n3a.png)